Forum » Operacijski sistemi » XP SP1
XP SP1
explorer2004 ::
Zdravo!
Mogoce mi lahko kdo pomaga. Tezava je namrec v tem, da mi na WIndows XP SP1 tezave delajo slovenski fonti tako v Iinternet explorerju kot tudi v Microsoft Outlooku. Pri prvem mi kljub temu, da je nastavljen jezik in tipkovnica SL noce prepoznavati slovenskih znakov na tipkovnici. Pri Outlooku pa so tezave, da moram kljub izbranemu jeziku SL, po zagonu vedno znova preklapljati na SL. Pri pisanju novega sporocila v Outlook-u pa v polju ZA sploh ni mozen vpis naslova npr ime.priimek@mail.si Afne namrec ne morem vpisati, ko pisem besedilo je mozno preklopiti na slo tipkovnico. Zakaj vse te tezave? Aja Outlook je iz slovenskega paketa Office.
Upam, da je te tezave ze kdo uspesno odpravil.
LP EX2004.
Mogoce mi lahko kdo pomaga. Tezava je namrec v tem, da mi na WIndows XP SP1 tezave delajo slovenski fonti tako v Iinternet explorerju kot tudi v Microsoft Outlooku. Pri prvem mi kljub temu, da je nastavljen jezik in tipkovnica SL noce prepoznavati slovenskih znakov na tipkovnici. Pri Outlooku pa so tezave, da moram kljub izbranemu jeziku SL, po zagonu vedno znova preklapljati na SL. Pri pisanju novega sporocila v Outlook-u pa v polju ZA sploh ni mozen vpis naslova npr ime.priimek@mail.si Afne namrec ne morem vpisati, ko pisem besedilo je mozno preklopiti na slo tipkovnico. Zakaj vse te tezave? Aja Outlook je iz slovenskega paketa Office.
Upam, da je te tezave ze kdo uspesno odpravil.
LP EX2004.
EX2004
Tomay ::
V nadzorni plošči odpri "področne in jezikovne možnosti" in nastavi vse na slovenščina.
Na zavihku jeziki klikni na gumb "podrobnosti" in za privzeti jezik vnosa izberi slovenski, angleškega pa zbriši. Potem še na zavihku dodatno izklopi napredne storitve za besedilo.
Na zavihku jeziki klikni na gumb "podrobnosti" in za privzeti jezik vnosa izberi slovenski, angleškega pa zbriši. Potem še na zavihku dodatno izklopi napredne storitve za besedilo.
Voodoo 4Ever
explorer2004 ::
Hvala za odgovor, vendar kljub vsem nastetim nastavitvam se vedno ne morem pisati sumnikov v internet explorerju.
Se mogoce komu sanja kaj bi se lahko bilo?
LP EX2004
Se mogoce komu sanja kaj bi se lahko bilo?
LP EX2004
EX2004
Tomay ::
Poglej kako imaš nastavljeno kodiranje pri ieksplorerju.
Menu Pogled -> kodiranje
Pod Orodja -> internetne možnosti v zavihku splošno nastavi, klikni na jeziki un nastavi slovenščino (če ni)
potem pa še klikni na pisave in izberi nabor znakov: Temelječ na latinici.
Če vse skupaj ne bo delovalo si naloži Mozillo ali Opero.
Menu Pogled -> kodiranje
Pod Orodja -> internetne možnosti v zavihku splošno nastavi, klikni na jeziki un nastavi slovenščino (če ni)
potem pa še klikni na pisave in izberi nabor znakov: Temelječ na latinici.
Če vse skupaj ne bo delovalo si naloži Mozillo ali Opero.
Voodoo 4Ever
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomay ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 276119 (21050) | Matko |
» | Opera 9 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22226 (13974) | R33D3M33R |
» | Microsoft Outlook - PomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1129 (1095) | Soon |
» | Firefox - spravljanje v redOddelek: Omrežja in internet | 2364 (1634) | Metabond |
» | DVD-DIVXOddelek: Pomoč in nasveti | 1782 (1620) | matevzm |