Forum » Zvok in slika » Divx Player
Divx Player
sbrezo1 ::
Pozdravljeni!!
Kupil sem si DVD player od Philipsa, ki ima možnost, da predvaja tudi DIVX format. Zatrdili so mi, da lahko v film vključim tudi podnapise med ogledom filma. Vendar pa to ne dela. Slišal sem tudi, da se naj bi dalo zdownloadal neke driverje za podnapise pa ne vem ali je to res ali ne!
Prosim Pomagajte!!!!!
Simon
Kupil sem si DVD player od Philipsa, ki ima možnost, da predvaja tudi DIVX format. Zatrdili so mi, da lahko v film vključim tudi podnapise med ogledom filma. Vendar pa to ne dela. Slišal sem tudi, da se naj bi dalo zdownloadal neke driverje za podnapise pa ne vem ali je to res ali ne!
Prosim Pomagajte!!!!!
Simon
Ljubo doma kdor ga ima
- zaklenil: CaqKa ()
AlienGT ::
Če gre za player DVP630/02 pojdi na uradno stran - Product support Philipsa. Tu najdeš navodila in software za firmware upgrade.
Važno je da se dela, pa četudi škoda.
kupiKARTO ::
Mogoče banalna fora, ampak a imaš podnapise enako poimenovane kot film?
Lp.
Lp.
www.kupiKARTO.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Zvok in slika | 396460 (52956) | NejcSSD |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 325306 (50650) | cryptozaver |
» | Phoilips 42PFL7404H/12 in podnapisi iz USB diska - KAKO?Oddelek: Zvok in slika | 8325 (7829) | ta_ki_tke |
» | DVD player Firmware upgradeOddelek: Programska oprema | 2044 (2001) | racunalnicar |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31504 (14757) | Stepni Volk |