Forum » Pomoč in nasveti » Cena izdelava internetnih portalov in njihovega vzdrževanja...
Cena izdelava internetnih portalov in njihovega vzdrževanja...
Dr X ::
Pozdravljeni!
Trenutno izdelujem intranetni portal za eno firmo, kasneje pa ga mislim tuti vzdrževati. Zanima me, če mogočte veste koliko kej tako delo stane v sloveniji. Če veste bi prosil še za ime kakšne take firme, ki to dela, da bi si ogledal njihove cenike.
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Trenutno izdelujem intranetni portal za eno firmo, kasneje pa ga mislim tuti vzdrževati. Zanima me, če mogočte veste koliko kej tako delo stane v sloveniji. Če veste bi prosil še za ime kakšne take firme, ki to dela, da bi si ogledal njihove cenike.
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Nič ni nemogoče.
MUC ::
Preden začneš kaj delat, zmerej napiš na papir specifikacijo, kaj boš sploh naredil (drugač boš skos poslušal, še to, pa to, ..), pa zmen se za ceno.
Če si že začel delat, pa nis to zmenen, ni lih dobr , ker te zdej oni lahko nategujejo
Če si že začel delat, pa nis to zmenen, ni lih dobr , ker te zdej oni lahko nategujejo
SodVina ::
Definitivno je pomembno, ce se cimbolj podrobno zmenis vnaprej, kaj bos naredil. Drugace te bojo se lep cas slepal za jajca (za isto ceno, kot je bilo dogovorjeno). Ce bos pa lepo zmenjen, bos pa za naknadna dela lahko dodatno racunal.
Sej zmenjen je ze kaj bom naredu, sam problem pa je ker ne vem kakšno ceno naj postavim za izdelavo portala in potem za nadgrajevanje.
Nič ni nemogoče.
Ziga Dolhar ::
Hja -- če pričakuješ "dopolnitve", bi ti morda raje priporočil, da računaš lepo po uri. Morda boš delal manj časa, kot si načrtoval, morda več [morda boš zaslužil manj, morda malo več] -- verjetno pa bo to tebi precej prijaznejše, ko se bo naročnik zmišljeval naprej za stvari, ki so "že bile dogovorjene" ;).
https://dolhar.si/
Zanima pa me še nekaj. Katero orodje mi priporočate za oblikovanje asp strani, portalov itd., ker jast trenutno vse programiram "peš" kar pa postane težko, ko gre za večje portale in bi blo prav dobrodošlo, da bi bila kakšna stvar avtomatizirana.
Nič ni nemogoče.
Tko btw še zmer nism zvedu kok to stane.
Drgač pa oni že imajo portal (vsebino) jst ga bom pa prenovil, da bo bol uporaben. Če te pa zanima, gor majo npr, podatke za delovce (obrazci za dopust ...) pa posamezne strani za oddelke v fermi.
Drgač pa oni že imajo portal (vsebino) jst ga bom pa prenovil, da bo bol uporaben. Če te pa zanima, gor majo npr, podatke za delovce (obrazci za dopust ...) pa posamezne strani za oddelke v fermi.
Nič ni nemogoče.
Ziga Dolhar ::
Fante ... sprašuješ nas analogno vprašanju "Koliko stane en avto? Tak ... da gre po cesti in z njim lahko ustavljam pešcem na prehodu."
https://dolhar.si/
urban17 ::
Dr X tko ti povem glede ucenjevanja strani.Več daš več maš. Tko da ce bo stran dobra in zanimiva lahko zaslužiž velike peneze drugač pa ti predlagam da se zmerom z naročnikom pomeniš o njegovih finančnih sposobnostih in koliko novcev je pripravljen dati za tvoje usluge.Drgač pa pu mojih ocenah (ne profesjonalnih) pumoje ud 150.000 juretov dalje če stran res dobr nardiš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simobil live (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 60502 (23401) | ttommy |
» | Kdo izdela dober spletni portalOddelek: Izdelava spletišč | 2500 (1868) | Patricij |
» | Cene profi portalov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 9011 (6406) | Mr.B |
» | Avtorske praviceOddelek: Programiranje | 1210 (968) | darkolord |
» | Cene programiranjaOddelek: Izdelava spletišč | 1703 (1198) | Reso |