» »

XBOX kot [DivXvid] predvajalnik in še več

XBOX kot [DivXvid] predvajalnik in še več

««
14 / 39
»»

e-marko ::

Super, hvala! Bo precej pomagalo.

Aja, še nekaj. Nikjer ne morem preveriti temperature, ki bi naj jih xbox prikazoval. Je to odvisno od verzije ali kaj? Ventilator lahko štimam od 10-100%, vendar ne vem temperatur. Tale default vent na 20% je hudo glasen in bi raje dal na 10% pa ne upam. Saj kasneje bom takoi menjal vent ampak tačas...

LP
...somebody, somewhere...

Johansen ::

KSZ...

Se to bi prosil (ko berem to o ventilatorju) vse ki ste ze lastniki modanih XBoxov, kaj vse je potrebno (se splaca) zamenjati po nakupu novega XBoxa? Vidim, da nekateri menjate diske, drugi ventilatorje, verjetno tudi procesorje... Seveda bi rad imel cim tisjo zadevo...

antonija ::

Mene pri PCju moti vetilator do te mere da je zdaj not samo se en (Papst 9dB). To pa zato ker je comp prizgan tudi ko ga nic ne rabim in je drugace tisina.

Pri xboxu pa ce je prizgan ali igram igre, gledam, filme, poslusam glasbo... in se nikoli ga nisem slisal pri "normalni" jakosti zvoka. Edino ko gledam fotke se ga slisi, ampak to se dela po 10min max, tko da mene ne moti.

Menjava diska je pa skoraj obvezna ce ga rabis za igre. Filmi, muzika in slike so ze lahko na compu in se streamajo (se lazje jih je met na compu ker jih lahko tud druge naprave vidijo), pri igrah pa to ne gre. In ce noces vsakic znova vstajat in menjat plosckov si igro nastavis na disk in problem resen.
Originalni disk je velik 10GB, povprecna igra pa med 1,5GB in 3GB, nekaj jih zasede poln DVD (4GB+). Velikost diska ki ga rabis si tako lahko sam izracunas. Ves homebrew software je izradno majhen v primerjavi z igrami (XBMC od t3cha s PM3 skinom in vizualizacijami je okrog 40MB se mi zdi, ostali so manjsi).

Menjava procesorja, ramov, graficne, ali cesa podobnega pa za vecino zemljanov ne pride v postev, ker je vse zlotano skupaj in ni prevec modularno (kot se od konzol tudi pricakuje, da je razvoj iger in optimizacija lazja).

Temperaturo pa men XBMC kaze nekje v nastavitvah, pri evoxu (verjetno tud pri XBMC) so skini kjer lahko temperaturo gledas sproti, sam ne vidim kaksne potrebe ker itak ne navijas...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Aha...potem ni panike. Kot receno, za igre mi dol visi, tako da bo vgrajeni disk zadostoval, ker imam celotno MM vsebino na prav temu namenjenemu PCju in vsi v hisi streamamo iz njega. Super! Samo se ugodno varianto najdem in grem v nakup. Odluka je pala i treba da se poštuje! :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Johansen ()

Qcube ::

V xbmcju lahko pogledaš temperaturo na tistem gumbku kjer ga lahko izklopiš. Tam imaš system info in noter so vse informacije od hdja, verzije xboxa, dvdroma, itd.

V svojem sem menjal ventilator z zalman silent. Ne priporočam menjave, ker je kar nekaj dela. Sam sem potrboval cca. 4 ure in sem moral odrezati en pošten kos škatlice, ki drži HD. Po eni strani sem zadovoljen ker je popolnoma neslišen.

Tazadnja verzija XBMCja je XBMC-CVS_2006-05-13-T3CH. Jaz uporabljam raje tisto od RS, ker ima notri vse skripte ki obstajajo za xbmc. Zato je tudi velikost primerna - cca. 120MB.

pingec ::

A kdo ve kje bi dobil adapter za priklopit tipkovnico pa miš na xboxa (po možnosti poceni)? Se mi zdi da so bli na bolhi po jurja sam ni več oglasa ;(
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

kiFni ::

Temperaturo in vse ostalo (ram, disk, dvd,...) vidiš tako, da pritisneš desni thumbstick not, pa se ti pokaže meni. Potem greš na info.

