» »

Joker

Joker

«
1
2 3

Dami ::

Sej vem da bi tole bolj spadal pod Jokerjev Mnemnjalnik (al kak se že napiše), sam 'I prefer Slo-tech' :D.
Stvar je taka. Novembra mi poteče peto naročniško leto in prvič sem začel razmišlajti ali bi ga podaljšal. Zadnje cajte se mi namreč zdi, da revija Joker zgublja tisto 'stvar' za katero smo vsi noreli pred par leti. Pač tak se mi zdi. Sploh pa odkar mam Slo-tech se mi zdijo nekateri članki (kovaštva prihodnosti, razni testi hardwera) preprosto odveč, ker vse zvem že tu na netu. Igre me zanimajo vedno manj, druge rubrike pa mi niso ne vem kak zanimive. Edino kar je še fajn je Natlačenka (DVD). Ker pa (še) nimam DVD-roma je tud ta stvar odveč.
Povejte mal kak je vaše mnenje.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

luni ::

hm hm ;)
Artificial Intelligentia

tejo ::

Odkar imam internet, čedalje manj kupujem računalniške revije. Recimo Jokerja nisem kupil že 3 mesece, ker iz njega ne izvem nič novega (prej vse preberem na internetu), pa še vedno bolj slab se mi zdi (ne bi vedel zakaj).

ChiefThunder ::

po tem, kar si tu napisu, ti je zadeva povsem odveč in revije ne rabiš... poskusi kakšno drugo rač. revijo v roke vzet pa mal primerji... je pa res da večino stvari k so v revijah najdeš na netu, tko da je kupovanje cajteng vprašljivo... :)
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

omejc ::

Res je Joker se je malce polenil a še vedno ostaja ena najboljših SLO. revij, kvaliteto mu dajeta izbira člankov in humorno napisana besedila v malce duhovito prirejeni slovenščini.

DVD, ki ga prilagajo naročnikom pa je itak razred sase.
Ko to prebereta Snail in Quatro me bosta takoj častila Burek tm.

g0Run7 ::

omejc strinjam se s tabo.
osebno kupujem joker zaradi edinstvenega načina pisanja in pa zaradi crtiča deluxe ki pa itaq caruje in tist ki mu ni všeč naj gre po par klobas u mesnico in vsekakor 12:D

omejc ::

Seveda, Crtič je v Jokerju najboljši spljoh.
( število 12 je edino praštevilo, ki ni rumeno )
:D:D

Tr0n ::

Monitor (je se vedno referenca na slovenskem trgu) in internet. Drugo ne rabis.

gorenc ::

naroci se na Jano:\

Dami ::

Men pa ti 'humoristično napisani članki' že počas nasedajo. Preveč poudarka mečejo na to. Pol pa ti v zadnji številki napiše primere kako se ne sme pisati pa so v resnic tud sami daleč od prave slovenščine. Na živce mi grejo tud vse njihove pogruntavske besede ki jih z veseljem dajo pod trademark (tm). Enkrat so mende izdal celo slovar le teh. Sej ne pravim da je hecn, sam pretiravajo. Skoz zagovarjajo slovenščino pol pa sami izumljajo nov jezik.
Glede crtiča morm tud neki pripomnit. Že vsaj 2 leti nism vidu nobenga pametnega. Kje so bli cajti ko smo najprej prebral crtič, se zrolal po tleh in bral pol naprej. Danes rajš pogledam Telebajske kot pa da bi crtič prebrau, kr je navadna bedarija. Sploh nima nobenga pomena.
Mislim da se bom naročil na revijo Monitor, ki za svojo ceno ponuja zelo veliko informacij. Tam vsaj zvem nekatere stvari, ki jih prej na netu še nisem.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

BaTeMaN ::

Revija preprosto ni za vse generacije. Prerasteš jo... oziroma, igre so tud vedno manj izvirne... da ti je res malo mar, kdaj in kaj dogaja. Ostalo je pa itaq na meji copy - paste. Sicer to ni nič takega, saj to delajo/delamo vsi. :>
less then zero

Lunik ::

A ni 12 edino praštevilo ki ni praštevilo?

