» »

NFS underground 2

NFS underground 2

Geo ::

NFS underground 2 bo predvidoma prisel na police trgovin do konca leta,kot svoja prednica (NFS underground) bo sla po istem kupitu ,saj veste prvo si uredis avto in potem z njim dirkas po mestih...Sodeč po "screenshotih" , ki so bili nareti do sedaj so pri igrici le malo izboljsali grafiko, zamenjali avte ipd. Kakšno je vaše mnenje ?

Urejanje avta: slika 1, slika 2
Dirkanje: slika 3, slika 4

Tr0n ::

Tak kot pri vseh EA igrah.

Isti shit, drugo pakovanje.

Vikking ::

Tak kot pri vseh EA igrah, Isti shit, drugo pakovanje.

Tr0n tole si pa zelo zelo mimo udaru, EA igre sodijo v sam vrh in če se ti ne dopade NFS underground (sej men se tud ne) še to ne pomeni da je vse SHIT! men veliko bolj ustreza recimo nfs prosche, poleg tega da ne omenjam še BF 1942 ali bf vietnam, nba, fifa, in še mnogo mnogo drugih...

EA dela odlične igre, in to celo za vse okuse! če se ti ne dopade letanje, raje vozi, če nočeš vozit, se raje streljaj, če hočeš shujšat pa igraj nba ali fifa!!!

Tr0n ::

EA v bistvu nic ne dela. Vzame prejsno verzijo, spremeni naslov in na novo zapakira. In to delajo ze ne vem kolko let. Da o ukinitvah Ultime, Warhammer Online,... sploh ne govorim.

EA ze dolgo ni vec firma, ki bi bila poznana po kvalitetnih igrah. Ugled jim je zelo padel in se sploh ne cudim, da so v krizi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tr0n ()

Thanatos ::

nfs porsche je bil spil ko je ea se celo znala nekaj narest. ce pa pogledas NOVE ea naslove... potem ima pa Tron cist prav $, $ in se enkrat $

ostali naslovi;

NFS: U - EA skocil na bandwagon FnF
BF 1942 - EA skocila na bandwagon 2. svetovne z ET, COD, MOH,...
FIFA - PES jo je totalno povozil in pokazal kaj je lahko nogomet
NBA in NHL - zal se brez konkurence vendar bo enkrat prislo tudi nekaj tole dol vrst

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Thanatos ()

PrimozR ::

Vse je napisan IMHO:

Pomojem bo NFSU2 velik manj uspešen kot NFSU1. Zakaj? Ta špil so večinoma igral mulci, k jm je ql da je avto našminkiran pa da so zmagval. Pa tut če so fural na easy. 2. verzija prnese precision tuning - nastavljanje raznih potankosti avtomobila. Mulci o tem nimajo pojma in bodo vse pustl na default in s tem bodo seveda slabši. Seveda špilajo NFSU tut taki k znajo nastavljat, ampk takih je mal, ker tisti bodo raj igral kšno realistično dirkačino (npr. LFS >:D ). So pa mulci k misljo da je u resnic tko k v NFSU. Na moji nekdanji šoli (OŠ :) ) je bil plakat, k je en mulc naredu car tuning, pa je napisu da tekmujejo v circout, drag, drift pa sprint races :) . Mislm da vm je vse jasn :)

Thanatos ::

ne vem no pipi dvomim da bo toliko razlike med tem ce bos kupoval kite ali posamezne dele in potem te predelal. mocno upam da bo igranje s custom nastavitvami pozitivno nagrajeno, samo kolikor jaz poznam EA bo to samo "za da je" in bo minimalno vplivalo na samo obnasanje avta in case. ne me razumet narobe, jaz bi zelo rad to videl vendar to je arkada...