Evo, pa ga mam, X-Box namrec :) Kupil danes v Lj, v Mülerju na Čopovi, cena 33.600,00 SIT. Zdej pa v boj... Vse kar hocem, je vrzt gor XBMC, sam ne vem kero pot ubrat... Al soft mod al modan cip al kaj pa vem.... bo treba zacet brat :)

Hvala za info glede temperatur. Sem našel. Kakšne so sploh normalne temperature? Zdajle sta npr. CPU 50 in GPU 47 stopinj. Cpu sem sicer namazal z Arctic Silver 5, ko sem imel ravno narazen vse skupaj.

Johansen, sam sem ubral enako pot. In po enem tednu gledam filme in igram igre. Vzel pa sem Xecuter 3CE modčip. Imam pa xbox verzijo 1.6 in LG-Hitachi dvd pogon. Nisem pa še menjal diska in rabim še daljinec. Nekaj mora ostati za kasneje. :D
Je pa res, da sem zraven vsega tega zapravil kar lepo število ur in še vedno mi ogromno ni jasno. Nisem še npr. uspel povezati škatle z internetom, deluje mi samo ftp povezava s PC-jem. Eh, enkrat bo že...

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: e-marko ()

No fino, jaz pa se ne vem kaj cem. Zdaj sem se ravno prebil od 1 do zadnje strani tega threada, imam pa se kar nekaj tabov odprtih za prebrat, tako da om zelo verjetno bral se kaksno uro. Najraje bi rad zmodal preko softmoda. Pa ne zato, ker je najceneje, zato ker bi si rad ze jutri najkasneje kaj pogledal preko XBMC-ja preko mreze... Sam nekak dvomim, da mi bo to ratalo :) Ni mi se jasno, kako nekateri tukaj naredijo softmod brez odpiranja? Ceprav, kot receno, grem naprej brat, potem pa verjetno se kaj napisem/zatezim :)

e-marko
oboje namaži CPU in GPU. Jaz sem pa se velik pozna. Pa še vent zameni, da bo še tiho.

Johansen
Jaz ti nardim softmod, zastonj (skoraj-za en špricer boš pa že dal). Softmod se naredi takole brez odpiranja: Imam ga na memory kartici in ga samo presnamem na xbox.

Velja, dam za petnajst, ni panike :) Samo povej iz kje si, da se lahko dogovoriva naprej. Ravno berem in berem pa ze skoraj spim, tako da se ene pol ure bom za masino, potem pa grem spat... Malo sem se zmeden, ker teh navodil je kar nekaj, pa v nekaterih se omenja nek TSOP, tu sem bral, da ni vec potreben pri novih softmodih itd... Tako da mislim, da imam za danes ze dovolj 'izobrazevanja'... Pa tudi sploh se nisem prizgal zadeve, ko sem prisel domov, sem sel takoj sem :)

TSOP flas pomeni da flashaš bios ki je za modčip, na originalen čip na plošči in dela kot modčip. Razumeš? Torej original bios povoziš s hekanim biosom. Ljubljana.

Ma ja, sej mi ni dalo mira, da ne bi se cital.. :) Sem pogruntal ja, torej za 1.6 ostane itak samo se softmod ali pa cip. Se bomo jutr zmenila bolj konkretn, zdej res letim... Ze skilasto gledam :)
ajdi

Bi mi eden na hitro razložil kako naj usposobim povezavo z internetom preko xboxa? Ker ne vem kaj moram sploh storiti, da bo ok.
Imam navadni adsl in pc z dvema mrežnima kartama. Xbox ima ip 192.168.0.1 in mrežna v katero je priklopljen 192.168.0.9. Druga mrežna je priklopljena na adsl modem. Naštimal sem z čarovnikom domače omrežje in v xbox (XBMC - settings) vpisal ip od mrežne (192.168.0.9) in dns server (193.189.160.23). Mislim, da sem nekaj zamuštral, pa ne vem kaj, ker okoli mrežnih povezav sem res popolni začetnik.;)
Ali pa, če obstaja kakšen vodič kje, ker kakšnega preprostega enostavno nisem našel. Hvala.

