Forum » Izdelava spletišč » Internet trgovina
Internet trgovina
tomysux ::
Pozdravljeni,
lotil sem se izdelave internetne trgovine. Uporabil bi katero od že napisanih skript (najraje GPL), ki pa naj bi omogočala plačevanje s plačilnimi karticali (Eurocard, Visa, DinersClub, American Express) in plačevanje preko položnice na transakcijski račun. Stran naj bi imela še odsek z novicami in arhiv novic.
Pri tem vem da potrebujem program za trgovino, certifikat za varno povezavo (ali ga ima že strežnik, ali ga moram kupiti posebej).
Nekateri programi omogočajo avtomatsko obdelavo plačil preko plačilnih kartic (kaj to pomeni)?
Če se je kdo že lotil česa podobnega oziro ve kaj svetovati, hvala za pomoč,
tomysux
lotil sem se izdelave internetne trgovine. Uporabil bi katero od že napisanih skript (najraje GPL), ki pa naj bi omogočala plačevanje s plačilnimi karticali (Eurocard, Visa, DinersClub, American Express) in plačevanje preko položnice na transakcijski račun. Stran naj bi imela še odsek z novicami in arhiv novic.
Pri tem vem da potrebujem program za trgovino, certifikat za varno povezavo (ali ga ima že strežnik, ali ga moram kupiti posebej).
Nekateri programi omogočajo avtomatsko obdelavo plačil preko plačilnih kartic (kaj to pomeni)?
Če se je kdo že lotil česa podobnega oziro ve kaj svetovati, hvala za pomoč,
tomysux
Elemen_T ::
Vse to (pa še mnogo mnogo več) lahko storiš z GPL skripto oscommerce.
Kar se pa kreditnih tiče-rabiš pogodbo z viso oz ostalimi družbami za poslovanje s kred. karticami.
To nekaj stane...
Za zaščito bo skrbel tvoj strežnik, ki more bit res varen.
Kar se pa kreditnih tiče-rabiš pogodbo z viso oz ostalimi družbami za poslovanje s kred. karticami.
To nekaj stane...
Za zaščito bo skrbel tvoj strežnik, ki more bit res varen.
dr_gee ::
Tud jaz ti predlagam Oscommerce v katero pa lahk integriraš tudi kako skripto za novice ali pa jo kar sam napišeš.
Veliko boljše za zaščito podatkov je da kje kupiš certifikat, jaz sem na godaddy.com zasledil, da njihov stane samo nekje 50$/leto kar pa ni veliko v primerjavi z drugimi...
To pomeni, da se program avtomatsko integrira s tvojim računom, ki ga dobiš ob pogodbi za kreditne kartice.
Veliko boljše za zaščito podatkov je da kje kupiš certifikat, jaz sem na godaddy.com zasledil, da njihov stane samo nekje 50$/leto kar pa ni veliko v primerjavi z drugimi...
To pomeni, da se program avtomatsko integrira s tvojim računom, ki ga dobiš ob pogodbi za kreditne kartice.
Poldi112 ::
Saj ti piše na dnu - cp2.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Penny ::
Sem videl ja, sam kaj je to, čist nek zasebe jezik al kaj ?
Tudi ne vidim kje bi stvar downloadal/preiskusil, niti ni za nabavit kje.
Tudi ne vidim kje bi stvar downloadal/preiskusil, niti ni za nabavit kje.
Tenks!!
LP
MaCoFaCo ::
Če bi pogledal source bi videl tole: http://www.cp2.parsek.com/
EDIT: aja, na dnu strani je direkt link
EDIT: aja, na dnu strani je direkt link
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MaCoFaCo ()
Tody ::
Penny zadeva dela na javi oz neki različici le te in je čisto na roko sprogramirana rešitev in če nimaš ene par 100.000 sit za investirat nimaš kej mrdat
Phoebus ::
Par-100tisoč? :-D Ta je dobra;parsek se pod številkami s kako nulo več sploh ne pogovarja... raje računaj 2mio in več!
Oh to so pa res previsoke številke. Vsi govorite o tem OScommerce, kaj pa vem, a ga je moč sploh vstavit moj lastni template, al so pa tam že nareti template in lahka sam mal z barvami čaraš.