PrimozR ::

Tut jest si želim da bo dobr, sploh pa da bo velik vpliva na avto mel. Sam pol bojo 10 letni mulci čist zgubleni v špilu in se jim bo zagravžu, bojo lepo naprej povedal sošolcm in še oni ne bojo sprobaval. Men se zdi da bo to. Itak pa LFS owna, sploh k bo ful novih avtov pa poškodbe v S2>:D

BOCo. ::

Glede NFS Undergrounda 1... To je en velki Shit po domače povedano... če je kdo to igral pa se mogoče spomni 95 levela... jaz sem ga ponavaljal 40-50- krat.... če te avto enkrat prehiti rabiš 10 krogov, da ga prehitiš in še poleg znoriš...!!!!;( Upam vsaj, da bo 2 bolša..........

PrimozR ::

Za to plato se ne spomnem da bi mel neke HUDe probleme, vem sam da sm se v prvo jebal s 103. plato. Pol sm jo pa u izi šopnu (drgač sm špilov na hard-prot koncu sm driftov u izi :)

jRk0 ::

lejte LFS je en kurc od owce adrenalina vredn ker je pocasn ko satan. NFS pa letiiiii in to ko gromska strela. ok ni realizma nekega, ampak adrenalinsko je stokrat bolj kot LFS :) pa ceprav lahko v LFS driftam sem pa tja pa ne vem kam se vse.

Toca race driver 2 je meni tudi boljsi od LFS, ker avto vsaj nekam leti. tam pa je pocasno ko sam satan.
You fuck up once, you loose two teeth.

PrimozR ::

jrk0 pol pa morš sprobat MRT5 :P Race driver 2 pa še nism špilu. Kok si pa dau za špl??

Geo ::

No zdaj se skoraj da vsi sestrinjamo da je to en velik shit... In da so stevilne igrice boljse naprimer Toca race driver 2 ,ki je graficno bolj dodelana (js se nism vidu igrce s tak hudo grafiko :D) a te se vedno ostajajo v ozadju . NFS underground pa je igrica , ki jo pozna vsak butl na cesti je pa se vedno dokaj zahtevna za mlade uporabnike stare prb 10 let !
Zakaj je potem tako popularna?

Boki_ ::

A je kdo slišal za Juiced igro? Danes sm prebral kratek opis in naj bi bla kot NFSU, sam več avtomobilov in bolj realistična (beri: da se sesut avto).
I'm back

Thanatos ::

igral sem nekaksen beta demo. grafika kar ok se posebej avti vendar bojo morali obnasanje avta narediti boljse.

ZaX_OCZ ::

-Lahko pripomnim da bo v NFSU2 mesto na istem principu kot GTA vice city(gres kamor hoces)..
-Drugo kot drugo avti bodo nastavljivi do potankosti(razmerja menjalnika...)
-Grafika bo WoooW..
-V avto si lahko ruknes ´Musko´
-glede voznje bo najbl fizikalna fizika in najbl realna realisticnost(nevem kaj sem s tem mislu..)
-Spil bo Najhujsi...
-V career modu lahko delas kar ces(samo driftas, samo dragas...)
-Glede denarja bo tud narejeno tako da vec zmagas vec mas torej vec lahko kupis in nebo nikakrsnega odklepanja le da bodo dobre stvari drazje...

NFSU2 Rulz

PrimozR ::

Tole 100% ne bo simulacija, tko da o ne vem kašni dobri fizki klele ne mormo govort. Če samo pogledaš NFSU ma obupno fizko.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matek ()

RC14 ::

NFS še nikol ni bila simulacija pa tud nikol ne bo!! Grafika pa tud kok sem js vidu ni nič kaj boljša od NFSU1? Pač mal bolj dodelana z več opcijami bo od enke?