LP

Od koga pa imaš adsl?
siol ima dns 193.189.160.11 in 193.189.160.12

To mi pokaže ipconfig /all pri PPP adapter SioL ADSL. In sicer 193.189.160.23 in 193.189.160.13. Bom pa poskusil z 193.189.160.11.
Tam na začetku te tem bi moralo biti še nakaj vrstic posvečenih usposobitvi internetn povezave... :)

LP

EDIT: Ne gre. Could not connect to network server. :'(

Zgodovina sprememb…

Qcube ::

Torej bom jaz razložil kako se usposobi filesharing.

1. Najlažja varianta je, da narediš en nov account v xpjih z imenom xbox in password xbox.
2. My Computer -> Tools -> Folder Options -> View -> Odkljukaj simple file sharing.
3. Control Panel -> Setup Network Wizard.
4. Desni klik na npr. Local Disk C -> Properties -> Sharing -> Share this folder -> New share -> Ime npr. Disk C.
5. XBMC -> Settings -> Network -> SMB Share - > Vpiši podatke (Username xbox, pass xbox).
6. XBMX -> My Videos -> SMB Network share -> Bi se morali prikazati sherani folderji.

Pišem na pamet. Če ne bo delovalo sporoči.

In ne pozabi na firewall.

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Qcube ()

Glej tkole

Xbox
Assigment - manual
IP Address - IP ki ga dodeliš xboxu
Netmask - 255.255.255.0
Default Gateway - IP druge mrežne (ADSL)
DNS Server - odvisno od providerja

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kiFni ()

@videofrik: zdravo, bom kdaj bi imel kaj casa? Ceprav zmeraj bolj razmisljam, da bi kar sam izvedu softmod, sicer bi mogu odpirat konzolo, ampak, sej v tem je verjetn car vsega :)

Hvala obema. Saj filesharing dela brez težav.
Samo na net ne morem. Ne dela vreme, ne dela muzika, nič... Could not connect to network server.

Xbox
Assigment - manual
IP Address - IP ki ga dodeliš xboxu - (192.168.0.1)
Netmask - 255.255.255.0
Default Gateway - IP druge mrežne (ADSL) - tu sem vpisal IP od mrežne, ki je vklopljena v adsl modem
DNS Server - 193.189.160.11

Pa ne gre. Saj v XboxMediaCenter.xml tako ni potrebno nič spreminjati, ne?

Čo so te nastavitve ok, potem je verjetno težava pri pc-ju, ali ne? FW sem izklopil na mrežni, ki povezuje xbox z PC-jem. Bom se še malo hecal naprej...

LP

Ja odloči se. Saj vem da je dobr filing če sam narediš. Kar mal adrenalinski, če pomisliš, kaj pa če ne bo ratalo. pop bi imel cajt. ZS me.

Ce bos v winsih vklopil "internet connection sharing" (ICS) ti bojo winsi drugi mrezni kartici dodelili 192.168.0.1. Xboxu dej IP 192.168.0.XXX (kjer .XXX NI .001) in bi moralo delat. Jaz sem imel tako pa je vse delalo (razen win file sharinga in sem instaliral ccXserver; se zmeri nimam pojma zakaj ni delalo). Zdej mam pa en wirelles router ki dela kot switch in je xbox na njem...

e-marko
Na xboxu imaš vse dobro nastavljeno. Najbrž je problem na PC. Nekje je tema DELJENJE INTERNET POVETAVE na tem forumu. Jaz nevem kaj je treba narest, ker imam router in nisem nikoli probal z dvema mrežnima.

Malo bolj natancka navodila kako sem jaz usposobil net na PCju z dvema mreznima:
Definicije:
PC: PC z dvema mreznima. Oznaka "1" vedno velja za WAN mrezno (tisto ki gleda v internet), oznaka "2" pa za LAN mrezno (tisto ki gleda v domace omrezje).
CL: klient za internet, prikljucen na mrezno2

