Forum » Loža » Krediti vezani na CHF LIBOR
Krediti vezani na CHF LIBOR
Djuro ::
Zdravo!
A je med nami kakšen bančnik?
Z ženo namreč v kratkem jemljeva kredit, pa so se na trgu pojavili poleg kreditov vezanih na euribor tudi krediti, vezani na chf libor (švicarske franke).
Ker je mesečni obrok v navezavi z liborjem kar nekaj manjši, me zanima, če se to (na 10 let) splača vzeti. Ali je tveganje preveliko?
ThnX!
A je med nami kakšen bančnik?
Z ženo namreč v kratkem jemljeva kredit, pa so se na trgu pojavili poleg kreditov vezanih na euribor tudi krediti, vezani na chf libor (švicarske franke).
Ker je mesečni obrok v navezavi z liborjem kar nekaj manjši, me zanima, če se to (na 10 let) splača vzeti. Ali je tveganje preveliko?
ThnX!
MadMicka ::
Jaz sicer nisem bančnik, mi pa je kolega, ki dela na lizingu, svetoval kredit oz. lizing vezan na CHF.
madmitch ::
Jaz bi kredit vezan na švicarske obr. mere vzel takoj, to je in verjetno še nekaj časa bo bolj stabilen denarni trg kot Euro.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kredit vezan na švicarske franke (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Loža | 263089 (150241) | perci |
» | Kredit za stanovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18947 (16483) | 3p |
» | prenos stanovanjskega kredita iz CHF v EUROddelek: Loža | 7832 (3809) | samotest |
» | Evro in frankOddelek: Problemi človeštva | 2268 (1468) | jype |
» | stanovanjski kredit - kaj se izplača? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20702 (14137) | LeQuack |