Crtič pa itaq rula :)

asPeteR ::

Jaz sem tud razmišlal v tej smeri, zakaj joker "zgublja" na "kvaliteti".

In prišel sem do tega, da se je Joker kvečjemu poboljšal, toda, MI smo se spremenl, postali smo strarejši, nismo več nori na igre, navadili smo se na njih, hočemo nekaj novega,...

To pa lahko ponudi le internet, zato se potrudimo, vlagajmo v ta naš slo-tech in revije bodo postale preteklost.

Lahko bi uvedli recenzije iger, pogostejše teste hardware-a, pa smo na konju, No more magazines,...

:)

Kaboom ::

se pravi zaključek :
vsi smo radi brali joker-ja, zabaven je bil... crtič deluxe za zjokat... tisti pingvini (ki imajo nek globlji pomen)...

ampak to je za nami, odvržimo vse joker cedeje (če jih boste mi povejte kam)...

v vsakem primeru joker živi dalje, prav tako - nova generacija ludekov rabi jokerja...
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

tha_man ::

asPeteR, se kar strinjam s tabo. Edini problem je, da revije zaslužijo od naročnine. Od česa pa bo zaslužil Slo-Tech? Od reklam ne, sama dobra volja na žalost ni dovolj za nekaj v kar bo vloženo toliko dela kot v revijo. Seveda bi tudi jaz zelo rad videl več testov hardware-a, pa mogoče tud opis kake igre v slo-techu, sm to vzame časa...
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

Binji ::

Ma ce bo cajta nardim jst komot. Sej mormo vsi kej narest ce je ze zastonj.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

quattro ::

:)
Zanimivo, jaz sem star klapin in pisem doticno revijo, pa jo se vedno berem z veseljem. Kaj pa vem, morda sem pa res tako glup in otrocji, kot mi ocitajo:)
Kar se pa tice pisanja, ki se marsikomu zdi premalo zahtevno: vedeti morate, da smo med redkimi pticfami pri nas, ki ne zelijo izpasti oh in sploh strokovni. nasa usmerjenost je poljudnoznanstvena, nekako tako kot kanal Diskoveri. ampak ob vsej preprostosti in teznji, da pisemo cimbolj tako, da bi nas razumel vsak teleban, vsak mesec posebej obupavamo nad pismi, klasicnimi in elektronskimi v katerih nam ljudje zastalvjajo vprasanja tipa "miska mi ne dela, a je to zato, ker sem jo prilimal na racunalnik s selotejpom?"
REs pa nam je zal za zahtevnejse bralce, ki ob nasih tekstih dostikrat dobijo obcutek, da so nas prerasli. amapk zal je ze tako, da clovek zahteva vedno vec in ponosni smo na to, da je marsikdo na tej sceni pricel svoje racunalniske korake ravno z Jokerjem, ob tem pa menimo, da smo mu ves cas bili v veliko pomoc. Upam, da se bodo tega spominjali tudi nasi nekdanji bralci. Ali, ce zakljucim s parafrazo: Je vasa uciteljica iz prvega razreda kaj bolj neumna zdaj, ko ste veliki?

tha_man ::

quattro, jaz osebno Jokerja nisem prerastel v smislu stila pisanja (ta še vedno in vedno bo caroval), sem pa delno prerastel igre (oz. igram samo še kake stare, ponavadi na emulatorjih). V bistvu jih niti nisem prerasel, ampak večina novih me ne zadrži preveč dolgo pred ekranom. Ponavadi mi je že demo dovolj. Zadnje čase preberem vse drugo prej kot opise iger. Joker je IMHO še vedno 'najbrž najboljša računalniška revija' :D, sm fajn bi blo če bi noter našli tud kak opis programa (ne samo ko pridejo novi winsi ali office), recimo kak zanimiv shareware ali freeware program. Prilegel bi se spet kak članek (ali še bolje, tutorial) o programiranju itd. S tem bi po mojem obdržali tudi večino starejših bralcev, razen tistih ki so se preveč zresnili... Večino pa še vedno pogruntaš da so včasih, ali pa še berejo Jokerja. Potem pa 12 8-).
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

ABX ::

Jokerja ne kupjen, vendar ga vsake tolko na hitro prelistam in sem vedno prijetno presenečen. Predvsem mi je všeč humor ter karatke in jedernate razlage.

