Forum » Šola » Solanje prek Zavoda
Solanje prek Zavoda
mannix ::
Jz trenutno cakam na odgovor zavoda ce mi bodo placali solanje (se en izpit in matura),in me zanima ce mi bojo placal in ce ta en izpit nardim a grem lahko pol maturo delat februarja al moram cakat do junija.
Hvala
[Prestavljeno v oddelek Šola. Prav tako priporočam avtorju teme, da vprašanje malo bolje postavi - kateri zavod? kakšno šolanje? kateri izpit? kakšna matura? - pa bo mogoče se našel kakšen produktiven odgovor. - moderator]
Hvala
[Prestavljeno v oddelek Šola. Prav tako priporočam avtorju teme, da vprašanje malo bolje postavi - kateri zavod? kakšno šolanje? kateri izpit? kakšna matura? - pa bo mogoče se našel kakšen produktiven odgovor. - moderator]
Bojevnik ::
Domnevam da mislš zavod za zaposlovanje. Možno je, sam malo verjetno, ker zavod podpira 3 letne programe. Res pa je da se da v nekaterih primerih zment (mojem). Priporočam ti da greš osebno tja in se zmeniš. Če se prov spomnim je za to odgovorna Nataša Dolinšek (Ljubljanski zavod)
LP & LD
LP & LD
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Štipendija (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Šola | 496745 (10487) | MIHAc27 |
» | Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šola | 202352 (41169) | Filip8 |
» | status študentaOddelek: Šola | 6481 (3926) | MadMen |
» | Vpis na dve fakultetiOddelek: Šola | 2840 (2492) | eric_cartman |
» | Štipendije (Zoisova in morebitne druge)Oddelek: Loža | 5608 (4160) | Volta |