» »

Nekaj novičk iz sveta iger

Nekaj novičk iz sveta iger

Slo-Tech - Razen tega, da imamo v forumu oddelek Igre, dotično področje na Slo-Techu ni bilo preveč zastopano. Temu bomo sedaj moderatorji omenjenega oddelka storili konec in poskušali dnevno dostaviti skromen kupček novic, ki bo zanimiv za igričarski del obiskovalcev te strani.

Activision, ki je izdal trenutno zelo popularno igro Call Of Duty, zadnje čase pridno dela. V petek so najavili dodatek United Offensive, ki bo vseboval nove kampanje za enega igralca, multiplayer načine igranja, več orožij, likov in ostalih stvari, ki jih podobni dodatki ponavadi vsebujejo. Na policah naj bi se pojavil konec jeseni tega leta. Seveda bomo dobili kakšno presenečenje tudi bolj zgodaj, recimo nov popravek 1.4, ki bi naj izšel že čez en teden. Odpravil bo manjše hrošče, dve najpomembnejši novi funkciji pa bosta: dodatna mapa za nalinijsko igranje (MP_Stalingrad) in pa podpora programu PunkBuster, katerega se uporablja za odganjanje goljufov. Več o vseh novostih na uradni strani igre. Avtorji Call Of Duty-ja so za svoje delo plačani, medtem pa se drugje programerji z izdelavo iger trudijo bolj ljubiteljsko, a zato nič manj kvalitetno. Tak primer je igra Live For Speed, ki je pred kratkim dobila novo vmesno izdajo 0.3G (S1). Obenem so avtorji pripravili tudi demo za vse, ki bi radi preizkusili nove funkcije.

Za velikonočno darilo je poskrbel tudi Blizzard, ki je izdal mapo za Warcraft III: The Frozen Throne z imenom Egg Hunt (kot lahko razberemo že iz imena, je mapa praznično obarvana). V primerjavi z večino map je ta srednje velikosti, priporočljivo število igralcev je 4-8, vsi navdušeni pa jo lahko dobite tukaj.

6 komentarjev

undefined ::

Novic o igrah je pa na tej strani res premalo.

frenk ::

Agree

Samo zanima me kam gre pol dnar, ki ga porabš za nabavo LFS licence, če so pa programerji zaston?...mogoče kdo ve kva je novga v novi verziji?...grem dl-jat:)

AtaStrumf ::

Odlično, malo več o igrah res ne bi škodilo, sploh ker se sedaj toliko dogaja:

Battlefield: Vietman, UT 2004, Far Cry, Splinter Cell: Pandora Tomorrow, Colin McRae Rally 04, Painkiller, TrackMania, OK tole zadnje je joke :D

Tazga boom-a odličnih iger ne pomnim! Pa še zdaleč ni konec: aprila čakamo še Race Driver 2, letos pa naj bi izšla še Doom 3 in Half-Life 2. K vsaj ne bi bilo zdaj tolk izpitov :'(.

Matek ::

frenk, nisem reku da je LFS zastonj, povedal sem samo, da se ga dela bolj ljubiteljsko, ne moreš it v trgovino in ga kupit v pisani škatlici in njegovi avtorji ne delajo v velikem podjetju in ne živijo od izdelave iger. Samo to sem hotel povedati.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

PrimozR ::

LFS je NAJBOLŠA SIMULACIJA DIRKANJA EVER!!!

Fizko ma boljšo od vsakedirkačine k sm jo do zdej špilov. Po netu je tut zlo dobr špilat.
Komej čakam da dobim Logitech MOMO Racing Force>:D

frenk ::

MadManMato: štekam:)

če bo kdo naročal kodo za LFS naj mi sporoči, ker jest bi tud eno pa nimam mastercarda:(


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako narediti svoj server v Call of Duty 2 ?

Oddelek: Igre
228599 (2259) deadzone
»

Call Of Duty 5 : World at War (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
368108369 (85167) mkonci
»

Age of Empires 3 - Call of Duty 2 - F.E.A.R. - Quake 4 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
5010216 (8281) AlexM
»

Call of duty 2 DEMO (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
605257 (3493) Gorth
»

Call Of Duty (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
1418849 (5189) mloncar

Več podobnih tem