Forum » Zvok in slika » Samostoječi zvočniki
Samostoječi zvočniki
phoenix(tm) ::
Zanima me katere samostoječe zvočnike priporočate za ceno do 70-80 k SIT.Namen bi bil predvsem poslusanje muzike ter kaksen film!Bili bi postavlejen v 5.1 sistem.Ojacebalec je yamaha 75w po kanalu.Katere zvočnike in kje se ti prodajao?
glinik ::
Za takšen denar nimaš kaj velike izbire .
Poglej za B&W serija 600.Recimo 603 S3.Posjušaj pač.Saj veš, odločitev je tvoja .
Lp
Poglej za B&W serija 600.Recimo 603 S3.Posjušaj pač.Saj veš, odločitev je tvoja .
Lp
piscanc ::
oglej si malo mission serijo...
lahko ti pa zrihtam rabljene za cca. 50k. novi 67k!
tel:031:222-625
LP, Marko
lahko ti pa zrihtam rabljene za cca. 50k. novi 67k!
tel:031:222-625
LP, Marko
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: piscanc ()
Dami ::
glinik: tvoja izbira bi ga koštala 10x več zato je ta izjava čist neumesna.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Če se že imaš za tako pametnega, potem mi razloži zakaj bi ga 2 zvočnika stala 10 x več, kot je napisal?Jaz sem mu samo poskušal pomagat.
In katere zvočnike bi mu ti priporočal, če bi kupoval zvočnike za 10 x višjo ceno.No, povej mi to.To meres zanima, če se že imaš za takšnega poznavalca, saj poznam ogromno zvočnikov v ligi 1mil. sit.Pa ti?Al poznaš samo B&W Nautilus serijo???(Doma sem imel 3 nautilus modele)
Drugič pa takšne neokusne komentarje zadrži zase.
Potem pa še mi povej kakšne izkušnje imaš ti z audijem, al si samo nek novinec, ki je hodil malo po Big Bangu in zdaj misli da vse pozna?
Lp
In katere zvočnike bi mu ti priporočal, če bi kupoval zvočnike za 10 x višjo ceno.No, povej mi to.To meres zanima, če se že imaš za takšnega poznavalca, saj poznam ogromno zvočnikov v ligi 1mil. sit.Pa ti?Al poznaš samo B&W Nautilus serijo???(Doma sem imel 3 nautilus modele)
Drugič pa takšne neokusne komentarje zadrži zase.
Potem pa še mi povej kakšne izkušnje imaš ti z audijem, al si samo nek novinec, ki je hodil malo po Big Bangu in zdaj misli da vse pozna?
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: glinik ()
krneki ::
Če je mislil 80k za zvočnik, pol že recimo dm603, če je pa mislil komplet za 80k pol pa hehe...
Dami ::
Res nisem neki strokovnjak, samo jaz sem ga razumel da hoče met 5.1 sistem za ceno do 80k. Ti mu pa greš b&w priporočat k težk dobiš zvočnik (en sam) pod 100k, zato se ne buni na vse druge če ti kaj ni prav pa drugič malo bolj vredu preberi post.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Kaj, zdaj boš trdil da ne dobi B&W pod 100k?
Pod serijo 603 stane vse pod to mejo, to pa je vsaj 5 modelov.
OK, recimo da je trdil, da hoče imeti 5.1 zvočnike.Predvideval sem da ve, da za 80k 5.1 pasivni zvočnikov ne bo našel tako hitro.Kolko jaz vem se takšni zvočniki kupujejo nad 100-120k.
To je isto, kot da bi rekel: Katero NForce plato za 12k ? (ista fora ti je tukaj)
Lp
Pod serijo 603 stane vse pod to mejo, to pa je vsaj 5 modelov.
OK, recimo da je trdil, da hoče imeti 5.1 zvočnike.Predvideval sem da ve, da za 80k 5.1 pasivni zvočnikov ne bo našel tako hitro.Kolko jaz vem se takšni zvočniki kupujejo nad 100-120k.
To je isto, kot da bi rekel: Katero NForce plato za 12k ? (ista fora ti je tukaj)
Lp
phoenix(tm) ::
hehe, se opravičujem za odsotnost...S temi 80k sem mislu prednja dva samostoječa par.Drgac sem pa zdej nabavu un komplet infnityjev v bofu za 130 k--> infinity alpha, pa sem zaenkat zadovoljen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Hi-Fi] - O zvočnikih (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Zvok in slika | 189993 (55136) | Janac |
» | dilema: zvocniki Logitech : z680 vs z5500??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 12251 (8267) | Seky |
» | Zvočniki 5.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8983 (7643) | Clone |
» | Nasveti in pomoč pri nakupu amplifajerja/reciverja.Oddelek: Zvok in slika | 929 (811) | Polde |
» | Vaši DVD/home cinema sistemiOddelek: Sedem umetnosti | 2451 (2160) | Luigi |