» »

Zvočniki 5.1

Zvočniki 5.1

1
2
»

glinik ::

Čudovito, Clone!!!

Kdaj pa bodo dobili Megaworkse 550D?Si se kaj pozanimal?

Lp

Clone ::

Tukej pa nastane problem, uvoz Megaworksov je končan, tisto kar še imajo imajo, pol pa konec, samo nočejo pa spustit cene. Aja pa še to, v BOF-u mi je prodajalec zaupal še nekaj, Megaworksow woofer se lahko kosa z Logitechovimi tam do 3/4 potlej pa ga zmanjka, je pa še ena fora: Megaworksovega Wooferja ne boš nikoli slišal hreščeati, ima kot en signal procesor not, tako da se prepreći poškodba membrane, kar se mi zdi vredu, poglejte kaj pišejo častniki sistema Logitech Z-680

http://mimovrste.domenca.com/trgovina/i...

aja pa treba je kliknit tam k piše ocena na podlagi 4 MNENJ

malo žalosneo se mi zdi, z zadevo je pač treba delat lepo in ne nabijat do konca, no s tem jaz ne bom imel problemov, tko da bom probal dobit Megaworkse, v skrajni sili pa bom vzel Logiteche Z-5300 na 12 obrokov (5jurčkov na mesec :D )

L.p.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Clone ()

glinik ::

Pa kaj se res Megaworksov ne da dobit nikjer po taki ceni? :\ V SLO očitno ne.

Pravi, da so Z-5300 špilali kr konkretno, se kar pričakoval takšen rezultat.:) Res škoda, da je zvočnikov ranga 50-80k sit tako malo.Konkurenca je tukaj zelo mala, res škoda.

Stikalo za zaščito basa...:\ , kaj te vem.Saj je konec koncev seeno.Jaz sem v glavnem slišal bas Megaworksa 550D in Z-680.In ti lahko zagotovo povem, da ima Z-680 dosti bolši bas.Zelo korektno je definiran, kar o Megaworksih 550D ne bi mogel rečt.V basu je 1:0 za Logitech, za monitore ne bom nič rekel, saj so bili pogoji zelo slabi.Za bas pa se vedno sliši, ali je dober ali slab.

Imaš pa nov model Megaworksov, mislim da so Gigaworksi (7.1).Tile morajo špilat, da ti gate para.Vseeno je treba poudarit, da so Megaworksi stara serija.Gigaworksi pa nova!!!In jaz sem zelo dobro slišal, kako delata stara in nova serija.

6700 = T7700 Ni primerjave.T7700 so za klaso bolši!!! :D

Lp

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: glinik ()

Clone ::

Uf! Gigaworks ja :D
To so pa samo sanje, sicer ne vem za ceno in me tudi ne zanima, gotovo pod 150K sit ni.
Je pa en test ki piše da mu sedaj ni para v konkurenci.
Ej glinik a mi loh mal opišeš tvoj test megaworksov, soba pogoji, zvočna kartica, nastavitve pa to. Kar ne morm verjet da je lahko tako slabše

glinik ::

Joj o tem ti lahko povem bol malo.;( Nimam pojma katera zvočna je bila, vsi zvočniki pa so bili na polici ob steni.Zato o nekem surroundu, ne duha ne sluha.Prostor pa je bil ogromen, prava hala.Edino, kar se je dalo slišat in testirat je bil bas.Zato, o monitorjih ne bom nič komentiral.Na prvo uho pa ni bilo neke bistvene razlike.To bi bilo vse.:)

Poslušal sem jih v Mediamarktu v Seiersbergu.

Lp

Clone ::

Ej še nekej!
A si dal bass level pri obeh do konca?

glinik ::

:) :) Tako se res ne posluša, da daš bas do konca.Boš sam prišel gor.

Res redkokatere komponente tega cenovnega razreda ne popačijo bas ko ga daš do konca.(kolko jaz vem samo končne stopnje ne popačujejo basa)To, da ima Creative neko stikalo proti uničenju basa je zame ... no ja ...To samo kvari kvaliteto basa.Več kot je stikal in kablov, slabše je.DOKAZANO! (saj je tudi logično, a ni?)Ne boš verjel, kaj vse vpliva na zvok ko se spuščaš v hi-end.O tem smo že dosti govorili.:)

Glasnost sem imel pri obeh setih na več ali manj enakem nivoju.Nekje na polovici.Logitech je imel bistveno bol definiran bas.Če gledamo bas področje, je Creative vsaj za korak za Logitechom.Toliko izkušenj imam za seboj, da lahko to zagotovo trdim.

Problem je v tem, da človek nima možnosti sprobat oba seta v kolko tolko solidnih pogojih.Vse imajo nekam nametano, potem pa pričakujejo da bodo ljudje na pamet kupovali.Ssssss ...Njim je vse to samo biznis, jebi ga.

