Forum » Programska oprema » Word 2002 xp
Word 2002 xp
[James] ::
Pojavil se mi je naslednji problem:
Že kar nekaj časa se ukvarjam s pisanjem moje diplome in sedaj ko mi gre že proti koncu, me je začel word na veliko zajeb******.
V dokumento imam kar lepo število enačb. In danes ko sem jih hotel odpreti mi je vse enačbe spremenilo v sliko. Ko kliknem na enačbo mi vrže ven okno za pozicioniranje slike. Enačbe so narejene s Microsft Equation.
Da in imam legalno licenco Microsoft Office-a.
Prosim resite me iz velike zagate da nebom rabil še enkrat vsega pisat.
LP
Že kar nekaj časa se ukvarjam s pisanjem moje diplome in sedaj ko mi gre že proti koncu, me je začel word na veliko zajeb******.
V dokumento imam kar lepo število enačb. In danes ko sem jih hotel odpreti mi je vse enačbe spremenilo v sliko. Ko kliknem na enačbo mi vrže ven okno za pozicioniranje slike. Enačbe so narejene s Microsft Equation.
Da in imam legalno licenco Microsoft Office-a.
Prosim resite me iz velike zagate da nebom rabil še enkrat vsega pisat.
LP
[James] ::
darklord: O shit jaz sem pa mislil da je potrebno samo enkrat kliknit. Hvala na prijazen odgovor. V tem forumu sem oprazil da se dajo ločiti ljudje, ki marsikaj vedo, ljudje, ki se učijo, torej ki rabijo kakšen nasvet in zadnja skupina so totalni imbicili (idioti, kreteni, itd).
Mislim tebe lahko človek uvrsti v zadnjo skupino.
Človek se obrne na forum zaradi problema, ki se mu je zgodil in ne najde rešitve, po mnogih drugih poizkusih. Samo največji problem je, ko se za odgovor odločijo ljudje, ki nimajo blage veze (zgleda tako), ali pa mislijo biti face na kvadrat, al pa si samo število postov nabijajo. Daj drugič bodi rajši tiho, in take odgovore obdrži rajši za sebe.
HAN: Bom probal, ker res da ga nisem naložil. Če bo kaj boljše bo res cool.
Mislim tebe lahko človek uvrsti v zadnjo skupino.
Človek se obrne na forum zaradi problema, ki se mu je zgodil in ne najde rešitve, po mnogih drugih poizkusih. Samo največji problem je, ko se za odgovor odločijo ljudje, ki nimajo blage veze (zgleda tako), ali pa mislijo biti face na kvadrat, al pa si samo število postov nabijajo. Daj drugič bodi rajši tiho, in take odgovore obdrži rajši za sebe.
HAN: Bom probal, ker res da ga nisem naložil. Če bo kaj boljše bo res cool.
Ziga Dolhar ::
[James], saj razumem tvoj srd, vendar sem prepričan, da poznaš mnogo "lame" uporabnikov, ki pač ne vedo precej osnovnih stvari.
p.s: kljub temu na forumu žaljenje ni zaželjeno.
p.s: kljub temu na forumu žaljenje ni zaželjeno.
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Matematika] Kaj delam narobe?Oddelek: Šola | 1786 (1477) | arozma |
» | Moderiranje tem v Z&T - mnenja, pripombe, predlogi (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 5096 (3969) | jozek |
» | enačbe tunelogradnjeOddelek: Znanost in tehnologija | 3107 (2524) | keber |
» | OpenOffice 2.0 Beta 2Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5417 (3839) | kriko1 |
» | Družboslovci vs. Naravoslovci (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 8823 (6998) | nevone |