Forum » Pomoč in nasveti » eMule
eMule
kalcek16 ::
Z eMule programom vlečem dol eno stvar, ki je velika 1.42 GB in sem že zdownloadu 630MB na disk, problem se pojavi, ker mi na tem disku zmankuje placa, pa me zanima če bi jaz lahko kako to prenesel na drugi disk, ki pa je še veliko placa gor. Če bi se dalo to nekako uredit tako, da nebi bilo treba od začetka vse downloadat. Imam pa razdeljen disk na C in D.
kihc ::
Men se zdi da če bi skoporal celo mapo od emule bi mogl delat. Fora je v fajlih, ki so v /temp.
x
ZLOky ::
Zelo preprosto, kot je že kihc nakazal. Prekopiraj/premesti komplet Temp direktorij od eMule kamorkoli želiš, nato v Muli pod Preferences -> Directories -> Temporary -> Browse -> nakaži novo pot do direktorija. Preverjeno deluje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426209 (9493) | Freakylion |
» | Formatiranje ene particijeOddelek: Operacijski sistemi | 1493 (1185) | AndrewSmith |
» | eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9856 (8326) | Eru |
» | AVI preview v eDonkeyu???Oddelek: Programska oprema | 1975 (1784) | BigWhale |
⊘ | grrr..emuleOddelek: Omrežja in internet | 1174 (1055) | Ziga Dolhar |