Forum » Strojna oprema » Par vprašanj glede NECa 2500A
Par vprašanj glede NECa 2500A
Lethal-Angel ::
Danes sem postal ponosni lastnik DVD snemalnika NEC ND-2500A in imam par vprašanj. (Se opravičujem če je že bila podobna tema, vendar mi iskalnik trenutno ne dela).
1. Nekaj sem slišal glede nadgraditve dirmware-a. Kaj pridobim s tem? Lahko pečko kako poškodujem s tem? Če se nadgraditev splača kje lahko dobim firmware in katero verzijo (slišal sem da obstaja več verzij)?
2. Kateri prazni DVD(+/-)R/RWji so najboljši oz. najkvalitetnejši za razumno ceno (tam do 700 SIT)?
3. S katerim programom bi si lahko presnel glasbene DVDje? Kakšna je izguba pri tem?
4. Se da kopirati DVDje "on the fly" če imam naveden DVD-ROM - TOSHIBA SD-M1612??
Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem,
lp "Angel"
1. Nekaj sem slišal glede nadgraditve dirmware-a. Kaj pridobim s tem? Lahko pečko kako poškodujem s tem? Če se nadgraditev splača kje lahko dobim firmware in katero verzijo (slišal sem da obstaja več verzij)?
2. Kateri prazni DVD(+/-)R/RWji so najboljši oz. najkvalitetnejši za razumno ceno (tam do 700 SIT)?
3. S katerim programom bi si lahko presnel glasbene DVDje? Kakšna je izguba pri tem?
4. Se da kopirati DVDje "on the fly" če imam naveden DVD-ROM - TOSHIBA SD-M1612??
Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem,
lp "Angel"
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Skrat ()
choxter ::
Za firmware ti ne bi znal ravno točno povedat, lahko pa ti povem da sem jaz na njem probal ze dosti medijev različnih proizvajalcev in so najboljši rezultati (kolikor se to pač da preverit z DVDInfoPro in Nero CD-DVD Spped) pri Maxellu (TY) (Cena: 600 SIT), za njim je Verbatim (MCC) (Cena: 500 SIT), tud kak Sony je še OK, pa Mitsui (peče se le na 2x). Pri NECu je kul to, da lahko večino medijev ki so 4x speed, pečeš kar na 8x
Glede kopiranja "on the fly" mislim, da zadeva ni mogoča, ker če hočeš DVD skopirat ga je najprej treba ripat (npr. v DVD Decrypteru) pa potem še skrčit da bo primerne velikosti.
Glede kopiranja "on the fly" mislim, da zadeva ni mogoča, ker če hočeš DVD skopirat ga je najprej treba ripat (npr. v DVD Decrypteru) pa potem še skrčit da bo primerne velikosti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje pa vi kupujete DVDR/DVDRW medije? (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Kaj kupiti | 99423 (28525) | pingo76 |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 103032 (27541) | nuclear |
» | px-716a; px-130a Dvd Read SpeedOddelek: Strojna oprema | 826 (776) | ta-mau |
» | Povezava HD in CD,CDRWOddelek: Pomoč in nasveti | 1274 (1018) | Han |
» | CDRW in DVD?Oddelek: Kaj kupiti | 1159 (1034) | R@C@ |