Recimo jaz sem preiskusil tole, in se mi kr dopade, lepo sede v moj lastni template. Naj nekdo, ki dobro pozna OScommerce pogleda ta ecommerce demo stran, ki sem ga navedel pa naj premirja, ali je OScommerce dost boljši od tega po funkcijah.
Recimo jaz sem preiskusil tole, in se mi kr dopade, lepo sede v moj lastni template. Naj nekdo, ki dobro pozna OScommerce pogleda ta ecommerce demo stran, ki sem ga navedel pa naj premirja, ali je OScommerce dost boljši od tega po funkcijah.
Tenks!!
LP
gregy ::
Penny .. poglej si tukaj kaj smo mi naredili iz Oscommercea .. tudi template smo zamenjal .. če imaš znanje iz htmlja lahko vstavis svoj template ..
primerjati ecommerce in oscommerce je tezko .. tople vode ni nihce odkril, razlikujejo pa se v malenksotih, ki pa so stvar dodatkov. Mi imamo v naš OSC vgrajenih sedaj že bi lahko rekel skoraj 50 dodatkov (contribution)...
S sistemom smo zelo zadovoljni .. je hiter, zanesljiv, spremembe lahko delas glih kar češ ..
.. je pa res da smo ljudje oz. okusi različni .. nekateri niso za OSC .. mi smo 100%, ga ne zamenjam več ...
primerjati ecommerce in oscommerce je tezko .. tople vode ni nihce odkril, razlikujejo pa se v malenksotih, ki pa so stvar dodatkov. Mi imamo v naš OSC vgrajenih sedaj že bi lahko rekel skoraj 50 dodatkov (contribution)...
S sistemom smo zelo zadovoljni .. je hiter, zanesljiv, spremembe lahko delas glih kar češ ..
.. je pa res da smo ljudje oz. okusi različni .. nekateri niso za OSC .. mi smo 100%, ga ne zamenjam več ...
gregy ::
dodatek ...
ogledal sem si demo ecommerca .. po tistem kar sem videl v demu, nima 40 procentov vsega kar nudi OScommerce .. poleg tega imas za OSC preko 2000 dodatkov ter HUGE support community ..
ogledal sem si demo ecommerca .. po tistem kar sem videl v demu, nima 40 procentov vsega kar nudi OScommerce .. poleg tega imas za OSC preko 2000 dodatkov ter HUGE support community ..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gregy ()
Full je dobra stran ta vstopnice.com, pravi portal ste ven naredli.
A to je vse samo OScommerce, ker na prvi pogled mi zgleda kot phpnuke.
A to je vse samo OScommerce, ker na prvi pogled mi zgleda kot phpnuke.
Tenks!!
LP
darkotri ::
Pozdravljeni, kje se pa da dobiti Oscommerce MS2.2. Na torrent straneh ga ne najdem. Poizkusil bi narediti e-trgovino.
LP
LP
darko
Mogoče na njihovi domači strani?
darkotri ::
Se opravičujem, toda res ne najdem. Na njihovi strani imajo samo update ne pa programa. Kaj je freevare ali je za plačati?
Hvala za odgovor...
Hvala za odgovor...
darko
http://www.oscommerce.com/solutions/dow...
Zelo dvomim da je to upgrade. Sicer je pa na isti strani tudi dokumentacija, kjer lahko začneš.
Je pa zadeva odprta in brezplačna (gnu).
Zelo dvomim da je to upgrade. Sicer je pa na isti strani tudi dokumentacija, kjer lahko začneš.
Je pa zadeva odprta in brezplačna (gnu).
asgard2.0 ::
maš pa tud varjanto joomla+virtuamart . Ql zadeva. Joomla je zlo močna pa tud za kartice ma virtuamart not. Paše poslovenjeno je vse.
Šiht, CPU , Hrana, Spanje, Šiht ....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OSCommerce nastavitve (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Izdelava spletišč | 53047 (20198) | Skarabej |
» | Spletne storitve, z ali brez?Oddelek: Izdelava spletišč | 2123 (1593) | amd64bit |
» | Postavljalci internetnih strani POZOR - spletna trgovinaOddelek: Izdelava spletišč | 3203 (1947) | Looooooka |
» | oscommerce v slo (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 8320 (7135) | gregy |
» | Uporabnost novih strani .. zaželjeno testiranje ...Oddelek: Izdelava spletišč | 2267 (1697) | gregy |