Forum » Operacijski sistemi » Formatiranje ene particije
Formatiranje ene particije
cypher ::
Pozdrav.
Moj brat je štrkal po računalniku in zjebal NORTON-a, update je onemogočen, ter za en dan izklopil firewall. Medtem je računalnik fasal najnovejšega trojanca in kup spyware-ov. Kaže, da bom moral formatirat C particijo.
Zanima me, kaj se zgodi z nedokončanim downloadom (eMule) na D particiji, če formatiram samo C particijo? Kaj moram narediti, da bom po formatiranju C particije lahko nadaljeval nedokončan download?
Moj brat je štrkal po računalniku in zjebal NORTON-a, update je onemogočen, ter za en dan izklopil firewall. Medtem je računalnik fasal najnovejšega trojanca in kup spyware-ov. Kaže, da bom moral formatirat C particijo.
Zanima me, kaj se zgodi z nedokončanim downloadom (eMule) na D particiji, če formatiram samo C particijo? Kaj moram narediti, da bom po formatiranju C particije lahko nadaljeval nedokončan download?
Superior
Ch4N93 ::
kolikor se spomnim, bi ti moralo brez problema zaznat downloade po reinštalaciji.
za vsak primer pa lahko shraniš mapo eMule v Program Files. Pomoje sta pomembni predvsem datoteki downloads.txt in downloads.bak ( v bistvu backup datoteka), ter mogoče mapa config.
v vsakem primeru ti tistih nekaj 10 MB ne bo povzročalo težav, če jih skopiraš na D:\
za vsak primer pa lahko shraniš mapo eMule v Program Files. Pomoje sta pomembni predvsem datoteki downloads.txt in downloads.bak ( v bistvu backup datoteka), ter mogoče mapa config.
v vsakem primeru ti tistih nekaj 10 MB ne bo povzročalo težav, če jih skopiraš na D:\
Ni nam lahko...
miwche ::
greš na control panel, potem administrative tools in tam pod disk management formatiraš želeno particijo. sistemske particije pa ne moreš na ta način formatirat.
jackorsen88 ::
če želiš ohranit downloade v emulu, si skopiraj mapo incomplete v emule direktoriju in jo shrani na particijo, ki je ne boš formatiral.
glede formatiranja sistemske particije, pa samo nastavi v biosu, da ti ob zagonu prvo zaganja iz cd-roma oz dvd roma, potem pa vstaviš cd windows xp, dalje pa moraš samo vedet brat in razumet angleško pa nima kaj bit narobe
glede formatiranja sistemske particije, pa samo nastavi v biosu, da ti ob zagonu prvo zaganja iz cd-roma oz dvd roma, potem pa vstaviš cd windows xp, dalje pa moraš samo vedet brat in razumet angleško pa nima kaj bit narobe
zums ::
A lahko vzameš eni particiji 10Gb in dodaš particiji, ki ima OS teh 10Gb. Program Partiton magic, al kakšn drugi ? Problem mi delajo winsi, ki vsak dan pojejo kaksn mega.
Imam pa vse programe, spile, odjemalce poste, moje dokumente na drugi particiji, pa se zmer ne vem zakaj je particija z OS skos majša. Temp pa tut skos brišem...
Imam pa vse programe, spile, odjemalce poste, moje dokumente na drugi particiji, pa se zmer ne vem zakaj je particija z OS skos majša. Temp pa tut skos brišem...
jackorsen88 ::
mislim, da če hočeš spreminajt particije moraš formatirat celotni disk. nisem pa ziher
pozitron ::
Z PartitionMagic, kamot vzameš npr. iz D: pa daš na C: brez formatiranja, če maš seveda kej frej na D:
Greš pod resize partition v PartitionMagic in določiš kok bo velka particija po ta novem.
Greš pod resize partition v PartitionMagic in določiš kok bo velka particija po ta novem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pozitron ()
AndrewSmith ::
Zanima me, kaj se zgodi z nedokončanim downloadom (eMule) na D particiji, če formatiram samo C particijo?
Nic...vse bo ostalo tako kot je.
Nic...vse bo ostalo tako kot je.
1)Venice3200/DfiUltraD/2x512UltraX-BH5/X800Xl/LG DVDRW/Seagate320Gb
2)3xTechnics1210MK5/FinalScratch/DJM600/SennheiserHD25/
2xProel15A@250rms/1xB&C 15"@750rms
2)3xTechnics1210MK5/FinalScratch/DJM600/SennheiserHD25/
2xProel15A@250rms/1xB&C 15"@750rms
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Premajhna sistemska particijaOddelek: Pomoč in nasveti | 2637 (2165) | joze67 |
» | Kako povečati particijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1979 (1783) | šernk |
» | formatiranje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3497 (2321) | teedy |
» | Norton ghost ---> pa je šla particija!!!Oddelek: Operacijski sistemi | 1579 (1237) | Stripy |
» | Disk 80 GB in particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1127 (829) | ngc2392 |