» »

Acer RW 10x>12x

Acer RW 10x>12x

burekar ::

Torej, a bi blo kej narobe, če bi zadevo preflashnu v 12kratno zadevo? Ima 4MB bufferja in zlo v redu snema, sam vseen hočem met 12x.
Kje bi se dal dobit tak bios, po možnosti čim boljši?
Aja, model sn pa čist pozabu: CRW 1832A
  • spremenilo: burekar ()

element ::

Probat ni greh, sej ga lahko samo uničiš, nič hujšga... :D Če jast bi ti bil bi pustil 10x. Sej med 10x in 12x skor ni razlike....

HEKO ::

Mater eh..zakaj ma hočeš met 12× ?? Res ni newem kake razlike..!!! Probaj..ampak...jaz bi pustil 10×
Be good, be bad ---> JUST KEEP ON OVERCLOCKING...[Heko]

oj Pelcijan, uničit ga ne morš, še vedno ga lahk nazaj flashneš. Probu bi pa zato, ker mi je žal da nisn kupu 12x Teaca in bi rad imel vsaj 12x hitrost, če že ne kvalitete. 12 proti 10 je pa le neka razlika, a ne? V času ko bi lahk posnel 100CDjev bom posnel 120CDjev. Se oproščam, ampak jest nimam časa cele dneve bit za računalom.

No, vidiš na 1. uprašanje si si že sam odgovoru. Ostaja samo še vprašanje kje dobit bios. :D

zlickon ::

Mal ga porini po cesti, da dobi obrate. Če ne bo pomagal ga pa fajn zbrcaj.

Na Acer sajtu. Sam opogumit se morm še, pa cajt si še morm vzet. Lahk zaklenete temo.

Sam zakleni. V 1. postu prepovej nadaljne odgovore, pa je... :D

borchi ::

no ti kr povem, da tut če boš probal flashnat, ti flash program ne bo pustil flashnat. acer-jevi flash programi preverijo firmware v CDR-W in v novem firmware-u, ki ga hočeš gor dat. se pravi, da boš mogu popravit firmware za 12x tako, da bo flash program mislu, da je to firmware za 10x. ko boš pa to nardil, boš pa ugotovil, da flash program preverja tut checksum in boš mogu še to popravit :-) skratka stvar je mal bol zakomplicirana, a izvedljiva.

velik srece!
l'jga

Smorny ::

Več o OCju cdr boš našel tukaj. Ampak naj te opozorim, da bo marsikje napisalo, da je postopek reverzibilen. Jaz take sreče nisem imel. Flashal sem HP 9150 (8x) na 9350 (10x) s Sony flasherjem (točno po navodilih). Napisalo je da je flashanje bilo uspešno opravljeno in naj resetira. Po resetu pa je cdr mrknil, niti lučka več ni delala. nato sem probal flashat nazaj, vendar mi ni našlo cdrja. Nesel sem ga na servis (garancija), kjer napake niso odkrili in mi po dveh mescih dali novega.
Motiti se je človeško.
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Strojna oprema
1496102869 (27378) nuclear
»

Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
1379997 (6321) jastreb
»

Kaj je vzrok počasnejšemu pečenju?

Oddelek: Pomoč in nasveti
7993 (745) BigFoot
»

PLEXTOR 12/10/32A Hack