» »

Ti si stromar, ti bos vedu

Ti si stromar, ti bos vedu

enTelet ::

A se vam kdaj zgodi da v kaki druzbi, ko recimo zmanjka teme za pogovor nekdo vprasa tebe ker si racunalnicar, stromar... Totalno neumno vprasanje, recimo: "racunalnik mi ne dela, kaj bi blo lahko narobe? "
mislim. Sem cist brez besed. Ponavad se zacnem bebavo smejat pa ni nobenmu jasno zakaj... "všteki ga! " pi*da ej... "naprave bolje delujejo ce so vklucene"... Al kaj naj odgovorim?
Ma se kdo kako neumno vprasanje oz. Neumen odgovor?

Lp
James C. Maxwell rulz!

darh ::

Ne zajebavej me... moja ura stane tolk in tolk, poišč me v ponedeljek od devetih do petih... >:D
Excuses are useless! Results are priceless!

Brane2 ::

"Racunalnik mi ne dela, kaj bi blo lahko narobe?"

...Tvoj fotr zgleda nikol ni meu kondomov, ko jih je rabu....

... To je zarad stroma. Klici Elektro in ce bodo delal probleme, samo pogumno povej da sem te je jaz poslal....

...MAh, prodaj to. Ne rabiš ti računalnik. Kaj ti bo ? Saj nkol ne dela...

...Si probu z bioenergijo ? Moja soseda rastura z visuljkom...

itd itd...

Lio ::

to si morm zapovnt

enTelet ::

Pa ko komu na novo poves da si stromar ma vsak neki za popravit, pogledat, napelat... a js kermu medicincu kazem cuden izpuscaj na riti, med kavico sredi ljubljane... (sej ne da mam res kak izpuscaj na riti:))
James C. Maxwell rulz!

Maximus ::

LOL

DavidJ ::

Potem mora biti zabavno opravljati službo ginekologa ... :>
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

Brane2 ::

Najbrz mislis na sluzbo ginekologa-degustatorja ? :\

BigWhale ::

Najbolj neumno vprasanje je tisto, ki ni nikoli vprasano... Jaz pa nobenemu ne povem, da se tud kej na racunalnike spoznam. Pa imam mir... Vedno. Pa tudi ko ljudje okrog mene jamrajo, da jim racunalniki ne delajo sem tiho...

:)

Lahko pa odvrnes, da je problem med tipkovnico in stolom... V 99% je tako.

---

Ah, jest bi moji zdravnici, ki je sicer moja kolegica takoj povedal, da je nekaj narobe z mano, pa magari sred lokala. (Kazanje izpuscajev na riti (sej ti verjamemo da ga nimas, ne rabis tega explicitno povdarjat) je pa primerljivo s tem, da bi ti kolega prinesel pokazat zarnico, ces, lej tale pa ne sveti vec... Tko da, ne glih pretiravat.)

Bodi tiho o tvoji profesiji ali pa reci, da si filozof. Njih pa tko al tko noben nic ne sprasuje ;> Al pa reci, da si jehovc...

boom-bar ::

Jst mam že zdej take probleme ko sm šele v gimnaziji, pa me kdo vpraša: ''Ej maili mi ne delajo vedno, kaj je narobe'' pa komi obdržim resno faco.
Najbolj so pa samozvani poznavalci:
Se pogovarjam s sošolcem in mu rečem da si bom verjetno kupu DVD pekač k bo dnar, pa pride mimo ''poznavalc'' pa me vpraša kok bom dal pa mu lepo povem da okol 50k, on pa ''Joj si smotan, za 200k pa dobiš mašino k ma že DVD pekač'':D
Legalizirajte mehke droge!!!

Zheegec ::

Dokler ne govoriš s folkom ki ima GHz trdi disk in pa ne verjame da se notri v disku nekaj vrti (kakšni Rpm??) si lahko še srečen :D
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

kuglvinkl ::

Najbolj ga naje**mo mi. Od nas pričakujejo, da poznamo vsako rešitev kršknegakoli spora (recimo delovnega, ki je meni prvo klasni zeh), za šankom rešmo njihov mejni spor, imamo recept za sodnika za prekrške (na žalost ga v 50% imamo, z letom 2005 ne več), poslušat kolk je pravo krivično (dura lex sed lex se ve ne zaleže), kolk jih kradejo na vsakem koraku in najvažnejše, da rečemo, da imajo oni prav.

Kako rešiš?

Tkole gre štroija. Na banketu zdravnik pojamra odvetniku enake težave opisane zgoraj. Odvetnik odvrne, mah ni problema, napiši mu fakturo. Lahko si mislite, kaj je ta zdravnik dobil naslednji dan. :)
Your focus determines your reallity

Mediator ::

al pa internet na cdju..

T0RN4D0 ::

"racunalnik mi ne dela, kaj bi blo lahko narobe? "

če sm dobre volje:
pojma nimam!

normalne vole
Zato, ker si smotan
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

Thrivial ::

>recept za sodnika za prekrške (na žalost ga v 50% imamo, z letom 2005 ne več

Zakaj pa ne?

lp
:: Member of Eror Team ::

... and Eror Team is gone...

kuglvinkl ::

Daljši zastaralni roki (2-4) + policija bo prekrškovni organ, dostop do sodnega varstva omejen + ne velja prepoved reformatio in peius.

Ampak to je že zelo OT.
Your focus determines your reallity

ivans ::

>recept za sodnika za prekrške (na žalost ga v 50% imamo, z letom 2005 ne več

KuglVinkl: kaksen je recept za sodnika za prekrske?

perci ::

KuglVinkl: kaksen je recept za sodnika za prekrske?

Ciljanje na zastaranje - vendar to je zlo offtopic, tko da za to odprite novo temo.

Freelancer ::

Hehe, "strokovnjaki" so najbolsi :) Take pametnjakovice prov z uzitkom z razdalje opazujem in se jim potihem rezim :D

Tr0n ::

Ce kdo pojamra, da je nekaj narobe z racunalnikom, ponavadi zahtevan dodatne informacije. Tolko se pa folk ze spozna in zna dovolj dobro opisat problem, da si ga znam predstavljat :).

stromar ::

Ej, men televizja ne dela, dej povej kaj je narobe......

Vedno dobim kaj takega:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

vožnja pod vplivom alkohola (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8219433 (16750) St235
»

Neupravičena kazen-pomoč pravnikov

345174 (1645) tlozej
»

Prekršek

322191 (1463) w3t80y
»

Rabim pravni nasvetek...