»

World of Warcraft patch 3.3: Fall of the Lich King

Slo-Tech - Danes so igralci igre World of Warcraft dočakali popravek 3.3: Fall of the Lich King. Gre za zadnji veliki patch pred naslednjo razširitvijo in verjetno tudi za zaključek zgodbe o Arthasu, ki se vije že iz časov Warcrafta 3.

Glavna novost so seveda nove instance: The Frozen Halls je skupina treh instanc za 5 igralcev, The Frozen Throne pa raid (za 10 ali 25 igralcev), ki se konča z spopadom z Arthasom. Raid se bo odpiral postopoma: prva stopnja je odprta že danes, naslednja pa bo dostopna čez 28 dni. Z novimi instancami seveda pride tudi nova oprema (med drugim tudi tier 10 seti ter legendarni meč Shadowmourne).

Igralci pa se bodo razveselili tudi izboljšanemu sledenju nalog (lokacije nalog se sedaj prikazujejo na karti) in boljših...

22 komentarjev

Warcraft III odslej brez CD-ja

Slo-Tech - Kalifornijska velekorporacija Blizzard Entertainment znana po svetovnih uspešnicah kot so Blackthorne, The Lost Vikings, serij Diablo, Starcraft in Warcraft z vsemi dodatki ter nenazadnje po najnovejšem glamuroznem MMORPG-ju World of Warcraft, je po šestih letih od izida strategije Warcraft III v sredo, 6. 2. 2008, izdala nov popravek z nedvoumno oznako 1.21b, ki ne prinaša sicer nobene nove vsebine, vendar odstranjuje varnostno zaščito iger Warcraft III: Reign of Chaos in Warcraft III: The Frozen Throne.



Dobro ste prebrali, zvesti kupci slednjih iger: odslej je možno udarjati po Orkih in Vilinkah, ne da bi se vaš ubogi mlinček mučil s predvajanjem zgoščenke omenjenih strategij in...

18 komentarjev

Opera 9.20 in SpeedDial

Ars Technica - Eden od popularnejših alternativnih brskalnikov, Opera, je ugledal novo različico, tokratna številka je 9.20. Ker ne gre za večji preskok, so revolucionarne novosti izostale, torej gre za manjše popravke in izboljšave, kljub vsemu pa je ena funkcija vredna omembe.

Govorim o SpeedDial-u, precej zanimivi iznajdbi, ki uporabniku vsakič, ko odpre nov zavihek, ponudi devet polj (3x3), vsako od katerih vodi na določeno spletno stran. Tako si lahko uporabnik, podobno kot na mobilnem telefonu pomembne številke, označi priljubljene strani in se po želji zelo hitro dokoplje do njih (hitreje, kot če bi se prebijal skozi kup zaznamkov). Malce več o novosti v izvorni novici,...

38 komentarjev

Diablo 3?

Slo-Tech - Več kot šest let je minilo od izida izredno popularne igre Diablo2. Ker pa smo danes navajeni pogrevanja prvič dobro skuhane hrane, ki je zato vse manj in manj okusna (EA tega ne ve, med drugim), se je čuditi, kako še ni izšlo nadaljevanje, oziroma Diablo 3.

Več upanja daje stavek pisca novel za to igro, Richarda A. Knaaka, ki je na strani Blizzplanet na vprašanje o nadaljevanju odgovoril, da nove novele ne piše za mrtvi svet, pač pa za svet z mrtvimi.

In sreča je zapolnila srca vseh, ki čakajo.

39 komentarjev

Spet nekaj za igričarje

Slo-Tech - Za začetek naj povem, da je Dreamcatcherjeva igra Painkiller, katero sem omenjal že danes zjutraj, uradno izšla. V forumu smo ji namenili posebno temo.

Striček Tom je za vse, ki so naveličani igranja single player iger in se želijo pomeriti s svojimi prijatelji iz oči v oči (no, skoraj) spisal članek, ki govori o gostovanju lanpartyja. V njem je podal veliko nasvetov in opisal svoje izkušnje z organizacijo takšnih dogodkov. V prvem delu je obdelal predvsem izbiro pravilne lokacije, napovedano je tudi nadaljevanje. Klikot!

Vse igralce igre brezplačne igre Wolfenstein: Enemy Territory je danes razveselil izid nove različice moda ET Pro. Avtorji igre Splash Damage so sicer...

4 komentarji

Nekaj novičk iz sveta iger

Slo-Tech - Razen tega, da imamo v forumu oddelek Igre, dotično področje na Slo-Techu ni bilo preveč zastopano. Temu bomo sedaj moderatorji omenjenega oddelka storili konec in poskušali dnevno dostaviti skromen kupček novic, ki bo zanimiv za igričarski del obiskovalcev te strani.

Activision, ki je izdal trenutno zelo popularno igro Call Of Duty, zadnje čase pridno dela. V petek so najavili dodatek United Offensive, ki bo vseboval nove kampanje za enega igralca, multiplayer načine igranja, več orožij, likov in ostalih stvari, ki jih podobni dodatki ponavadi vsebujejo. Na policah naj bi se pojavil konec jeseni tega leta. Seveda bomo dobili kakšno presenečenje tudi bolj zgodaj, recimo nov popravek...

6 komentarjev

Novosti na Slo-Techu

Slo-Tech - Slo-Techerji smo eni veliki Oksimorončki™, saj nas največja delovna vnema zagrabi ravno med prazničnimi časi. Danes lahko na strani pogledate dve novi stvari:
  • Pred dnevi smo odprli novo sekcijo Slo-Techovih ozadij, ki so bila nekaterim bolj, drugim manj všeč. No, rečeno je bilo tudi, da lahko kdorkoli naredi ozadje za Slo-Tech ter nam ga pošlje v objavo. To je naredil jetam ter napravil zelo očesu všečno božično novoletno ozadje.
  • Hkrati se je porodila tudi ideja o novem oddelku, ki bi še olajšal brskanje po forumu. Oddelek je viden samo prijavljenim uporabnikom, ter nosi ime "Moje teme" -- vidite ga tudi v levem meniju, v sekciji "Forum". Oddelek vam prikaže teme, zbrane iz vseh oddelkov, v katerih ste sodelovali oziroma še vedno sodelujete, in hkrati v temi obstajajo odgovori, katerih še niste prebrali. Zelo uporabno za tiste, ki bi radi spremljali aktivnost tem, v katerih so že sodelovali. Klik!
Smo pridni, ali smo le pridni? [:D] ...

18 komentarjev