Forum » Igre » Need for speed 1!
Need for speed 1!
*5er* ::
Kaj pravite se vedno na ta spil. Probal sem ga pod win xp in celo dela. Po tolikih letih je se vedno carski. Vprasal bi ali obstaja kaksen patch za windowse, kajti volan ter zvok mi ne delata. Hvaležen bom za vsak odgovor.
Azrael ::
NFS1 je star 9 let, igralen pa bolj kot mnoge današnje igre.
Baje igra dela skozi program DOS Box, samo rabi zelo zmogljiv računalnik.
Drugače NFS1 dela BP tudi v Win 95 in 98 (SE), NFS1 SE pa ne dela Win instaler, ostalo OK.
Za razne dodatke k igri pa je kar nekaj strani kot npr. ta, ki je v češkem jeziku, za več uporabi Google.
LP, Azrael
Baje igra dela skozi program DOS Box, samo rabi zelo zmogljiv računalnik.
Drugače NFS1 dela BP tudi v Win 95 in 98 (SE), NFS1 SE pa ne dela Win instaler, ostalo OK.
Za razne dodatke k igri pa je kar nekaj strani kot npr. ta, ki je v češkem jeziku, za več uporabi Google.
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
damirez ::
Haha underground najbl komercialn spil ever. Sj ne recem k sm ga dobil sm ga spilal cel DAN ampak samo en dan potem pa bljak vse proge so skoraj iste tako enolicen tako arkaden skratka bljak je 1 100x bolsi tko da nevem zakaj je zastarel cist dobr je.
Poldi112 ::
Se strinjam. Meni je bila dvojka najboljsa. Enko sem zelo malo igral. Pa porsche je bila se ok. Vse ostalo je pa zalost.
damirez ::
Najslabsi NFS za svoje case je underground res komercialen prow za F&F fane zdej bo EA 100% izdal se eno spilo na temo Torque. Prvi dan ko sem ga dobil je bil bil res ql glej to kwa lahk delas a naslednji dan mi je sel ze na bruhanje najbl enolicen spil kar jih je. Tist drift tudi arkada od drifta ni kaj sele simulacija.
Za moje pojme NFS 1 no1 K sm to prvic vidu pr frendu ki je imel to spilo med prvimi in tedaj tudi prvega pentiuma 90 iz avstrije nisem mogel verjet svojim ocem saj je bil kar naekrat preskok iz Lotusa na NFS 1.
Za moje pojme NFS 1 no1 K sm to prvic vidu pr frendu ki je imel to spilo med prvimi in tedaj tudi prvega pentiuma 90 iz avstrije nisem mogel verjet svojim ocem saj je bil kar naekrat preskok iz Lotusa na NFS 1.
pingec ::
hehe jest mam doma original dvojko kupljeno za ful dnarja kii sem ga komaj komaj nasparov
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NFS Underground 2 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 20285 (7415) | opeter |
» | Need For Speed: Carbon (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Igre | 53509 (17524) | Sandi1987 |
» | NFS underground 2Oddelek: Igre | 2274 (1172) | PrimozR |
» | NFS Underground 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6636 (4721) | Dead_slayer |
» | NFS 6 malo zamuja (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 3555 (2805) | blue96 |