» »

Gothic 2 thiefs guild

Gothic 2 thiefs guild

root987 ::

Pozdrav.

Pri gothic 2 sem v nalogi A Brazen Thief ubil Rengaruja, kar je sicer takrat blo ql, sam sedaj pa ugotavljam, da mogoče pa le ni blo tako ql. :)) Hočem se namreč pridružit tatovom, vendar pa, kolkr gledam tutoriale po netu, rabiš rengaruja pustit živga pa da gre naprej, če hočeš prit v thifes guild. A morda kdo ve, kak se to nardi še na kak drug način? Ker trenutno sem že kar precej naprej od tam ko sem bil takrat in nočem vsega še enkrat igrat.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
  • spremenil: root987 ()

stefanc ::

Za ubijanje nisem čisto prepričan, ampak vseeno je, kaj narediš z Rengarujem. Če ga spraviš v zapor, bodo tatovi nadte poslali morilca, vendar se jim lahko vseeno pridružiš
Si opravil vse naloge povezane s tatovi?

root987 ::

Ne še. Trenutno pohajkujem po okolici in nabiram exp. Precej verjetno bom najprej opravil naloge za mojstre (exp ni nikdar preveč :)), nato pa se posvetil tatovom. Menda so 3 naloge za tatove? Katere to? In, ima skladišče v pristanušču, ki ga varuje nek precej nabildan tip kaj zveze s lopovi?

EDIT: Kako si nabildaš strength če še nisi pri militii ali paladinih? V samem mestu nisem našel nikogar ki lahko to stori, razen kovača v barakah.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: root987 ()

stefanc ::

Naloge za tatove so:
- Rengaru( to že veš)
- Bandit raids:
- False messenger + Baltram's Shipment (zaradi točk)

Ko jih tako ali drugače končaš se pogovori s Kardifom. Potem boš videl če je to, da si ubil Rengaruja, kaj pokvarilo. Tudi tako je škoda, da si ga ubil, ker ti pozneje še koristi (dexterity +2).


Tisti tip v pristanišču nima veze s tatovi, lahko ga ubiješ in vzameš paket, pride prav kasneje. (ne ga skadit :))

Strength trenira tudi kovač v pristanišču. (do 30).
Glede onega drugega kovača: je en bug zaradi katerega te noče trenirat, če govoriš z njim preden se pridružiš vojski

root987 ::

Torej me ne bo treniru tut če se vojski pridružim? o šit... pa je potem v igri še kdo ki te lahko nabilda nad 30? ker kolikor vem so nekateri prišli tudi do 38 levela in z sam 30 strenghta je mal čudno igrat :)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

stefanc ::

Harad te trenira, če postaneš njegov vajenec, potem pa je še eden med paladini (potem ko napreduješ) in tudi eden v Valley of mines, pa to še niso vsi.
Sicer pa strength lahko nabiješ precej čez 100 še s prstani, amuleti, napoji, itd.

root987 ::

Hm. Ravno sem prešel v drugo poglavje, v katerem zvem, da moram nazaj v kolonijo. Okej, naj bo, vendar pa bi rad prej tu še vse naloge dokončal. In The False Messengerja ne najdem kje oz. mi je nihče ne pove. Morda kakšen lopov oz. član thief's guilda tudi izven mesta? Pa še eno offtopic vprašanje: kolk poglavij sploh ma gothic2?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Celeborn ::

The False Messenger: v taverni v pristanišču se pogovoriš z gostilčničarjem in ga vprašaš, kje bi se dalo dobiti nekaj posebnega dela. Pol greš pa k tipu k sedi za mizo, da ti on da nalogo.

stefanc: tiste tri naloge so samo uvodne. Sploh pa Bandid raids nima velik veze s tatovi, razen da v zaboju v jami najdeš čudno ribo, v kateri je sporočilo. Prebereš ga in neseš Halvorju, trgovcu z ribami v pristanišču. Pol greš nazaj h gostilničarju, ta ti pa pove, da te en tip čaka za Halvorjevo bajto. Če si ubil Rangaruja, boš mogu tipa ubit in mu vzet ključ, s katerim odkleneš vrata v kanalizacijo, kjer je thiefs guild. Do vrat moraš plavat: na severu pristanišča, mal naprej od žerjava.

Poglavij je šest.

NecroMan ::

Glede strenghta, ce si se zmer non-guilded al pa mercenary te Torlof na Onarjevi farmi nauci str to 90.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Elex (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
39171831 (3230) oo7
»

The Elder Scrolls IV: Oblivion (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Igre
30828694 (1233) oo7
»

Gothic 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
886155 (1095) tetriandoch
»

Risen 3: Titan Lords (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
11119548 (11731) opeter
»

Two Worlds II (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
9310976 (6129) oo7

Več podobnih tem