Danes v času interneta so revije žal malo zgubile.

Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Dami ::

No, odločitev je padla. Žal se bom po vseh teh letih odjavil. Razlog je preprosto v vsem tem kar ste pisali v zgornjih komentarjih. Moram priznati, da bi mi bilo težko brez Jokerja, saj mi je zelo pomagal čez otroštvo. Se strinjam s tem, da se revija ni tolko spremenila kot sami bralci. Sn pač starejši kot sem biu in tudi interesi se enkrat spremenijo. No, seveda ma pri tem besedo tud denar, ki ga ne bi rad dau za nekaj česar me v celoti ne zanima (ker odpadejo igre, ostane bolj malo drugega, zato bom raje kupil revijo, ki bo mela samo tisto drugo). Je pa res, da je revija bolj namenjena mlajši populaciji. In tako je tudi prav, saj jim bolj približa svet računalništva in to na veliko bolj prijazen (in smešni) način kot pa druge revije (in tudi tiste ki hočejo to posnemati in jim nekako ne ratuje;)). Vendar pa Jokerja ne bom čisto odpisal. Sigurno ga bom verjetno še kdaj prelistal. Fajn bi blo če bi se dalo naročiti na Natlačenko ločeno od revije, sam vsega pa tud ne morš met:|.
Quattro: lepo, da si si vzel cajt in se odzval na mojo temo. Vi ki ste že skoz v tem poslu in vam uspeva lahko želim sam še velik sreče in kr tak naprej. Vendar posvetite pozornost v bodoče tudi na stare naročnike in ne samo na nove. Navsezadnje vas tudi mi plačujemo:8)
Ostali sta mi še dve številki, tako da jubilejno 100. bom še dobil. Ironic, isn't it?:D

Aja pozabu sn omenit crtič. Mogoče sn star sam, sigurno nism sam jst, kr vsi moji vrstniki tud ne vidijo poante vica. Pač ne vem kakšen višji pomen ima ta hren pa zaključne misli, ki so kr neki (ali pa tudi ne??:\. Morm pa rečt da sn dol padal ob stripih z dedkom mrazom in hugotom. Zato sn se tudi prednaročil na zbirko vseh teh crtičev.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

tha_man ::

Človek, hren je pa res nekaj več :D Sicer se tud jaz ne nasmejem več vsem Crtićom, bolj vsakemu drugemu, včasih celo tretjemu. Sm tale zadnji, šekspirjanski, me je spet pripravu do krohota. Ne zaključek, bolj komentarji (in dramatične poze v katerih sta joker in neki neznanec :P)
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

Sergio ::

Ja, tudi jaz kupujem Jokerja. In ga bom še naprej. Zakaj?

Res ne bi rad zanetil verske vojne, ampak meni revije s samimi slikami in polomljeno slovenščino niso všeč. Joker ima opise iger narejene zelo usklajeno, s pravo mero sličic, ki niso razpotegnjene čez polovico a4 strani, opisi so zelo kvalitetni ter informativni. Njihovo lastno interpretacijo slovenščine lahko samo pozdravim, saj vedno med branjem opisa na moj obraz prinese nasmeh. Crtiči variirajo od enega do drugega, ampak vam lahko povem, da vsakič, ko izide Joker, revije ne odprem, dokler z dvema sošolcema ne preberemo crtiča, pocepamo na tla od smeha ter iščemo globino tam notri. Uvodniki so dobri - ta mesec sem recimo izvedel, kakšen odnos ima "neka gospa, ki zastopa filmarje" do inovacij, itd itd itd.