Postopek:
-Izklopi vse mrezne kable razen povezave v internet.
-Najprej usposobis net na PCju. Delat mora vse, kar ma vezo z netom. Firewall (vsi) naj bo izklopljen.
-Ko ti dela net gres na "properties" od mrezne1 in vklopi ICS (internet connection sharing). Ce imas vec kot dve mrezni te winsi vprasajo na kateri mrezni naj bo ICS, ce imas samo dve mrezni potem winsi vklopijo ICS na mrezni2. Ko vklopis ICS ti winsi dodelijo IP 192.168.0.1 na mrezno2. Tega IP NE SPREMINJAT!!! Jaz sem ga probal pa je zmeraj crknilo, ce sem pustil pri miru je delalo.
-Ko imas vklopljen ICS prikljuci kabel od xboxa na mrezno2. IP na xboxu si nastavi rocno, ceprav bi tud DHCP moral delovati pri ICSu. IP naj bo 192.168.0.XXX, kjer .XXX NI .001 oz. .1
-Kot gateway vpisi 192.168.0.1 (mrezna2), kot nameserver pa najbolje vpisat arnesove DNSje (192.2.1.66 in 193.2.1.72), lahko pa tudi kaksne druge ce delajo kaj bolj zanesljivo (men so arnesovi najbolj vsec).
-Reboot xbox (ce slucajno se ne dela) in probaj ce dela.
-Ko enkrat vse dela vklopi firewall(e) na PCju in glej ce kaj crkne.

Ta postopek je pri meni delal... Ziher pa obstajajo se drugi nacini.

EDIT: xbox je CL. (da ne bo definicija brezveze:8))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: antonija ()

Žal, ne dela po tem postopku.
Bom poiskal še malo po drugih temah, kjer vidim, da teh težav z ICS ni tako malo.

LP

Uf! Končno dela! :D Jaz sem skozi enejblal ICS na mrežni karti s katero se povezujem z adsl modemom. Moral bi ics vlopiti na sami SioL povezavi. No, sedaj dela in že poslušam muziko in gledam trailerje. He, he... Hvala vsem za trud. Pomagal je post od mato22 na 7 strani te teme. Izgleda da sem spregledal prvič njegov post.

Edino za SMB Client tam v XBMC network nastavitvah ne vem kateri IP naj vpišem in za kaj se to sploh uporablja? Vpisal sem IP od mrežne, ki je povezana z xboxom. Share name = (SMB) Network.

LP

Za ADSL pa ne vem kako gre ker sem prej bil na kablu, zdaj pa na T2...

Napises IP od mrezne na katero je priklopljen xbox, v tvojem primeru verjetno 192.168.0.1

Kako lahko greš iz igre v XBMC brez da bi moral vse skupaj ugasniti? Enostavno ne najdem... Hvala.

LP

gumby ::

eject stisnes?
my brain hurts

Špilam iz diska, ne z dvd pogona. Saj sem sedaj nekaj gledal po netu in naj ne bi bilo možno z xbmc, ker takoj ko zaženeš špil poženeš s tem nov *.xbe in xbmc nima več nobene kontrole... Škoda. Bo potrebno narediti on/off mod z daljincem.

LP

@VIDEOFRIK: se enkrat hvala za softmod :) Res je zakon, dela kot podmazano. Iz prve mi pobira filme, slike, muzko iz Samba serverja, res strahovito - cdji, dvdji pa-pa :)

@ALL: Seveda pa imam se par vprasanj, ampak potem pa mislim, da bom polahko zakljucu s firbcanjem, ker bo vse tako kot si zelim:

- (videofrik): pozabu sm postopek za uvedbo XBMC kot default aplikacije. Geslo se spomnem, samo ne vem kako zacet (se ne upam kar nekaj prckart, da ne bo kej pobrisalo).

- nekak mi je uspelo nastavt, da mi XBMC kaze stopinje v F in ne vec v stopinjah... Sem gledal nastavitve in ne najdem kje se to popravi. V Unleash-u al kje so ze te nastavitve imam v stopinjah, samo to verjetno nima veze z XBMC, ker je to druga aplikacija...

- je mozno nastavt, da ko kliknem recimo na "Moje slike", da mi ne ponudi vseh tistih opcij, ampak mi ze kar odpre moj share, recimo, da se takoj po kliku postavi na remote share, kjer imam slike (konkretno pri meni je tako \\192.168.1.2\fototeka. Sigurn se da, samo se najbrz mora kaksen file editirat, v XBMC nastavitvah tega ne najdem v nobenem meniju.

