Forum » Programska oprema » menjava boot screena pri xpjih
menjava boot screena pri xpjih
jurre ::
Zanima me ce je kateremu ze uspelo zamenjati boot screen pri win XP?
Sem nasel ene par primernih za zamenjavo pa ne znam zamenjati....pri 98ki je slo lazje
Fajli, ki sem jh dobil za nov boot screen so ntoskrnl.exe in 3 slike...Povsod, kjer je ta fajl sem ga zamenjov z novim in skopirov slike pa nic....pa se zanima me ime fajla za sliko boot screena?
Upam da se da lepo zamenjat brez da bi sesul windowse
Sem nasel ene par primernih za zamenjavo pa ne znam zamenjati....pri 98ki je slo lazje
Fajli, ki sem jh dobil za nov boot screen so ntoskrnl.exe in 3 slike...Povsod, kjer je ta fajl sem ga zamenjov z novim in skopirov slike pa nic....pa se zanima me ime fajla za sliko boot screena?
Upam da se da lepo zamenjat brez da bi sesul windowse
- spremenil: jurre ()
MRB0rYS ::
Jaz sem pa vse lepo zamenjal po navodilih in glej ga zlomka, pride do nove like in se resetira , ne pridem več v winse tudi varni zagon ne rata kaj naj nardim.
b0rys
sverde21 ::
Jest sm za to uporabu posebi program pa se nism z onim zajebavu je s programom najbol simpl aja progi dobite na vesmogočnem googlu
OmegaBlue ::
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
m.i.h.a. ::
Ja s tistim bootscreen programom (link je en post višje) je res simpl in še uničit nimaš kaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | xp - zagon - moja slikaOddelek: Operacijski sistemi | 964 (847) | BladE_ |
» | Okrnjen operacijski sistemOddelek: Operacijski sistemi | 1421 (1224) | Mavrik |
» | Boot screensOddelek: Programska oprema | 861 (778) | tron99 |
» | welcomeOddelek: Operacijski sistemi | 1029 (939) | R33D3M33R |
» | XP vs. 2k - hitrost (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4120 (3170) | BaRtMaN |