Forum » Programska oprema » gaim + čudni file-i
gaim + čudni file-i
b4d ::
Kako usposobit Gaim v RedHat9 , da bo delal kot MSN messenger? Naj bi bilo potrebno inštalirat gnutls. pa ne dela z njim. Probal sem ful stvari, sam ne gre.
A obstaja še kak program, ki bi opravljal delo MSN msg-ja?
Ko probam inštalirati gaim iz rpm-ja, mi na sredini priprave za inštalacijo preprosto zgine z ekrana.
Pa odgovore pište full na dolgo, kr sm še precej noob v Linuxu.
Please help
tnx
LP
A obstaja še kak program, ki bi opravljal delo MSN msg-ja?
Ko probam inštalirati gaim iz rpm-ja, mi na sredini priprave za inštalacijo preprosto zgine z ekrana.
Pa odgovore pište full na dolgo, kr sm še precej noob v Linuxu.
Please help
tnx
LP
b4d.sablun.org
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
hruske ::
kojkr jz vem ga je ponavad potrebno skompajlat s podporo ssl-ju, ker je MSN protokol 9 pač "secure". Tako da stegnes kodo, nastavis par parametrov (potem ko preberes nekaj dokumentov) in morda ti celo uspe.
Če pa ne se ti bo pa stvar zamerila, ampak kaj čmo.
Shit happens, je reku Forrest Gump.
Če pa ne se ti bo pa stvar zamerila, ampak kaj čmo.
Shit happens, je reku Forrest Gump.
b4d ::
Sej sm ga compileou po navodilih na neki strani, sam ne dela. Potegnu sm tud tiste ssl-je in še neke file. Pa nič še vedno.
b4d.sablun.org
Skrat ::
Ce uporabljas KDE, lahko probas se s Kopete.
Free software is a matter of liberty, not price.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 252803 (27468) | miko22 |
» | Takojšnje sporočanje zamira (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10732 (8160) | bf4ed |
» | Internet se spreminja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 6192 (4199) | MrStein |
» | Google Talk (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 16075 (9898) | slitkx |
» | LinuxOddelek: Operacijski sistemi | 2466 (1561) | fx |