Forum » Programska oprema » Word! Kdo ve? :)
Word! Kdo ve? :)
Klemenn ::
torej, imam en doma spacanobrazec™, ki mi gre že počasi na živce ; namreč vsakič posebej moram iskat in klikat na delčke ki ijh spreminjam (toliko vešč, da napišem program še nisem ;) ), pa me zanima, kako bi se dalo v wordu recimo naštimat, da bi te premikal samo po določenih točkah, ki jih označiš ti (recimo s tabulatorjem..itd)
ali kaj podobnega..kdo ve?
ali kaj podobnega..kdo ve?
- premaknil: Predator ()
Slavček ::
Prikaži toolbar Forms in dodaj želene kontrole. Nato zakleni obrazec z ukazom Tools|Protect document. Po vnešenih poljih se lahko premikaš s pomočjo Tab tipke.
Highlag ::
Ja fino je tole sam potem ne moreš čist nič spreminjat. Še tekst ne more biti odebeljen ali druge velikosti. Pač pomanjkljivost Form-ov
Slavček je drugače popolnoma prav povedal. Odpreš Forms toolbar namečeš polja, ki jih hočeš, sformatiraš vse kar ti pade na pamet, potem dokument zakleneš in shraniš.
Slavček je drugače popolnoma prav povedal. Odpreš Forms toolbar namečeš polja, ki jih hočeš, sformatiraš vse kar ti pade na pamet, potem dokument zakleneš in shraniš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Highlag ()
hm, nekaj sem našel, sm je pa fora v tem, da so okna sm ene velikosti, ne moreš večat, manjšat?
ziciko ::
Seveda gre manjsat in vecat okna... no, to se pravzaprav naredi samodejno. Pogoj je da besedilo vpisujes v okno ko ga zaklenes. Torej, vstavi okno (v vrstici klikni "ab") zakleni (kljucavnica) in se s tipko tab usedes v okno ter lahko pises do onemoglosti . Okno se bo prilagajalo napisanemu. V "moznosti polja obrazca" pa prilagodis ostale podrobnosti
Upam da bo slo.
Upam da bo slo.
zdej mam novo težavo.
mam en dokument, pa bi blo lepo, da bi lahk dosegu to, da bi se podatki nenkrat vpisovali na dva različna kraja (račun konkretno pišem). Ve kdo kak to naredit?
mam en dokument, pa bi blo lepo, da bi lahk dosegu to, da bi se podatki nenkrat vpisovali na dva različna kraja (račun konkretno pišem). Ve kdo kak to naredit?
pirat ::
Najlažje v Excelu.
In ne, ne zafrkavam te, povsem resno mislim. Za račune si nared template v Excelu in pozabi na Word.
LP, pirat
In ne, ne zafrkavam te, povsem resno mislim. Za račune si nared template v Excelu in pozabi na Word.
LP, pirat
sloxl8 ::
Mislim, da bos scasoma prisel do potrebe po uporabi Accessa. Ce se ti racuni nabirajo in jih pogosto pises, je morda dobro razmisliti o bazi podatkov in samodejnem izpisovanju racunov.
samo en račun imam, ampak je to že zdaj...ne vem katero leto, pa bi rad stvar...avtomatiziral
to je kvečjemu moja lenoba, ampak vseen..se da rešt?
to je kvečjemu moja lenoba, ampak vseen..se da rešt?
lahk nardim to w wordu, da mi avtomatsko zračuna Y in Z, ko vnesem X?
sej bi uproabil funkcijo left, pa je tam še tistih 20%
in ne, ne morem presedlat na excel itd
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Predator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pomoč v excelu (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 9081 (3410) | omni-vor |
» | Word 2010 pomočOddelek: Programska oprema | 4141 (3836) | prtenjam |
» | Izšel LibreOffice 3.4.0Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 7178 (4609) | Icematxyz |
» | Office 2010 beta javna (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 9558 (5637) | Ashrack |
» | A se kdo spozna na excel ?Oddelek: Programska oprema | 4417 (3613) | smrekca |