Forum » Igre » NFS 6 malo zamuja
NFS 6 malo zamuja
CaqKa ::
ja MULC ti si celi fejk
kaj ti te je?
NFS1 je najboljsi iz serije....
jaz pa bi rad mel patch za 3dfx .. če obstaja seveda
kaj ti te je?
NFS1 je najboljsi iz serije....
jaz pa bi rad mel patch za 3dfx .. če obstaja seveda
tejo ::
NFS1 ima zelo dobre proge, pa še policaji te lovijo in celo ustavijo te lahko. Drugače pa NFS2 ni taka polomija, kot vsi pravijo!!!
abcde7 ::
ja more bi NFS2 SE, ker je res boljša pa še na 3dfx podpira!
Men je bla NFS 2 SE še najboljša špila od NFS!
Men je bla NFS 2 SE še najboljša špila od NFS!
CaqKa ::
jaz sem mislil na nfs1 zaradi tega ker ima najboljše proge....
city pa ona ob obali rulata.... v cityspraviš vse avte do končne pol pa takoj po bremzi.... drugace pa itak Rusty springs pa toyota supra...
city pa ona ob obali rulata.... v cityspraviš vse avte do končne pol pa takoj po bremzi.... drugace pa itak Rusty springs pa toyota supra...
EvilK|NG ::
A je že kje kkšen opis, a ni kao neki nfs6 z enimi starimi ameriškimi avtomobili?? Sm neki brau!!
Play your Cards Right !
Killy ::
null
Well; Nfs5 je sprico videza in kolikor-toliksne zvestobe simulaciji najodlicnejsi iz serije. Sledi mu enica, poezija v gibanju pa tudi grafika je bila za tiste case odlicna tako v 320 × 200 kot 640 × 480, sedaj pa je cas pach povedal svoje, se je pa po tistih progah (Alpine, City..) neznansko lepo peljati se dandanes.
Nato dvojka kjer so ga rahlo polomili z bonus avteki, ki so bili dobesedno "kr neki", pa stirica z veliko progami in ogromno avteki.. trojka se mi je pa tako posteno zamerila zaradi svoje arkadnosti, da jo upraviceno postavim na rep' Seveda ima vsak svoje mnenje.
O Motor Cityju oz. sestki pa bomo sodili, ko pride med nas.
Lep pozdrav.
Well; Nfs5 je sprico videza in kolikor-toliksne zvestobe simulaciji najodlicnejsi iz serije. Sledi mu enica, poezija v gibanju pa tudi grafika je bila za tiste case odlicna tako v 320 × 200 kot 640 × 480, sedaj pa je cas pach povedal svoje, se je pa po tistih progah (Alpine, City..) neznansko lepo peljati se dandanes.
Nato dvojka kjer so ga rahlo polomili z bonus avteki, ki so bili dobesedno "kr neki", pa stirica z veliko progami in ogromno avteki.. trojka se mi je pa tako posteno zamerila zaradi svoje arkadnosti, da jo upraviceno postavim na rep' Seveda ima vsak svoje mnenje.
O Motor Cityju oz. sestki pa bomo sodili, ko pride med nas.
Lep pozdrav.
Tomi ::
Se kar strinjam se tem, da sta petica in enka najboljši. Ker sta tudi edini v seriji, ki sem ju preigral do konca, pa čeprav enko na 14" v 640*480 interlaced.
V enki je pač bila igralnost na višku, da prog ne omenjam. No, seveda ima petka tudi zakon proge, predvsem Korziko in Alpine. Drugega pa se niti ne splača preveč igrati ( razen mogoče štirke. )
Sicer sem pa zadnjič dobil en mail od EA Racing Teama, kjer nam obljubljalo skorajšen izid.
V enki je pač bila igralnost na višku, da prog ne omenjam. No, seveda ima petka tudi zakon proge, predvsem Korziko in Alpine. Drugega pa se niti ne splača preveč igrati ( razen mogoče štirke. )
Sicer sem pa zadnjič dobil en mail od EA Racing Teama, kjer nam obljubljalo skorajšen izid.
metrodusa.blogspot.com
mi smo šli pa u šol špilat, po mreži NFS2, res zakon, k nas 8 špila nfs2, pa se prehitevamo, zabijamo!!!
kere proce pa mate, prej si trdil da mate voodoojčke, poj mate najmanj voodoo3 2000(prej k sm jest u šolo hodu so bli in voodoo2), zraven voodoo 3 pa je najmanj P300???
Lunik ::
heh! mi smo že v osnovni šoli igrali na 4 računalnikih quako 2 vsak dan po pouku (pII 333 z eno gnilo grafično), v srednji so pa eni ibm-i in se da čisto lepo na najnižjih detajlih špilat...
blue96 ::
robo: kolk je proc ne vem, vem pa da so eni voodohjcki. glede na to da so jih nabavl ob zacetku prejsnjega solskega leta sklepam da so 3/2000, prav posebno se pa ne ubadam.
.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Need For Speed: Carbon (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Igre | 53536 (17551) | Sandi1987 |
» | NFS underground 2Oddelek: Igre | 2274 (1172) | PrimozR |
» | NFS Underground 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6641 (4726) | Dead_slayer |
» | NFS: Hot Pursuit 2 DemoOddelek: Igre | 2888 (1773) | the_unborn |
» | PROPHET II MX 64MB ali KyroII 64MB?Oddelek: Kaj kupiti | 1697 (1459) | krucymucy |