Boš že nekal nabavil, jaz sem na primer monitor kupoval leto dni.

Lp

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: glinik ()

flipflop ::

Kaj se bolj splača kupit:

Logitech Z-640 ali Genius Home Theatre 5.1 (leseni)?

glinik ::

Jaz sem vsekakor proti Geniusom.Jih je imel kolega, zdaj ima Z-680.Geniuse je čisto popluval, od izdelave zvočnikov do samega zvoka.

Vse drugo Ok.Ali Z-640 ali T 7700.

Lp

Clone ::

Splača se dati 5K sit več za Creative T7700 pa maš vsaj 7.1 sistem, in močnejše satelite ter malo boljše upravljanje, maš daljica (ožičenega seveda:D ), Z-640 ma pa to na centru, tko da ga ne boš mogu ravno na strop našraufat:\

Clone ::

Za tiste ki hočete mačan in malček štorast sistem 5.1!

http://www.janustrade.si/akcije.htm

U.S. blaster. Zadevo sem sprobal in lahko rečem da woofer ima res 50W RMS-a, tako da ni kakšna natega, sistem ni čisto tak kot je na sliki. Sateliti so narejeni tako kot tisti starejši Teac PowerMax 500 Ko je bil 1 satelit iz 2 kock pol si pa lahko to sukal na vse strani, vglavnem 1 satelit je težak približno 1,5-2 kg brez zafkrkancije, woofer pa tam 10-15kg, tako da se ve da ni kar tako. Zraven se dobijo dovolj dolgi kabli, ter vijaki za na stene!

Edina slaba lastnost sistema je ta da nima daljinca, prižge se na wooferju, glasnost, bas, front/rear, power?????, ter treble, vse to je na wooferju. In upam si trdit da za tak denar v sloveniji ne dobiš močnejšega sistema (glede wooferja).

L.p. Clone

nimus ::

Na plošči mislim da je integrirana Realtek AC'97 Audio


Mene me zanima kakšna je ta zvočna v primerjavi z soundstormom.
LP

WildTHink ::

Pozdravljeni!

A mi lahko kdo razloži in prepriča zakaj nikakor ne smem vzet Genious Surround SubWoofer 5.1 Home Theater zvočnikov?

Hvala!!:D
So... are you red or blue?

Clone ::

Ne vem kaj naj bi te prpričevali če je tebi zvok pri nij všeč jih kupi in se ne meni za druge, to je moj nasvet ker drugače se boš samo sekiral :D

Aja za tiste ki kupujete HiEnd PC Zvočnike, pri Eventusu imajo razprodajo Megaworksov 550 5.1 THX za 65K sit. Jst sem jih nabavu, lahko povem samo da mi ni žal da nisem kupil Logitech Z-5300, bas je izrazitejši ter močnejši (20 cm membrana), so pa res bolj šibki v basu kot Z-680 čeprav tudi Z-680 niso popolni, (iz centra non-stop prihaja šum, ni važno ali je na mute) testirano za Audigy2 ZS, bas pa je sicer močan ampak ni dovolj izrazit, na pa da še Megaworkse skritiziram, Center stojalo ne prešibko za držo centra pokonci zato se sesede in je obrnjeno navzdol, drugače me ne moti ker ga imam itak na steno privitega.

L.p

WildTHink ::

Sej jest teh zvočnikov še nism zares slišal samo 10 minut pri NevemVečKomu. Zanima pa me mnenje o njih oz. izkušnje in če lahko za ta denar dobim kaj boljšega od Logitecha ali koga drugega!:D
So... are you red or blue?

Clone ::

Jah izgledajo zelo lepo, les jim da drag videz, kokr sem jih jst slišal v BigBangu se je veredu slišalo, sicer nisem imel s ćim primerjat ker ni bilo tam nobenih drugih, ampak lahko ti povem da te ne bodo razočarali v srednje veliki sobi (sploh basi ne), za tako ceno so kar vredu, vseen pa prečekirej še te:

US BLASTER

http://www.janustrade.si/akcije.htm

Te sem tudi slišal pa ti lahko pove da so vredu, so 5.1 satiliti so pa sestavljeni iz 2 satelitov, kakor da bi jih bilo 10, všeč mi je da so na satelitih še ločeni tweeterji, woofer je tudi kar spodoben, edino kar me moti je to da ni daljinca.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

dilema: zvocniki Logitech : z680 vs z5500??? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
10911770 (7786) Seky
»

Surround- poceni verzije ;) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
1168525 (6209) Pyr0Beast
»

Katere močne 5.1 zvočnike izbrati? subwoofer moči več kot 22W

Oddelek: Zvok in slika
91405 (1151) jRk0
»

genius sw 5.1 home theatre (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
564024 (3408) jest10
»

5.1 sistem zvočnikov

Oddelek: Kaj kupiti
332699 (2009) partysound

Več podobnih tem