Priznajte si - Joker je še vedno avtoriteta. ONI so uvedli DVD. ONI so dali prvi slovenski celovečerec na ta medij. ONI diktirajo tempo. Kapo dol. Resno.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

BustA ::

Joker je ql revija, sam je premalo testov, z Dvd-jem pa itak carujejo!
Opisov iger ne berem, le redke izjeme, zato mi ostane bolj malo branja, vendar mi je Joker zakon in zato sem naročen nanj .
Razmišljam pa, da bi si naročil še hrvaško revijo Bug, ki je bolj po mejem okusu <-- le par strani opisov iger:D

PS.: baje dobit Joker konkurenco na DVD področju (PCGamer). Bomo vidl kako jim bo uspelo!
Devide Et Impera

omejc ::

Joker ni samo revija, pstal je nekakšen statusni simbol. Mnogi ga hvalimo, nekateri po njem pljuvajo, A še vedno je Joker tisto "pravo"

Sem naročnik in bom tudi ostal saj mi je Joker preprosto všeč.

slycer ::

Sergio, mislim da že malce pretiravaš s tem svojim Joker fanatizmom. Saj nimam nič proti tem, da si navdušen nad to revijo, ampak to, da je začel Slo-Tech prevzemati razne "joker besede", kot so grafikulja, inu, tlačkomat, ... se mi zdi malce butasto. Ali je tako težko razviti svoj stil pisanja?

UrMaN ::

Isto vprašanje sem si postavil sam in prekinil naročnino. Ne gre več za to, ali so članki dovolj kvalitetni, strip najbolj smešen, igre najbolj atraktivne, pač pa za to, da me te stvari preprosto ne zanimajo več. Če pa me popade igričarski napad, pa najdem Jokerja tudi pri kakšnem sodelavcu. Tiste pol ure nikakor ni vredne visoke naročnine. Pa še internet mi nudi povsem dovolj informacij.

Hepan ::

Odgovor je preprost: DAmi, JOKERJA si prerastel...meni se je na zacetku tudi zdel QL njihov nacin pisanja, sedaj pa mi recimo niti malo ne ustreza vec...ce hocem humorja si pac kupim kaksen strip...

Dami ::

Sn se dons naroču na Monitor. Za Jokerja bom pa še vidu (mam še 2 mesca cajta za odločit). Zelo me moti visoka naročnina. Vem da DVD rulz, sam tist ka je tam gor koristnega že itak prej dol potegnem. Če bi recimo čakal na CS 1.3, ki bo zdej gor, bi me verjetn pobral. Velikost ni pomembna, kr ma foter na šihti T3:D.
Mogoč bom še letos skoz prste pogledal (oziroma bom globoko v denarnico pogledal) in pustil naročnino še za en let. Upam, da bo po 100. številki kej drgač.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Tomi ::

Tudi sam sem že približno tri podaljšanja pred isto dilemo, samo sem vedno len in se mi ne da poklicati in se odjaviti.
Samo pa sedaj berem veliko manj kot včasih, ker včasih je bil 15. dan, ko je bilo vse ostalo nepomembno, zdaj pa pridem domov iz Ljubljane, pa ga včasih niti ne preberem, samo pogledam, kaj je na CD-ju.
Sicer bom pa čez tri mesece videl, kako in kaj.
metrodusa.blogspot.com

Nemenej ::

zanimivo. na joker nisem vec narocen preprosto zato, ker je predrag. premalo tem, ki bi me zanimale za previsoko ceno. ce mi ga kdo posodi, ga pa z veseljem prelistam, preberem zanimive clanke v celoti in se nasmejem. najboljsa slovenska racunalniska revija. zal znamo nekateri tudi anglesko in uporabljamo internet ;)

Sodom ::

Če združiš PC & Medije in Joker dobiš best revijo ever ;>
I am falling fast, I'm right in the final hour
future turns to past, been sent to hell and back

tha_man ::

Immortal, zraven bi jaz dodal še ščepec Monitorja ;)
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

asPeteR ::

...,in seveda še malce slo-techa,...:D

Glede cen revija obstaja zelo preprosta rešitev. V prodaji naj bi bile revije z CD-jem ali brez,...z DVD-jem lai brez oz, naj bi to bilo mogoče pri naročitvi revije. Nekateri pač ne rabimo CD-jev zraven revij. Jaz ga ponavadi še pogledam ne, plačam pa ga kar precej.

