Forum » Strojna oprema » mrežna ne dela
mrežna ne dela
smile ::
ok zadeva je taka. kupu sem mrežno v comtronu(planet mrežna).
No mrežno dam v comp, mi jo lepo prepozna sam ko hočem dat gor driverje mi napiše:
data is invalid......poskusu sem zamenjat slote, poskusu sem z novimi via driverji, novimi driverji od mrežne, nič ne dela. Isti problem sem imel tudi z enim modemom....
please help, ker mi bo drgač glavo odprlo
No mrežno dam v comp, mi jo lepo prepozna sam ko hočem dat gor driverje mi napiše:
data is invalid......poskusu sem zamenjat slote, poskusu sem z novimi via driverji, novimi driverji od mrežne, nič ne dela. Isti problem sem imel tudi z enim modemom....
please help, ker mi bo drgač glavo odprlo
Lith ::
OK zadeva je taka.
kupil si čist v redu mrežno (čip RTL8139), ki jo prepoznajo vsaki Windowsi od 98 naprej samodejno - brez dodatnih drajverjev - tut linux !
to da ti pa napiše date is invalid pa nima veze z drajverji (po moje, ker še nisem videl takega sporočila v Windows, če sem instaliral drajverje) , ampak prej s tvojimi Windowsi - nič ne pišeš katere imaš, kak računalnik imaš...
tak da... prvo poštimaj winse, pol pa jamraj da ne dela mrežna k. , modem...
(ker šele ko se prepričaš da software ni v redu, potem začni kriviti hardware )
kupil si čist v redu mrežno (čip RTL8139), ki jo prepoznajo vsaki Windowsi od 98 naprej samodejno - brez dodatnih drajverjev - tut linux !
to da ti pa napiše date is invalid pa nima veze z drajverji (po moje, ker še nisem videl takega sporočila v Windows, če sem instaliral drajverje) , ampak prej s tvojimi Windowsi - nič ne pišeš katere imaš, kak računalnik imaš...
tak da... prvo poštimaj winse, pol pa jamraj da ne dela mrežna k. , modem...
(ker šele ko se prepričaš da software ni v redu, potem začni kriviti hardware )
ok,ok, ne se nakurt......bom probu winse dat na novo gor(sam to sem že naredu), mogoče ker so črni?
Dead_Eye ::
hmmm, samo on je napisal DATA is invalid in ne DATE!!!!???!!??!
Kaj driverje si nalagal iz diskete? Ker lahko da ne more brat....
Kaj driverje si nalagal iz diskete? Ker lahko da ne more brat....
The one and only
sem že poštimu, dela bp.....
Kaj je blo nit sam nevem, dal sem winse dol in gor, in dela, zgleda da je blo res nekaj narobe z winsi...zdej mam originalne(pa nisem jih jst kupu)
Kaj je blo nit sam nevem, dal sem winse dol in gor, in dela, zgleda da je blo res nekaj narobe z winsi...zdej mam originalne(pa nisem jih jst kupu)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z mreznimi karticamiOddelek: Pomoč in nasveti | 733 (631) | WishLogic |
» | MrežnaOddelek: Strojna oprema | 902 (805) | timork |
» | inšalacija Mrežne v WinXPOddelek: Pomoč in nasveti | 734 (680) | KontraCepec |
» | mrežna - help cimprej!Oddelek: Pomoč in nasveti | 763 (699) | fictionel |
» | W2k mi ne morejo nainštalirat Intellinet 10/100 karticeOddelek: Operacijski sistemi | 858 (747) | andrej |