Forum » Strojna oprema » Fx5200 - slabe nastavitve za tv-out?
Fx5200 - slabe nastavitve za tv-out?
DrSergioDJ ::
um, vprasanje..
mam fx5200, ker je bla to edina grafa, kjer sm dobil lepo sliko tako preko vga, kot preko cinc izhoda (tv-out).
nastimano imam, da je 1. monitor na VGA 2. pa na tv-out. In zdej me zanima, ce ima grafa (v knjigici ne najdem nic) kake omejitve nastavitev za tv-out? Res da je na tv-out priklopljen en mali 5.6" monitor, a bolje kot 640*480 in 8-bit barve ne morem nastavit (lahko premaknem, ma se cim dam ok/apply spet resitira na zgoraj omenjene nastavitve).
In zakaj me to zanima? Ker mi dela vse na malem monitorcku (windowsi, igrice, itd itd), razen filmov. Ne v BS playerju, ne v WMP, ne nijker, pac je samo tema. Je to mogoce kaj povezano z slabimi nastavitvami (da ne prebavijo filmov?) ali je kje drugje fora??
hvala za pomoc!
mam fx5200, ker je bla to edina grafa, kjer sm dobil lepo sliko tako preko vga, kot preko cinc izhoda (tv-out).
nastimano imam, da je 1. monitor na VGA 2. pa na tv-out. In zdej me zanima, ce ima grafa (v knjigici ne najdem nic) kake omejitve nastavitev za tv-out? Res da je na tv-out priklopljen en mali 5.6" monitor, a bolje kot 640*480 in 8-bit barve ne morem nastavit (lahko premaknem, ma se cim dam ok/apply spet resitira na zgoraj omenjene nastavitve).
In zakaj me to zanima? Ker mi dela vse na malem monitorcku (windowsi, igrice, itd itd), razen filmov. Ne v BS playerju, ne v WMP, ne nijker, pac je samo tema. Je to mogoce kaj povezano z slabimi nastavitvami (da ne prebavijo filmov?) ali je kje drugje fora??
hvala za pomoc!
...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 584587 (23916) | Dominator |
» | povezava PC-TV?Oddelek: Pomoč in nasveti | 10304 (9365) | LordTado |
» | Katero graficno za cim boljsi TV-out?Oddelek: Kaj kupiti | 1565 (1220) | killah bee |
» | Gforce ni nviewaOddelek: Zvok in slika | 1751 (1428) | BetMaN |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6214 (5119) | bbobst |