Forum » Zvok in slika » Težava s televizorjem Sony KV 32 fx 65E
Težava s televizorjem Sony KV 32 fx 65E
RokDaKirba ::
Lep pozdrav!
Zanima me. če morda kdo ve, kaj bi bil vzrok za stalno preskakovanje slike iz "zoom" na "smart" pri gledanju divx filmov oz. posnetkov iz sonyjevega camcorderja in preskakovanje iz formata 4:3 na "smart" pri gledanju fotografij iz camcorderja oz. divx playerja.
Najprej sem že mislil da je za to kriv divx player (philips 737), vendar se mi vedno bolj dozdeva da je krivec TV, saj preskakuje tudi pri predvajanju posnetkov iz videokamere.
Po domače povedano, če naštimam določen format slike, razen "smart" mi preskoči na "smart." In če naštimam nazaj na "zoom" ali "4:3" mi po kakšni minuti zopet preskoči na smart, kar povzroči zožanje slike pri filmih oz. razširitev slike pri fotografijah.
Upam da morda kdo ve kaj bi lahko bil vzrok, ker na servisu žal za to težavo žal še niso slišali... Tuki pa vem da je kar nekaj "stručkotov" tako da bi morda kdo lahko kaj vedel...
Hvala!
Zanima me. če morda kdo ve, kaj bi bil vzrok za stalno preskakovanje slike iz "zoom" na "smart" pri gledanju divx filmov oz. posnetkov iz sonyjevega camcorderja in preskakovanje iz formata 4:3 na "smart" pri gledanju fotografij iz camcorderja oz. divx playerja.
Najprej sem že mislil da je za to kriv divx player (philips 737), vendar se mi vedno bolj dozdeva da je krivec TV, saj preskakuje tudi pri predvajanju posnetkov iz videokamere.
Po domače povedano, če naštimam določen format slike, razen "smart" mi preskoči na "smart." In če naštimam nazaj na "zoom" ali "4:3" mi po kakšni minuti zopet preskoči na smart, kar povzroči zožanje slike pri filmih oz. razširitev slike pri fotografijah.
Upam da morda kdo ve kaj bi lahko bil vzrok, ker na servisu žal za to težavo žal še niso slišali... Tuki pa vem da je kar nekaj "stručkotov" tako da bi morda kdo lahko kaj vedel...
Hvala!
I Tie A Rope Around My Penis And Jump From A Tree!
Don't You Wanna Grow Up To Be Just Like Me?
krneki ::
Probaj si v meniju "set up" v "AV preset" nastaviti autoformat na off za tisti input, ki ti dela težave.
RokDaKirba ::
Pa bi res to znal bit ja... Logično mi zveni! No super. bom sprobal takoj ko pridem domov! Hvala ti!
LP
LP
I Tie A Rope Around My Penis And Jump From A Tree!
Don't You Wanna Grow Up To Be Just Like Me?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 148399 (1756) | Oldi |
» | LED LCD TV - svetovanje za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 28568 (21896) | popster |
» | DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22979 (10194) | Yossarian |
» | Disk Seagate 400GB, ST3400620NSOddelek: Strojna oprema | 1571 (1265) | Crimson_Shadow |