» »

Elite K7S5A ne podpira 512 rama??

Elite K7S5A ne podpira 512 rama??

Matazz ::

Zdravo!
Kera jeza me danes popade!Na pošto grem iskat Corsair ram(256)ki ga ma JAE v akciji.Pridem domov ,odprem škatlo,utaknem ram v drugi slot(v prvem imam 256 corsair iz januarske akcije),prižgem kopjutr in zalaufam system information,da se prepričam ,če ram dela(itak bi vrjetn že piskal kej,če nebi ,sam vseen)..in mi itak napiše samo 256.Pol sm probu zamenjat ta nov ram u prvi slot in obratno,pa še z vsakim posebi,če bi slučajno blo kej s slotom narobe-rezultat isti-ni cifre 512 sploh!!preveru sm še u sandri-isto.Kaj bi lahko bilo narobe??Ni druge varjante kot ,da menjam plato??Bi pomagala re-instalacija XP-jev?
Hvala za odgovore!

Soulja ::

Jah itak ,da podpira 512 pa celo še neki več rama. Jst sm mel na svoji eno ploščico 512mb PC2700@138mhz rama pa je delal vse kot po maslu. Poglej kva ti pr postu napiše k prešteva ram al pa v biosu ,če ti tm ne piše da maš 512 probi še bios reseterat z jumperjem.Mogoče pa rama nista kompaktibilna-a sta iste frekvence, al je pa pol s plato kej narobe ker nej bi ble te elitke zlo izbirčne glede ramov. Ja jst mam pa zate en vprašanje če ti slučajn usbja delata ,ker men ne, pa sm že vsemogoč probu. :(

eee hvala ti tastr..res..reseteru sm bios z jumperjom tko k si reku in vidm zdj tisto grdo 512 cifro :D USB-ja mi pa delata oba-u enga mam Wingman Extreme gamepad ukloplen...
Hvala še enkat!

Malenkost:D Kero revizijo plate pa maš?

Revizija? :| Kva to misls?

Tm pr prvm pci vtiču bi mogl pisat kera revizije=verzije je plata. V bistvu kdaj si jo kupu, k jst mam rev1 kupljeno davnega decembra 2001 pa sm mel kr neki problemov z njo.

Jah jz sm svojo kupu v poletju 2002-dela brez problemov

Marchello ::

Soulja

A si namestil USB driver?

LP, Marchello

Mavrik ::

Ta Elitka podpira največ 512 MB module, tako da gre notri 1 GB rama.
The truth is rarely pure and never simple.

Doman ::

Ima kdo USB driverje za to plato?

LP!

Stratus ::

@ Doman ce mas XPje ne rabis usb driverjev temvec si na tem linku snemi gonlnike tole je za rev 1.0, če potrbuješ druge so tudi na istem site-u
http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/...
Nije žvaka za seljaka !

A ma kdo žvečilni :)

Crimson_Shadow ::

Preveri z CPU-Z.

Meni je na Abitovi BH6 (Celeron600), ki podpira "samo" 384MB, ta program lepo napisal, da sta prvi in drugi modul 128MB, ta tretji pa 256MB. (Kar je skupno 512MB). Ker pa bios plate ni podpirala dvostranskih SD modulov sem bil ob 128MB. Če drugega ne, boš vsaj videl, če RAM sploh dela.
We create worlds

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DFI NF 4 & Twinmos Speed Premium novosti (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Navijanje
75844047 (19724) sirotka
»

Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Kaj kupiti
47931927 (18522) Jaffa
»

Iščem dobre - res dobre RAMe (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
1309323 (7051) WhiteWolf
»

PC Mark 2002 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Navijanje
20613269 (9682) DjTonic
»

Twinmos pri Mlacomu!!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
1329611 (6074) AtaStrumf

Več podobnih tem