- in pa se kozmeticna: kako si nastavim, da mi namesto map pokaze sliko in podatke o filmu? Je v redu, ce so filmi v mapah na nacin, da je ime filma, podnapisov, bannerja/slike enako, edino koncnice so druge. Ce je to v redu, potem je super, ker imam potem ze vse reseno, ker imam vse ze v tem formatu in vse kar je potrebno je to, da precita datoteke in jih pokaze.

Ce se komu da odgovorit bi bil zelo vesel, ce pa ne, pa tudi vem, da so odgovori zelo verjetno ze n-krat napisani in bom se malo pobrskal, ceprav sem vceraj prebra celoten thread, samo ocitno sem podzavestno filtiral ven ravno te informacije, na katere zelim sedaj odgovor :)

ali3n ::

Kako lahko greš iz igre v XBMC brez da bi moral vse skupaj ugasniti? Enostavno ne najdem... Hvala.

s kazalcema stisneš levi in desni trigger; s palcem leve roke pa "menu" in "back"; torej vse hkrati -> X-kišta se resetira in si spet v XBMCju
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ali3n ()

Temu kar je ali3n opisal se rece IGR (In Game Reset). Tipke so vecinoma fiksne (pri Xecuter2 BIOSu so oba trigerja+Start+Back), v nekaterih primerih so nastavljive (recimo v .ini fileu od evox dasha ce ga laufas kot default). Je pa to skupek kode ki lezi v pomnilniku in caka samo to kombinacijo tipk in ko jo dobi izvede reset.

Za XBMC kot default dash moras preimenovat XBMCjev .xbe na "C" disku v tisto kar tvoj BIOS/softmod prvo nalozi.

V XBMC imas vecino teh malih prckarij nekje v settings. V novejsih verzijah gre trend v smer "vec GUI nastavitev, manj spreminjanja .xml-ja".

Za "Custom" menije je treba popravit .xml file. V njam bos najdu sekcijo "bookmarks" kjer so napisani vnosi ki jih vidis na ekranu. File je super komentiran tko da ni problema popravljat. (za vsak slucaj vseeno naredi backup .xml fileta n PC ce gre kaj narobe - najvec kar lahko zgubis je 0,5min za FTP upload bacup .xml-ja)

Vsakic ko gres v kaksno "sekcijo" (my programs, my movies,....) imas na levi strani seznama en meni. V njem nastavljas kako so objekti sortirani, kako jih vidis (ime, small thumb, large thumb,...) in podobno.

Mal se dej najprej "sprehodit" po menijih in pritiskaj directional pad v vse smeri da vidis kaj sploh lahko izberes.

Johansen
Me veseli da si zadovoljen.

Pojdi na My programs in zalaufaj Krayzie Extras. Od tam naprej samo slediš navodilom. Še enkrat passcode, če si pozabil AYBX.

Na tem linku je xbmc manul. Tam boš našel vse kar bi rad vedel. Če ne pa še vprašaj.

Ma zadovoljen sem kot raketa, res :) Slika super, delovanje hitro in tekoce, ma prva liga! Kašne Yamade in podobna solata... Sicer nism se kej velik gledal, ampak vidm, da bo cimprej treba vgradit vecji disk in tisji ventilator. Trenutni se kar slis, sploh zdaj ko imam TV bolj potiho, ker moje punce ze spijo...jaz pa iz postle uzivam :) Za navodila pa hvala, zelo uporabno :)

Hvala za IGR kombinacijo!
Super je tale xbox, res. Sam mogoče ne bom menjal ventilatorja, ker sem recimo naštimal temperaturo v nastavitvah na 50 ali 55 in takrat vent dela na kakšnih 4-15% in je precej tih. Med igranjem pa se ga tako ne sliši... Disk pa bom menjal. Vrgel bom noter enega Hitachija 160GB iz PC-ja, kjer bom menjal za malo večjega.
Zdaj si moram samo še naštudirati tole zadevščino z prikazovanjem sharanih datotek na pc-ju. Ker pod slike npr. prikazuje vse direktorrije, tudi tiste z filmi in ostalim... To pa je tako antonija že opisal, da se da spremeniti. Grem .xml malo editirati... :)

LP

ali3n ::

