» »

F1 2002 shranjevanje

F1 2002 shranjevanje

RC14 ::

Mogoče je bilo govora o moji temi ,sam js je nisem zasledil,zato odpiram novo. Ta F1 2002 mi je res full carska igra, sam me pa neki fullll moti. To je shranjevanje položaja med igro.
Enostavno ga nima?!
Sej veste da se ti ponavadi ne da igrat uro in pol skupaj,al pa obstajajo za to kakšni drugi razlogi. Kolikor vem igra nima te možnosti, pa me zanima a je mogoče kakšen popravek,pa če je bi prosil za link.
Pa še to: a je pri F1 99-02 to slabost odpravljena al je isto.

Lp

kilergas ::

Ti bi rajs namesto 1 urne uzivanja vozjnje,..rajs pelow vsak dan po 10 min ? :)) nic nebo s tega masla,..al cel opelat do konca,.al pa si lepo simple stevilo krogov zmansaj pa je ;)

RC14 ::

Ja sej se rahlo strinjam s tabo,sam sej veš da ni vedno na razpolago uro in pol. Ce bi blo tk ko ti praviš,zakaj pa potem dajo to možnost v drugih igrah (tudi v vozačinah).Tudi v Jokerju so napisali da je to minus za igro zdej pa reč da ni??
Saj se spomniš verjetno F1 Monaco igre ki je bla za tiste cajte carska in je imela to možnost in ti povem da sem jo igral zelooo veliko.

al pa si lepo simple stevilo krogov zmansaj pa je. To pa ni fora kaj pa postanki pa to... U glavnem ,a potem ni te možnosti sam to me zanima?? Drugač pa je igrca carska,igralnost,grafika...

Lp

kilergas ::

Igro tud sam nabijam ko norc,..zal pa zelje po shranjevanju ni,.meni osebno je to ql,.odpjaj celo tekmo al pa ne sedi za volan;) Vcasij res da ni casa,.ni druge kot stevilo krogov zmansat.

RC14 ::

Res škoda. Bom pač res mogu tk igrat. Hvala za odgovor.

Lp

Slide ::

Za 1 uro in pow se pa najde za tako carski špil se ti ne zdi. Sam sm že nekaj krogov odpelav. Sam to ni nič v primerjavi z NASCAR 2003 in greš odfurat full race. Daytona 500 kjer je 200 krogov, hmm ja 3 ure pa pol sedenja. Tko da ste še daleč od tega... :) enkrat mi je ratal presedet 4 ure. Je pa vse bolel in skujšov sm za kilo pa pow. Stari kak fitnes pa to. NASCAR :))

kilergas ::

ZA f1 se najde tud 25ur casa,.ma za naskar prow da ne,.postane kar dolgcas ko volan drzis sam v eno stran,.najbols da cegu postavis na gas,..in nekako zastopas volan da se drzi v levo al desno stran,.pol pa sam kokice v roke in ploskas ker bo prvi:P

Slide ::

Ah kje Kilergas ti se ne znaš vživet v vlogo Bobby Labonteja. To moraš furat en za drugamim tko da gre za milimetre in potem obdržat skoz isto razdaljo, da ne govorim o two ali three wide vožnji, k rata tko tesno, da si že barvo drgneš ob drug avto. Ti nisi pravi dirkač.

kilergas ::

SLide,..ti si pol invalid v eno stran ?:D :D yust kidding!,.men bi prej roka ohromela od dolgcasa drzat volan nonstom v eni smeri,..ce bi rad videl rdeci zadek ferrarija pa kar reci:P drugace pa po online je prevec " nascar cheaterjev" da bi se ql igralo,.se pa tud ql serverje dobi in fajn druzbo pa dost smeha ob ovalni voznji :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kilergas ()

Slide ::

Hmm pomoje bi ti vidu ass od Williamsa :D . Ej ne vem kako to kej leti na modemu 56k hehe. Enkrat sm probaw formulo pa je un pred mano skoz pozicijo menaw. Verjetno visok PING :))

Montoya bo zmagaw!!!

Thanatos ::

ce bi radi rekorde v neprekinjeni dirki delal potem svetujem sports car gt. lahko naredis 48ur (ustavi ime proge) :D A.I. ti lahko tudi vozi vendar je potrebno vsakic ko pride v bokse po gume in gorivo prtisnt enter da spelje, ampak sej je kul ker ti pred vhodom v bokse AI vedno potrobi da se zbudis :D

kilergas ::

Sport car gt je ql,.sam ma ba badd grafiko,pa se roko si nabildas po 48urah voznje:) Ni pa bolsega za vozit kot GTR mod za f1.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GTR (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
19210462 (6718) frenk
»

500 SIT na mesec POP TV da bo mn reklam med F1 (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
614169 (2890) sketch
»

Formula1

Oddelek: Igre
131252 (1070) Hux
»

IndyCar

Oddelek: Igre
221182 (948) Slide
»

Fizika avtomobilov v igrah!?!?

Oddelek: Igre
322129 (1498) Microsoft

Več podobnih tem