Joker kaj praviš na to?

:)

Huey P ::

Ena stvar me zanima glede Jokerkeve spletne strani;
Zakaj za vraga imajo v meniju link do "Prihodnja številka", če pa VEDNO, ko pogledam piše "Under construction"...

V čem je fora, če ne moremo nikakor pogledati kaj bo naslednja številka...???

..::DOOM III: The Legacy::..

Lunik ::

ne vem kdaj ti gledaš, ampak ponavadi je kar dosti napisano...

BustA ::

huey p
a nej majo tko k PC Gamer ki ima predogled v novo številko že v tekoči številki in potem te vsebine ni v reviji pa misliš da so te nategnili. zato pa majo zraven napisan da se vsebina lahko spremeni, ker si preprosto "izmislijo" :D
sej mas par dni pred izhodom jokerja možnost predogleda, če ti pa to ni všeč pa pojdi k vedeževalki >:D
Devide Et Impera

Huey P ::

Vsi:

1. Danes je 12. oktober, revija izide 15.
2. Revijo VSAJ en teden pred izidom (vsak 15.) že imajo natisnjeno.

..::DOOM III: The Legacy::..

tha_man ::

Jap, ta mesec pa res malo zamujajo z zadevo. Sm ponavadi je par dni pred izidom notri napisano kar dosti stvari (maš tud screen shote).
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

ChiefThunder ::

ja, zdele so dodal zadevo...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

Huey P ::

Verjetno so tole zadevo tukaj brali...


..::DOOM III: The Legacy::..

LordFebo ::

Zakaj nekaterim nasa revija vec ne odgovarja, sem ze parkrat razdelal in preprosto dokazal, da razlog se zdalec ni v nas. Pac ljudje smo taksni, da slej ko prej vzamemo doloceno stalnost za privzeto. Tako je povsod, v ljubezni, vposlu in nenazadnje tudi pri avtomobilih. Ko sem denimo 5 let nazaj kupil lancio, eno leto nisem spravil nasmeska s frisa. Dandanes mi tistih 250 konj pomeni zgolj prevozno sredstvo od doma do pisarne.

Bom pa malce oporekal bistrim glavam, ki postavljajo internet pred revije. Hja, fantje, potem pa ne vem, cemu hodite v solo/v kino/v knjiznico/se dobite z zensko/gledate TV. Vse in se vec je na internetu. Malce vec modrosti pa ja lahko premorete. Joker je dalec od neke stereotipne igricarske revije, katere namen bi bil zgolj povedati, ali se splaca kupit en spil ali ne. To naredi v prvi meri kup tematskih, izobrazevalnih, neracunalniskih rubrik in clankov, katerih na internetu v taksni obliki nasli boste ne. Nadalje si upam trditi, da imamo sila svojevrsten slog in odnos, kar nam gre steti vsekakor v plus. Rad verjamem, da stil ni pogodu vsem, vendar nenazadnje so poslovni rezultati dober pokazatelj, da gre cajtung vsebinsko v pravo smer. Ima pa uspesnost na trgu tudi eno temnejso plat. Doseg Jokerja je dandanes tako sirok, da je tezko ugoditi vsem. Berejo nas trinajstletniki in stiridesetletniki. Kar se enemu zdi butasto, drugemu dogaja in obratno. Ampak vseeno nam gre vijuganje in iskanje kompromisov dobro od rok.
JCT ne zeli kleceplazenja publike in malikovanja. Branje Jokerja ni ustavno zapovedano. Bi pa prosili za kancek spostovanja, kajti ce kdo misli, da je petclanska ekipa z lahkoto v celoti izdejani povsem avtorsko revijo, potem je bister kot Ljubljanica. Menim, da se trud nasega teama zelo dobro pozna na izdelku samem in njega nestagnaciji.