še dva, ki sta "podlegla"... :D
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

e-marko
Ne vem če se ti ne bi bolj splačalo večjega vzet, glede na razmerje cena - velikost. Dobrih 10K več pa imaš 300GB ali 320GB. Ker ti tudi na novem začelo zmanjkovati prostora čez kak mesec ali dva ali tri.

primer cen pri EnaA.com
Hitachi ATA-6 160GB 7200rpm 8MB Cache 17.400
Seagate 300GB 7200rpm ATA100 8MB Cache 27.954
WD 3000JB (300GB) 7200rpm ATA100 8MB Cache 28.524
WD 3200JB (320GB) 7200rpm ATA100 8MB Cache 29.950 - preverjeno dela in je tih, sam ga uporabljam

Aja še to sem pozabil napisat da sem jaz imel not hitachi 160GB (ne vem ker model), in so se mi začel podatki izgubljat. Filme in igre ki sem imel gor kar naenkrat ni hotel več zalaufat. Niti ftpjat nazaj na PC. Z diskom je bilo vse vredu, porabil sem ga za drugo stvar. Zato sem dal nazaj original disk, in eno leto kasneje kupil WD 320GB.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kiFni ()

Hitachija ze ima v PCju in gre v xbox, v PC pa nekaj vecjega. Pri meni je blo isto :) stari 60GB je sel v xbox, novi 250GB pa v PC :)

Zakaj pa rabite tok velike diske v PC? Filme ki jih downloadaš daš na xbox. A imate to pragramja inštaliranga al kaj. Jaz imam 60 giga v kompu pa mi je čist dost.

Fotografije, muzika, filmi, isoti,... se kar hitro nabere :) Sploh ker je comp nekaksen centralni streznik za vso multimedijo...

Točno tako! Vzel pa bom novega Hitachija 250GB sata za 23.400 pri enaa. Bo več kot dovolj namesto enega 160, ki gre v xbox.

LP

Jst sm tud podlegel, edino nimam niti tolk cajta da bi tle kej napisal, trenutno se lotevam VGA moda in sm zlo happy da mam se ta staro verzijo kamor gre 4 biosi + un na čipu, če se ne motim :D Edino kar še nisem odkril in zato še enkrat prašam: Kje bi dobil adapterje za priklop tipkovnice in miške? Če kdo ima/ve kje dobit, lepo prosim da mi sporoči ;( ?

Nekje na sredini te teme sem opazil, da je videofrik dal slikico modificiranega KONTROLERJA z usb vtičnicama. Več o tem in podobnih imaš na xbox-scene, če imaš voljo si sam napraviti. Samo verjetno tako to vse že poznaš... :)

LP

Zgodovina sprememb…

Ce bi jaz kupoval tak adapter sploh nebi gledal po sloveniji, ker je sansa da ti ga kdo proda za normalno ceno premajhna. Poglej po evropsih stacunah in evropskih ebayih... pomojem bos tko najlazje dubu.

jah na bolhi je en tip prodajal po jurja take zlo lepe, sam oglasa ni vec pa ne vem kaj nardit drugega kot jokat ;(

al pa probat ebay... pomojem bos tako lazje dobil adapter kot pa z jokanjem...

koovac ::

Pozdravljeni,

Zanima me, kje in kako se v XBMC-ju nastavi, da podnapisi npr. z DiVX filmi pravilno prikazujejo šumnike? Sedaj prikazuje podčrtaje, v nastavitvah playerja pa nisem našel nikjer funkcije izbire fonta.

Zdravo! Povem ti lahko samo to, da nekje v nastavitvah v Settings / My Videos nastavis font an nekaj podobnega arial-ce250 pa ti bo delalo. Samo to je zelo na pamet, ker sem v sluzbi in nimam dostopa do Xbox-a, ampak mislim, da bos nasel.
««
14 / 39
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zaščita pred zaganjanjem tujih aplikacij na Xbox 360 končno premagana

Oddelek: Novice / Varnost
2710498 (8676) Looooooka

Vse o Xbox 360 (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Konzole
1943119329 (60839) Mavrik

Nakup Playstationa

Oddelek: Kaj kupiti
121625 (1340) Zheegec
»

Nakup konzole

112116 (1977) SleepLess
»

PS2 ali Xbox"