» »

ATI9200 na TV-utopija?

ATI9200 na TV-utopija?

markoMB ::

Vem,vprašanje je zlajnano,mogoče v napačni rubriki,ampak vseeno bi bil vesel koga,ki bi mi obrazložil rešitev problema kot idiotu:)
Imam prenosnik z zgoraj omenjeno grafiko.Priklopil na TV, slika je,zvok je,ko pa všaltam BS player,so le podnapisi.VEM,puno tega piše tukaj,če pa kdo napiše step by step nastavitve da bo stvar delala,ima v dobrem pivo,če je iz MB.Če ni,pa se lahk le zahvalim!Tolko sem že prečital na forumih,pa sem le še bolj zmeden,stvar pa še vedno ne dela...
Hvala za odgovore!8-O
Markezi

RacMan007 ::

Glej, na praznem (osnovnem) ekranu stisni desno tipko na miški, klikneš na "propertis", greš na zadnjo možnost med izbirnimi meniji (settings, če se ne motim) klikneš na "advanced" (spodaj desno v meniju) in bi se ti moralo odpreti novo okno. tu imaš možnost "Displays" kjer ti pokaže vse možnosti, ki jih imaš (nariše ti računalnik in verjetno TV. Vklopiš "TV" (če je slučajno rdeč - to pomeni da je izklopljen) in pod njim sta dve možnosti, klikneš na tak kvadratek, ki ima v sebi eno piko. Daš "applay" in ko te vpraša če želiš odbržati trenutne nastatvitve, "YES".
Zdaj bi ti moralo na TV-ju predvajat sliko, na prenosniku pa črn ekran - kontra tega, kar zdaj vidiš!
Če ti ne bo šlo, javi.

LP Racman
Nekaj obvladam, a menim, da vsi ostali skupaj še več kot jaz!

IceCold ::

Na Tv-ju nimaš slike v BSPlayerju zato, ker imaš vključen standard overlay mode. Standard overlay mode prkaže video vsebino le na primarnem zaslonu. Če hočesš gledat filme na TV-ju, moraš v Clone Mode Options vključiti Same on all. Lahko pa vključiš tudi Theatre mode, vendar pa boš potem imel probleme s podnapisi. Treba jih je nastavit. Theatre mode prikazuje video vsebino na sekundarnem zaslonu video vsebino vedno le v celozaslonskem načinu.

Clone Mode Options najdeš z desno miško na namizju Properties > Settings > Advance > Overlay > clone mode options.

Seveda pa moraš imeti tako kot je napisal RacMan vključen TV, ki ga pa imaš, če ne ti ne bi kazalo podnapisov. Prikaz na TV se avtomatsko vkluči ob zagonu računalnika, če imaš prižgan TV povezan z računalnikom.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1963564291 (3620) anjica
»

[DivXviD] Predvajanje filmov iz PC na TV

Oddelek: Zvok in slika
265283 (4003) H_man
»

Film na 2h monitorjih?

Oddelek: Zvok in slika
201645 (1315) ..::Wacky::..
»

radeon 9100+2 namizji???

Oddelek: Zvok in slika
61124 (1056) Clone
»

Ni filmske slike na TV!

Oddelek: Zvok in slika
51100 (1014) migič

Več podobnih tem