Lp

TommyLee ::

Js sm ful vlki oboževalec NfsU-a ! !
In srcno upam, bojo popravl neke stvari (npr. razbijanje avta, več Evropskih avtov, dobro bi blo tut tekmovanje v akustiki) Kar se pa tice NfsU2 mislim, da bi blo dobr, da se pustimo presenetit! 8-)

Lp
www.dornik.si

jRk0 ::

jaz spilam Gran Tourismo 2 zdaj:)
taksen spil bi moral bit kak se za pcja lepo. ker grafika je malo obupna pr gt2:) pa ful je zajeban dammit :)

ce bo nfsu2 tak bo kul.
You fuck up once, you loose two teeth.

ru7 ::

Upam, da se bo najdu kak, ki špila NFSU na NESTu :D .

Thanatos ::

zaxy.... snem si posterja od vina in paula dol ker ti res skoduje. aja pa nehaj gledat mtv ter nehaj se druzit s "frendi" s katerimi se pozdravljas YO NIGGA.

PrimozR ::

NFSU je za en k.... vreden špil po pravic povedan. Tisti k govorite da je ne vem kako realen pa da je najboljši in oh in sploh, ste naivni in niste še probal DIRKAŠKE SIMULACIJE! En lep primer tega je LFS. Najbl bedn mi je pa da rečem da špilam LFS al pa kj podobnga u zvezi z LFS, pa vsi perašajo a Underground.:( :|

Nejc Pintar ::

mogoče pa nekateri rajši igramo arkade kot simulacije?
Lahko je biti prvi, če si edini!

TommyLee ::

Neki me zanima! Ta igrca LFS, ki jo nekateri hvalite, mi prosim povejte celi naslov da malo počekiram ( če je seveda za pc)! 8-)

Lp
www.dornik.si

PrimozR ::

Live For Speed. Itak je za na PC, za nikamor drugam :D . Projekt 3 tipov, uncrackable (loh da se jo da shekat, noben ni tega naredu). Uradna stran. Loh da ti bo grafa mal grda, ampk jebeš grafo ko ma pa fizko da dol padeš.8-O No pa dost smetenja po tej temi. Razmišlam da bi odpru novo temo :D

Aja, za LFS je zlo zlo zlo fajn da maš volan.

Thanatos ::

pushkin problem je v tem da pc NIMA nobene visokoproracunske arkade razen NFS:U in zato ta spil nima nobene konkurence. Ce bi pa primerjali NFS:U po sami igralnosti z arkadami iz konzol jim pa NFS:U ni kos.

Dr_M ::

men je nfsu carski zarad draganja....dirkanje je pa vec al mn bedno...
pa ne zarad slabe simulacije, ampak zarad bednih prog.
drag r0x0r :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

PrimozR ::

Največ sm letu 363 z Zjem

TommyLee ::

Zdej sm mal počekiru tale Live for speed (LFS)! Fizika je zelo dobra, kar se pa tiče grafe je pa bol v kurcu (po pravici povedano)! Zelo dobr bi blo če bi nardil špil v katerem bi bla taka fizika in grafa taka kot npr. NfsU ali bolša! 8-)

Lp
www.dornik.si

Nejc Pintar ::

meni pa se zdi v LFS grafika bolj realistična kot pri NFSU, saj so pri NFSU že malo pretirani odsevi
Lahko je biti prvi, če si edini!

kitara8 ::

no poglejte si kaj ste učash govoril... zdej govorite to za ta nove nfsje ... tale pa je ostal legendaren :D

PrimozR ::

Mah, še najboljši od NFSjev po prvem Undergroundu je bil IMO Most Wanted, s tem da Pro Streeta in Shifta (še) nisem igral.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Need For Speed: Most Wanted (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Igre
68455955 (2148) mtosev
»

Need For Speed: Carbon (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Igre
55552098 (16113) Sandi1987
»

NFS Underground 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
596289 (4374) Dead_slayer
»

Prihajajoči dirkačini

Oddelek: Novice / Igre
182966 (2966) undefined
»

Colin McRae Rally 04

Oddelek: Igre
312071 (1312) LojzePek

Več podobnih tem