undefined ::

Ja, jaz se kar zelo strinjam s TrOn-om. Monitor je edina slovenska revija, ki se ji lahko 100% reče "računalniška". Je dobro obsežna (bolj od večine), je strokovna (again - mnogo bolj od večine, sploh pa Joker-ja), in v njej zveš ogromno več kot v večini ostalih.
Tako, jaz sem povedal svoje mnenje, enako mnenje sem imel 5 let nazaj, in enako bo tudi ostalo (po vsej verjetnosti). :D

tha_man ::

Se kar strinjam z LordFebom za internet ni ravno popolna zamenjava za revije. Razen mogoče za tiste najbolj strokovne, pa še v tem primeru je revija nekako bolj kul. Vsaj meni.

Imajo pa revije še eno dobro stran. Meni je zakon včasih prijeti v roke prve številke Jokerja, Megazina ali Mojega Mikra, in si pogledati kaj se je dogajalo pred 10 leti. Na internetu tega ni, oz. ni niti približno tako zanimivo. Veliko strani tud ne obstaja več.

Internet je kul za iskanje informacij, kadar točno veš kaj iščeš. Strani kot so Slo-Tech so tud dobra konkurenca revijam. Ampak zamenjale jih pa še kar lep čas ne bodo.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

Sergio ::

tha_man, to je itak čist samo po sebi umevno. nekaj drugega je odpreti Explorer kot pa vzeti kup listov in se zlekniti v naslanjač. Slo-Tech pa nikoli ni konkurirala Jokerju (in / ali drugim računalniškim revijam) in še lep čas ne bo. Razen če bodo v naslednjem letu do dveh prišle e-knjige s povezavo v svetovni splet :D
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Elemen_T ::

Jokerja sicer ne berem, vendar se mi zdi da se avtorji s svojimi deli preveč hvalijo.
Vedno izpostavljajo nek uspeh, da gre revija v prodajo, da ima npr lordfebo novo Lancio, svašta.
Že sam ta princip mene odbija...še bolj me odbija način pisanja in predvsem nestrokovnost vsebine revije.

Govorim predvsem iz subjektivnega stališča.
Verjetno nekateri ki nabijate PC igre po cele dneve in so dotične stvari del vašega življenja z veseljem vzamete revijo v roke in jo docela prežvečite....za mene npr, ki spadam v drug profil interesov (programje(iranje) in ustvarjalnost) pa ni skoraj v celoti ni interesantna.
Razen seveda parih strani ki pa DEFINITIVNO so vsestransko zanimive. Ampak to je žal premalo da bi plačeval tolko novcev.

LP

Huey P ::

Sorry, forum jebe...

No, meni osebno Joker tudi ni všeč. Predvsem me moti njihov način pisanja. Ne vem, če je tak stil enim všeč, namreč meni ni...
Včasih pa si tudi v roke vzamem da pogledam malo opise iger...

Drugače pa berem Monitor!

..::DOOM III: The Legacy::..

undefined ::

"Jokerja sicer ne berem, vendar se mi zdi da se avtorji s svojimi deli preveč hvalijo.
Vedno izpostavljajo nek uspeh, da gre revija v prodajo, da ima npr lordfebo novo Lancio, svašta.
Že sam ta princip mene odbija...še bolj me odbija način pisanja in predvsem nestrokovnost vsebine revije.


Ja, s tem se pa tudi jaz strinjam. Samohvala levo in desno... nekako me Joker spominja na Johnny Bravo risanko (čeprav mi je ta risanka všeč, ker se lahk fajn nasmeješ). :D

asPeteR ::

Ko prebiram poste nad mano, mi je kar malo čudno pri srcu. Ne vem zakaj ste se sedaj spravili Jokerja "pljuvati".To sem že enkra napisal, pa bo še enkrat, ker ne nekaterim očitno ne ljubi vsega prebrati,...
Kot otrok prerase dudo, so(smo) nekateri prerasli Jokerja. S tem pa ni nič narobe, to je nekakšna evolucija, če hočete. Še vedno bom kupoval Jokerja mogoče le bolj redko.

