Forum » Pomoč in nasveti » Program za predvajanje Divx/DVD
Program za predvajanje Divx/DVD
Hux ::
Kateri je najbolsi program za predvajanje filmov zraven PowerDVDja.
Zanemarimo take kot so BSplayer, ClassicPlayer etc.
Samo profesionalni me zanimajo.
Je se kaksen drugi program kot pa ta defualt ki bi lahko nastavlal resolucijo oz velikost slike po default?
TVTool je bil en samo nocem vec nazaj dokler ni zadna resitev.
Mam sicer 3 TVje en 16:9 kjer ma razne moznosti zoomiranja,smart, etc tak da tam ni dobenga problema hardwersko nastavit na TVju samem le na ostalih dveh obicnih je dosti tezje do prakticno nemogoce z Nvidia driveri.
Vcasih si lahko raztegno sliko navzgor zaj se mi se to ne pusti vec in nevem zakaj ne sej so vse isti driveri. Vse kaj v codecu nastavi ma effekt samo na monitorju samem na TV pa vedno neko privzeto full screen od Nvidia vzeme.
Zanemarimo take kot so BSplayer, ClassicPlayer etc.
Samo profesionalni me zanimajo.
Je se kaksen drugi program kot pa ta defualt ki bi lahko nastavlal resolucijo oz velikost slike po default?
TVTool je bil en samo nocem vec nazaj dokler ni zadna resitev.
Mam sicer 3 TVje en 16:9 kjer ma razne moznosti zoomiranja,smart, etc tak da tam ni dobenga problema hardwersko nastavit na TVju samem le na ostalih dveh obicnih je dosti tezje do prakticno nemogoce z Nvidia driveri.
Vcasih si lahko raztegno sliko navzgor zaj se mi se to ne pusti vec in nevem zakaj ne sej so vse isti driveri. Vse kaj v codecu nastavi ma effekt samo na monitorju samem na TV pa vedno neko privzeto full screen od Nvidia vzeme.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 592046 (31375) | Dominator |
» | HDMI problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3429 (1508) | rogerg |
» | Občasno štekanje pri predvajanju preko HDMIOddelek: Zvok in slika | 3305 (2261) | sejmon |
» | Izkusnje z Gainward 8600GT 256 SILENTFXOddelek: Kaj kupiti | 1313 (1041) | cpu |
» | TV-Out na TV letnik 1989 ???Oddelek: Zvok in slika | 1748 (1485) | flipflop |