» »

.recenzija Nova

.recenzija Nova

Slo-Tech - .ponoviti kanim ne izkušnje tele :zagotavljam vam Nekaj

!Klik .nedobesedno in Dobesedno .kazalca urinega smeri nasprotni v sneman ,neklišejsko kako o ,je ki - Memento film ogledal je si ,recenzent gorostasi naš ,DJSergioDr .kratek bom zato ,muka je makroja učinkovitega enega uporabe brez tegale pisanje ,Okej

12 komentarjev

salesky ::

Kr neki! :|

DrSergioDJ ::

ce ti poanta filma ni znana, potem je res "kr neki"...drugace je pa kul novica :)
...

||_^_|| ::

vatafak?>:D

Tjulenj ::

:D vanjo bulji človk povprečno cajta kolk narest števc še mogu bi nekak sam. :) ideja ql, ok ma, mem čist pa je novica tale

rc-car ::

:D naprej zadaj od brati treba je Novico
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

3LeR. ::

hehe film je cist zakon .. saj men je bil. mal mas problemov z razumevanjem sam pol na konc ti rata jasn ... :) ce ne ga pa se 1x pogledas :)

alien-w ::

Film je ql, neki svezega in zanimivega ter nenavadnega. Pa še dobre fore so.

Mate ::

.ne tud pa brat tkole pisat tezko tok ni sej pa ,Hehe

Fury ::

Memento je res kul :)

City ::

Bedarija totalna, sem mislil da bo predelava iz nizkoproračunskega filma kaj boljša pa je še slabša. Američani ne znajo več snemat dobrih filmov, kaj šele delati kopije :(

bradek ::

Memento si je na mojem spisku odlicnih filmov priboril drugo mesto. Film je enostavno legendarn. Tako zgodba kot izvedba. Kdo tega filma ni vidu...vsaj 2x...potem ne ve kaj je to dober film.

b ::

Amm...jaz sem bil prejsnji teden v Sarajevu na filmskem festivalu.

Okej, na koncu filmskega festivala :-) In sem ujel en film. Naslova se niti vec ne spomnim, vem pa da je zares totalen shit.

V napovedih so ga primerjali z Mementom, ampak je tko shitty, kar se rezije tice. Dejansko je posnet od zadaj naprej, dolgi kadri, ampak bolj kot gres proti koncu (=zacetku zgodbe), bolj nic novega ne zves. Boring. Najbolj pomembna stvar (umor) se zgodi na zacetku filma, ve se kdo je morilec pa vse. Druga najbolj pomembna stvar je pa posilstvo, ki se zgodi na sredi filma. Razen teh dveh res brutalnih scen (vec kot petminut dolgo posiljevanje Monice Bellucci in razbitje glave posiljevalca z gasilskim aparatom), ni v filmu nic. Dolgcas. Boring. Liki se v bistvu ne razvijajo, ker vidis ze takoj na zacetku filma vse. Aja, naslova sem se spomnil: irreversible (francoski film).

Memento, po drugi strani, gradi cez cel film in do konca ti prav dosti v bistvu ni jasno. Vsaj meni ni bilo. Prvic sploh nic jasno, drugic je bilo malo bolje. Mene je pritegnil, zelo. Po mojem bo kmalu zrel za se en ogled, da opazim se kaksno novo stvar.

lp,
Borut.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri tablični računalnik

Oddelek: Kaj kupiti
71060 (937) alpha1
»

Let ptice

Oddelek: Znanost in tehnologija
162190 (1577) snow
»

Prepovedali reklamo zaradi pretiravanja

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
386825 (4723) Yerpo

A se delajo norce iz nas? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
684412 (2983) Tody
»

Nevarnosti dviganja uteži ?

Oddelek: Loža
182528 (1735) 64202

Več podobnih tem