Forum » Pomoč in nasveti » Comp se sam restarta
Comp se sam restarta
Igor0 ::
Torej računalnik se je danes začel sam restartati. Restarta se na 1/2 do 1 uro, ne glede na to kaj se na njem dela. Tudi, če se ne dela nič se občasno sam restarta. Je sicer stara zadeva ( Celeron 300, 160 RAM, 20G HDD, WIN XP PRO SP1 ).Do danes je deloval BP. Priklopljen na mrežo preko wireless kartice, preko ruterja na Adsl, seveda preko firewala (XP), NOD32, AdAware in SpyBot ne najdejo ničesar (kot ponavadi), saj je comp bolj za testiranje, kot za drugo uporabo). Vgrajene komponente se ne pregrevajo, ventilatorji čisti in tečejo normalno in notranjost ni prašna. Sem mislil, da se kaj pregreva, pa sem vanj usmeril močan ventilator, a ni bilo razlike.
Saj vem, da mu bijejo zadnje ure, vendar je zaenkrat nepogrešljiv, saj je nakup novega nesmotrn, glede na to, da so pri hiši še trije, ki pa so ponavadi takrat, ko bi jih potreboval - zasedeni.
Kaj mi svetujete? Naj ga pregledam še s čim?
Morda kakšen testni program?
LP Igor
Saj vem, da mu bijejo zadnje ure, vendar je zaenkrat nepogrešljiv, saj je nakup novega nesmotrn, glede na to, da so pri hiši še trije, ki pa so ponavadi takrat, ko bi jih potreboval - zasedeni.
Kaj mi svetujete? Naj ga pregledam še s čim?
Morda kakšen testni program?
LP Igor
LP Igor
- spremenil: Igor0 ()
Lith ::
System properties - Advanced, Startup and recovery / Settings
odkljukaj (izključi) Automatically restart in pod Write debugging information - (none)
odkljukaj (izključi) Automatically restart in pod Write debugging information - (none)
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
Igor0 ::
Lith to sem naredil takoj po čiščenju, že včeraj - rezultat : isto s....
Očitno je 'umoran starac odradio svoje', tako, da bo v primeru nadaljnje neposlušnosti doživel bližnje srečanje s kontejnerjem.
Se bo pa na malih oglasih našlo nekaj nove-stare robe.
Očitno je 'umoran starac odradio svoje', tako, da bo v primeru nadaljnje neposlušnosti doživel bližnje srečanje s kontejnerjem.
Se bo pa na malih oglasih našlo nekaj nove-stare robe.
LP Igor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ugašanje prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2695 (2442) | DeeCoy |
» | Težave z ATI Radeon HD 4870x2Oddelek: Strojna oprema | 2628 (1754) | Robert_S |
» | Računalnik zmrzne ter se restarta.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1340 (1116) | farko |
» | Kateri kos opreme povzroča zmrzovanje v igrah? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5488 (4536) | lordgreg |
» | Katero grafično kartico naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5106 (4287) | ross|e20 |