Forum » Loža » ŽIT
ŽIT
Microsoft ::
Dans sem dobil revijo Živlenje in Tehnika. Malo sem jo zdele na hitro preletel in ugotovil, da je notri tudi tema o vodnem hlajenju.
Kar me je pa tu najbolj razveselilo, je to, da je na koncu med štirimi www naslovi tudi slo-tech stran. Po mojem to samo dokazuje, kako dobra je tale stran.
by Miha
Kar me je pa tu najbolj razveselilo, je to, da je na koncu med štirimi www naslovi tudi slo-tech stran. Po mojem to samo dokazuje, kako dobra je tale stran.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
para! ::
Sem opazil članek, ja. Samo še prebrat ga moram.
Na fotkah je Chieftec s pleksijem.
Lp
Na fotkah je Chieftec s pleksijem.
Lp
Death before dishonor!
Si opazil, da so sliko na strani 71, desno zgoraj, "zavrteli" okrog navpične osi? Malo poglej, meni se je na začetku zdelo tako čudno, potem sem pa ugotovil...
by Miha
by Miha
Jackal ::
Sem opazil in prebral članek Pa tudi pohvalno, da so dali na koncu povezavo na slo-tech.
Sicer je pa ravno v januarskem PC Formatu v rubriki PC hardcore slika mojega računalnika
Sicer je pa ravno v januarskem PC Formatu v rubriki PC hardcore slika mojega računalnika
Walking the way is something completely different than imagining the way.
Alexius Heristalski ::
Tudi jaz sem opazil ta članek, pa še nisem imel časa, da bi ga prebral. Je avtor Slo-Techovec?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Avtor v reviji ŽIT, članka Vodno hlajenje računalnika, je Matej Gomboši.
by Miha
by Miha
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Totalno nesposobna ekipa ST (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Slo-Tech | 12713 (6971) | hruske |
» | Binary tree; kater zapis je pravilen?Oddelek: Programiranje | 1293 (1179) | |CyGNUS-x |
» | Problem z Volt modom na GF4 TI4200 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7216 (5724) | _Dejan_ |
» | SUS; kako nastavit, da na clinet PCju Windows Update kaze na lokalni SUS server?Oddelek: Operacijski sistemi | 1779 (1573) | Microsoft |
⊘ | Ce hocete res poceni RES dobro pa ne preglasno hlajenje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7577 (5211) | TESKAn |