» »

R@čunalniške revije?!?!

R@čunalniške revije?!?!

6r33n50f7y ::

Mal denarja mi je ostalo od štipendije pa se nameravam naročit na računalniško revijo. Nevem pa na katero (sploh ne vem če vse poznam).
P.S.: Me ne zanimajo špile in grafične kartice.
Se že vnaprej zahvaljujem za pomoč:))
Greeny :>

TribesMan ::

Svetujem ti da se naročiš na internet, to je najbolj obširna revija na svetu. Snov je poljubna, znanja ogromno.

Hja kaj češ papirju je čas potekel.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Lex ::

tko kot je že model pred mano reko. najbolši je internet. je pa res da ni vse na istem mestu in vedno pri roki. tak da če češ prow revijo priporočam da jih enepar kupiš, jih pogledaš, vidiš kam so usmerjene, če je to tisto kar te zanima in se pol sam odločiš kera ti je najbolša.
mislim... a prideš v gostilno pa rečeš neki bi jedu, pol pa greš goste sprašvat ka mu priporočajo? vraga da ne, sj si že ja mnda biu kdaj da si probu šnicl pa toto pa ono stvar, pač se odločiš kar tvojmu okusu sede no :P

6r33n50f7y ::

Hvala za pomoč. Jutr grem do prve trafike kupim deset revij in porabim približno tolko kot za celoletno naročnino.:\

iNN ::

Ce te zanimajo igrce je joker zadeva zate, ce te zanima bolj tehnolorija v racunalnistvu (razvoj hardwarea ...) moj mikro, ostale so bl tko, so manj znane in tema dvema podobne, drugac pa sm istega mnenja kot tipa pred mano na internetu je vse za mali dnar, skos sveze, kadar ces, kar ces:D
==

Spajky ::

hrvaški BUG bo v trafikah takoj v začetku meseca ... priporočam. 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

borchi ::

če že more bit papir ---> c't magazin (če ne dela nemščina preveč problemov)
l'jga

iso2000 ::

Monitor

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Punca -> Tehnik računalništva, Vegova LJ (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šola
12933814 (27475) x128
»

JCT in Mn3njalnik (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15820923 (13723) Gr0unD Zer0

Glupost v Jokerju (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11612289 (8210) kuglvinkl
»

Sodobna elektronika 2003 - poročilo

Oddelek: Novice / Nova vsebina