Forum » Elektrotehnika in elektronika » iščem vps12g čip, ki se najde v določenih monitorjih
iščem vps12g čip, ki se najde v določenih monitorjih
Jux ::
Crknila mi je stara Sony 17" gara, pa mi jo je žal zavrečt. Strici serviserji pravijo, da potrebujejo vps12g čip - ki pa ga sony prodaja za 32k sit !.
Tako, da če ima kdo doma ta čip pa mi ga odstopi naj pove. Lahko pa da ga imate pa sploh ne veste - nahaja se namreč v Sony 17" seII monitorjih in IBM P70 monitorjih. Če ima kdo kaj takšnega doma in ne rabi (beri - katodna cev ne dela ali kaj podobnega) naj plz. javi.
Tako, da če ima kdo doma ta čip pa mi ga odstopi naj pove. Lahko pa da ga imate pa sploh ne veste - nahaja se namreč v Sony 17" seII monitorjih in IBM P70 monitorjih. Če ima kdo kaj takšnega doma in ne rabi (beri - katodna cev ne dela ali kaj podobnega) naj plz. javi.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
PPG78 ::
Datasheeta za ta čip mi sicer ni uspelo najti (baje ga dela Sanyo), sem pa našel tole TABELO v kateri lahko polega čipa VPS12G najdemo tudi čip VPS13G s skoraj identičnimi podatki in enakim tipom ohišja. Zanimivo je da čip VPS13G lahko dobiš v MEDIA TRADE za tretjino zgoraj omenjene cene.
Mislim da je to nadomestek, za samo vgradnjo pa povprašaj kakšnega mojstra ki se s tem poklicno ukvarja.
LP, Peter
Mislim da je to nadomestek, za samo vgradnjo pa povprašaj kakšnega mojstra ki se s tem poklicno ukvarja.
LP, Peter
Jux ::
10k sit je še vedno malo preveč zame, konec koncev je to 6-7 let star 17" monitor. Še posebej, ker moram potem tudi mojstru plačat za delo. Anyways, hvala za tvojo pomoč.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63378 (15868) | Buffy |
» | DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22998 (10213) | Yossarian |
» | TV prihodnosti: Prisiljeni v gledanje reklam? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 8524 (6771) | poweroff |
» | 17 lcd vs. 18 lcd vs. 19 lcdOddelek: Strojna oprema | 2122 (1364) | tha_man |
» | Ker monitor 17''?Oddelek: Kaj kupiti | 1338 (1149) | ABX |