Forum » Strojna oprema » Kaj je to za ena kartca?
Kaj je to za ena kartca?
Tero ::
Torej zaj ko sem pospravljal sobo sem našo eno PCI kartico ko nimam pojma zakaj se uporablja
To je slika kartice, se opravičujem za slabe slike(zanič digitalc) ker ko slikam bre fleša se nič ne viji ko pa slikam z flešom pa je vse belo.
To je slika kartice, se opravičujem za slabe slike(zanič digitalc) ker ko slikam bre fleša se nič ne viji ko pa slikam z flešom pa je vse belo.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
- zavaroval slike: Gandalfar ()
Aja na tej sliki se slabo vidi. Ampak kartica ima tri priključke ki so podobni s-video (tudi pase noter s-video kabel) ampak imajo nekam vec pinov. Na cist levem prikljuvku (belem) pise IN na sredinskem (v katerega s-video kabel nea pase) pise COMP na cisto desnem pa OUT
Predvidevam da je neka video kartiva to? Ve kdo kaj vec?
Predvidevam da je neka video kartiva to? Ve kdo kaj vec?
Kak bi te program vedo kira kartica je
Serijsko sem probal vpisat v googla ni najdlo nic
Ma kdo kako idejo kako bi spravo tole kartioc v delovanje. Ker ce je res kako video zajemalna kartiva bi znalo bit to zelo dobra zadeva. (glede na čipe ki so gor je mogoče lahko kaki hardwareki encoder/decoder)
Serijsko sem probal vpisat v googla ni najdlo nic
Ma kdo kako idejo kako bi spravo tole kartioc v delovanje. Ker ce je res kako video zajemalna kartiva bi znalo bit to zelo dobra zadeva. (glede na čipe ki so gor je mogoče lahko kaki hardwareki encoder/decoder)
para! ::
Probaj ime kakšnega čipa na tej kartici vpisat v Google, mogoče boš našel čemu služi.
Death before dishonor!
Gandalfar ::
Tole je dodatna kartica za zajem videa za mach64 graficno.
Torej rabi ati all-in-one wonder s mach64 cipom ter tole in se gres lahko zajemanje videa oz. tv out. Vcasih je bilo fancy danes pa se pomojem niti ne splaca ubadat s tem.
Torej rabi ati all-in-one wonder s mach64 cipom ter tole in se gres lahko zajemanje videa oz. tv out. Vcasih je bilo fancy danes pa se pomojem niti ne splaca ubadat s tem.
Gandalfar si 100% ?
Našel sem pa driverje na windows NT ampak nekak ne dela prav. Kao v device managerju je vse ok. Ko pa sem hoto en program za videourejanje vklopit in nastavit na tole kartico, se je program zrušo
Torej. Mislite da je to samo za v smeti?
Našel sem pa driverje na windows NT ampak nekak ne dela prav. Kao v device managerju je vse ok. Ko pa sem hoto en program za videourejanje vklopit in nastavit na tole kartico, se je program zrušo
Torej. Mislite da je to samo za v smeti?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 584285 (23614) | Dominator |
» | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 8521 (7916) | opeter |
» | iz kamere na PCOddelek: Programska oprema | 6219 (5184) | Tomay |
» | Firewire kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7542 (6690) | BadWolf |
» | Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4166 (3673) | KTr1sk |