Rad bi napisal še to, da se mi zdi zelo lepo, da se oglasi nekdo iz revije, ker komentira; zelo pohvalno!

Še vedno nisem dobil odgovora na vprašanje Joker. Moj zgornji post. Spraševal pa sem, če bi se dalo dati v prodajo "nago" revijo, revijo brez CD-ja,...?

:)

Huey P ::

asPeter;
Odgovor dobiš tule:

http://joker.amadej.si/narocilnica.php

Ne ne moreš se naročiti braz CDja...

..::DOOM III: The Legacy::..

Avenger ::

LordFebo: Ja, je že teko da se dobro blago samo (hm, kam bi ti postavil naglas?) hvali. :D
Kakorkoli že, to, da kar naprej poudarjaš da je skoraj čudež da 5 ljudi naredi tako kvalitetno revijo je čisto kul in dobro za tvojo samozavest in ti to verjetno na fris izvablja nasmešek, ki ti je od Lancie po enem letu zbledel, upajmo, da ti bo ta nasmešek ostal dlje časa in da ne bo izdelava revije le delo kot delo.

Res je, da zna bit stil revije včasih moteč, ampak to pač paše k imidžu revije, tako kot nedoumno globokoumna debilnost stripov, hehe. :D

Hm, glede cene revije... mislim da ne bi nobenega motilo, če bi reviji pridodali še naprimer 5 strani - 5 strani reklam in s tem pač pocenili revijo oz. je ne podražili.

Okej, že mogoče, da je Febo prepotenten osebek, ki se kar naprej hvali o vsem, ampak dejstvo še vedno ostaja - pač zna delat revijo in konec. Poleg tega ga zelo malo ljudi, ki ga / s(m)o ga obsojali, tudi v resnici pozna.

In še to, čisto se moram strinjat s Febotom, da revija ne more biti všeč vsem. 100 ljudi, 100 čudi, eni bi radi samo strokovno tehnično vsebino, drugi strokovno igričarsko, spet tretji pa kar neki tretjega. Joker pokriva kar (pre?)širok tematski spekter, pač zato, ker ni vedno dovolj špilov, za kar je zadnja številka kar lep primer, hehe. Meni osebno je revija kar zanimiva, čeprov pogrešam tiste Megazinovske/ZgodnjeJokerjevske strupene kritike bednih špilov, ki na lica izvabijo potoček solz pomilovalnega smeha. Nasploh se mi zdi da se je nivo komičnosti opisov / komentarjev močno zreduciral in ga je praktično zamenjalo modernizirano-arhaično izražanje, nove skovanke, etc. Tko nekak, kot bi o relativno resni temi, govoril nekdo z govorno napako, hecno mimiko obraza in pojavo nasploh, prvič, tretjič je še hecno, potem se pa navadiš. Tko kot na toplo vodo. To mi pa nekako ni dovolj. Ob branju revije se kvečjemu nasmehnem, namesto da bi se smejal, ali vsaj včasih bruhnil v nenadzorovan 2-minuten krohot, ob Crtiču pa.. khm, poskušam najt razlog za smejanje... večinoma neuspešno. A se kdo spomni nekega članka v Megazinu, al pa Jokerju (sem pozabil kje je že bil, sori, če se ne motim je bil avtor Miha Kralj) z naslovom Hugo Sux! ? Dejte mal na ta način poživit članke, ok?
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Revija Joker (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26037027 (8299) Ganon

Revija Joker ne bo izsla avgusta (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Igre
1153197836 (108942) opeter
»

JCT in Mn3njalnik (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15820075 (12875) Gr0unD Zer0

Revija JOKEr --> Kritika (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13016435 (12796) OwcA
»

Katera računalniška revija je najboljša? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
816618 (5783) Freak

Več podobnih tem