Forum » Zvok in slika » 5.1 zvočniki
5.1 zvočniki
J_Rotten ::
Zanima me, katere zvočnike (aktivne - se pravi z vgrajenim ojačevalcem) se splača kupiti (rabil bi za divx/DVD player, lepo pa je če ima poleg 5.1 vhoda, tudi kak stereo vhod). Cena bi naj bila nekje do 40000.
Sam sem razmišljal o Genius SW-5.1 Home Theater.
Najlepša hvala za nasvete
Sam sem razmišljal o Genius SW-5.1 Home Theater.
Najlepša hvala za nasvete
overman ::
Sam sem pred kaksnimi tremi tedni kupil geniusove zvocike in lzagotavljam ti, da za ta denar tezko dobis kaj boljsega. Sam jih imam v sobi veliki 4x5m in sobo na pol glasnosti dobesedno trese od basa, vsi ostali toni pa so nepopaceni. Sicer pa imam vecinoma glasnost na kaksnih 20% kar je povsem dovolj in neutrudno za poslusanje. Se en plus pa je izgled in kvaliteta. Kupil sem jih na mimovrste, ampak sem opazil da so sedaj neki problemi z zalogami
Lep pozdrav
Lep pozdrav
MilkoSan ::
kar se same kvalitete tiče so logitech daleč pred Geniusom...probaj z X620, resda je sistem 6.1, ampak toliko boljše...jst premorem Z-640, kupljeni lani decembra in špilajo odlično...imam jih pa zvezan na računalniku
mcrastur ::
dobr no....res je da so za ta dnar hudo dobri sam se zmer
men so se po 3 mescih uporabe zagravzal tulk sem ratau pozoren na zvok, da vse kar slism je hrescanje. Premisl o logitechovih Z-5300
men so se po 3 mescih uporabe zagravzal tulk sem ratau pozoren na zvok, da vse kar slism je hrescanje. Premisl o logitechovih Z-5300
Zheegec ::
Sam imam SW-5.1 in mislim da so glede na karakteristike, mnenja in teste veliko boljši od Z-640.
Za ta denar so spljoh dobri zvočniki.
Za ta denar so spljoh dobri zvočniki.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
M-man ::
Jaz imam Geniuse že več kot pol leta pa do sedaj še nisem slišal nobenega hreščanja. Priporočam.
LP
M
LP
M
Alea Iacta Est. (Julius Caesar)
glinik ::
Dečki, saj z zvočniki je ziher vse v redu, mcrastur je postal bol pozoren na kvaliteto zvoka. Njemu očitno niso več špica, žal bo on moral seči po dražjim modelih.
mcrastur: Ne sekiraj se. Nisi edini, ki je opazil, da bi lahko nabavil nov (bolši) sistem
Genius žal res ni neka vodilna znamka za PC zvočnike, to je treba povedat.
Lp
mcrastur: Ne sekiraj se. Nisi edini, ki je opazil, da bi lahko nabavil nov (bolši) sistem
Genius žal res ni neka vodilna znamka za PC zvočnike, to je treba povedat.
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Zheegec ::
Glinik: Mi daj pa 50K za naslednje boljše zvočnike, pa ti bom potem povedal, če so boljši.
Prej sem bil na "#$"&#% stereo zvočnikih, tole sedaj je zame razkošje. Če pa misliš, da je lahko poleg šole zaslužiti še kaj za zapraviti (kar je potrebno porabiti čim bolj po price/perfomance), potem pa izvoli, samo številko transakcijskega ti povem...
Prej sem bil na "#$"&#% stereo zvočnikih, tole sedaj je zame razkošje. Če pa misliš, da je lahko poleg šole zaslužiti še kaj za zapraviti (kar je potrebno porabiti čim bolj po price/perfomance), potem pa izvoli, samo številko transakcijskega ti povem...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
glinik ::
Xxxx, ti si mi pravi xxxx ... Jaz sem samo rekel, da se nekateri ljudje čez čas navadijo na svoj sistem. Takšni kot smo ljudje, strmimo k vedno boljšim stvarem. Končna posledica je, da gremo čez cas v nov nakup sistema. Tako pač je ...
Lp
Xxxx - cenzura by Stepni Volk
Lp
Xxxx - cenzura by Stepni Volk
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16647 (10586) | FlamE#7 |
» | katere zvočnike ?Oddelek: Kaj kupiti | 3302 (2569) | amper |
» | 5.1 zvocnikiOddelek: Zvok in slika | 3115 (2031) | bobby |
» | Genius ali Logitech 5.1 zvočnike (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7027 (5907) | boštjan |
» | Surround- poceni verzije ;) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 8951 (6635) | Pyr0Beast |