» »

Any Given Sunday

Any Given Sunday

Jaz - Brody- se je pomujal ter nam ocenil, po njegovih besedah, enega najboljsih filmov. Recenzijo si oglejte tule. Jaz moram priznati, da si filma še nisem ogledal, po branju recenzije me je pa zelo zamikalo. Kakorkoli, dan niti ni tako siv. Brody- ga je rešil. Idite in si preberite!

19 komentarjev

PIII850 ::

Zdravo!

Tudi sam sem imel priloznost videt ta film. Hm ne vem kaj naj recem, film je dober, efekti dobri posebej se scena z izpadlim očesom, tudi zvok je odličen vendar .........
po mojem mnjenju je zgodba ze malo izpeta. Film je dober (beri - na trenutke odličen, na trenutke totalno brezvezen), ne me narobe razumet, moti me le malo previsoka ocena.

ajd

lp

BigFoot ::

jest sm vidu ene par odlomkov iz tega filma na Jay Leno showu kkšn mesec nazaj (gostja je bla Cameron Diaz) in tisti odlomki ki sm jih vidu so izgledali res ubitačno.

mojsterpeter ::

kul muvi

Bibi ::

Meni sux.Vseeno so nekatere stvari dobre ampak... Raje si poglejte snatch ali pa kaj takega. Poleg tega zadnja vecerja ni slaba.
Itaq sem ga gledal juilija lani.

undefined ::

Filma še nisem gledal, ampak po opisu sodeč, da je podoben Doors-om pa Natural Born Killers, pa že vem, da ni po mojem okusu. Soap opere, kot so Esmeralda etc., so tudi nekaj podobnega. Pa brez zamere. ;)

Webmojster ::

Jah, film je pac znacilen za Oliverja Stone-a - ODŠTEKAN! So pa zelo kvalitetne scene noter ... se ga splaca gledat.:D

Brody ::

ajsmen: esmeralda=natural born killers ?? I don't think so:)
al maš pa le narobne predstave o vsem, ne samo filmih:))

undefined ::

Brody, zvrsti sta resda različni, sam zdolgočasiš se pa ob gledanju enako. ;)

BigFoot ::

kaj pa je tebi všeč? lemmy guess, Saving Private Ryan?

undefined ::

Nisem gledal. ;)

undefined ::

Recimo Total Recall, Matrix, etc., to so moje zvrsti filmov, ki jih res gledam z užitkom. :)

Luigi ::

Folk. Tolk se prepirate glede okusov in ocene, ki jo je tale stvarca dobila. To samo potrjuje eno dejstvo: Noben film, ampak res NOBEDEN, ne more dobiti ocene 10 za vsebino.
PIKA

Vsebina filma je preveč stvar posameznikovega okusa, da bi lahko dobila oceno 10. Predlagam naslednje.
Oceno filma razdelite na naslednje pod-skupine:

  • Film (kjer se ocenjuje samo vsebina, brez efektov, kvalitete slike, ...). Mogoče bi to oceno celo spremenili iz številčne v opisno. Npr.: zelo dober film, ki ga bodo veseli vsi trilerjev željni gledalci
  • Slika (hmm mislim, da je tole jasno)
  • Glasba (s tem bi se usmerili predvsem na kvaliteto izbranih glasbenih vložkov, ali so primerni filmu, koliko pripomorejo k atmosferi, ...)
  • Surround (logično, predvsem opis zvočnih efektov, primer: zvok iz surround zvočnikov je pri opening sceni tako žgal, da je moja mačka kr trojčke povrgla)
  • Sub-woofer (uporaba nizko-tonskih efektov, npr.: film "Saving Private Ryan" bi bil brez pravilne porabe teh efektov zelo "dull")
  • Dodatni material (ocena glede na to koliko je dodatnega materiala na DVD-ju - dokumentarci, trailerji, dodatne scene, ...)

undefined ::

Dajte folku priložnost da glasuje za oceno, to je edini pravični način ocenjevanja! Ne more en posameznik za 2000 folka ocenit en film!

TribesMan ::

Film mam doma na divixu in sm ga gledu ?e petkrat in vsakic najdem tisoc novih podrobnosti. Film je enostavno tako zakompliciran da ga moras nujno gledati veckrat. Pa tud efekti so taki da bi jih lohka pisal z veliko zacetnico.

TESKAn ::

Kokr komu. Men je biu ta film totalna beda (pa sm ga gledu v portorožu na 19" monitorju + dobri zvočniki (sicer le stereo, ma surround spet ne naredi tako velike razlike), pa se mi ga ni dalo do konca pogledat). Kaj je sploh tolk posebnega? Mal mlatenja, mal kozlanja, bedarija, po moje...dolgcajt...

undefined ::

TESKAn, ti bereš natančno moje misli! ;)

Brody ::

iceman: se bom raje vdržal replike na tvoje prazno besedičenje.Če ti je všeč towtal rikol ga pač glej.

Brody ::

luigi: 10 je mogoča ocena, še posebaj pa za ta DVD, ki poleg zares odličnega filma, ponuja 1 bonus DVD z miljaužnt extra bonboni, sam film ima pa imenitno sliko in zvok ter še celo paleto podnapisov, je res ULTIMATIVEN DVD če gledamo na to kaj ponuja.




tribesman: se strinjam, vzemi si se film Boogie Nights, ki pa je zares spica od filma.

Luigi ::

Tolk replik in pohval ste nanizali tukej, da si ga bom moral res kupiti ter zadevo videti v živo.

PS (ene par hintov za prihajajoče filme):
- Enemy at the gates je dvoboj namišljenih junakov razvlečen na dve uri
- The Mexican je prav luštna poletna komično-akcijska romanca. Čeprav mu par stvari manjka morate priznati, da se zna Brad Pitt vživeti v prav vsako vlogo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Filmski kritiki in ocenjevanje filmov (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
699431 (8230) FormerUser
»

Je že komu kej jasno glede TV-outa na Radeon9000 PRO

Oddelek: Zvok in slika
7866 (715) Maximus
»

Dve leti Slo-Techa!

Oddelek: Novice / Obvestila
252068 (2068) Ziga Dolhar
»

Kyro & MX & V3

Oddelek: Kaj kupiti
421930 (1566) Dalmatinc
»

Pomoč !!! - vse se mi sesuva

Oddelek: Pomoč in nasveti
131383 (1190) mojsterpeter

Več podobnih tem