Forum » Programska oprema » Prevelik film za CD
Prevelik film za CD
helboy ::
En lep pozdrav. Imam mali problem! Z neta sem si potegnu 1,7gb velik film. Sedaj pa me zanima s katerim programom bi ga razdelil da bi šel na tri cdje?
hvala
hvala
Han ::
Lahko ga razkosaš z npr. VirtualDUB, ali pa posnameš z WinOnCD 5 ali 6, ki podpira Data OverSpan...
Hypno ::
izisilver, z VirtualDub-om odrežeš credits na koncu filma, mogoč ti ostanek rata spravit potem na CD.
Great are mysteries of the mind ...
darh ::
Še jaz svoj piskrček pristavim...
kako bi najbolj elegantno rešil tole:
Imam 3 filme, vsakega na treh CDjih... ker si sledijo (1, 2 in 3. del), bi jih najraje zapekel na 1 DVD. Ampak to pri 6.3 GB odpade.
Sem čisti laik kar se tega tiče -- katero orodje uporabit da bi spravil skupaj teh 9 avi-jev v 3 datoteke in jih skrčil iz 2.1gb na 1.5... ?
kako bi najbolj elegantno rešil tole:
Imam 3 filme, vsakega na treh CDjih... ker si sledijo (1, 2 in 3. del), bi jih najraje zapekel na 1 DVD. Ampak to pri 6.3 GB odpade.
Sem čisti laik kar se tega tiče -- katero orodje uporabit da bi spravil skupaj teh 9 avi-jev v 3 datoteke in jih skrčil iz 2.1gb na 1.5... ?
Excuses are useless! Results are priceless!
Hypno ::
xbite, probaj najt rešitev na www.doom9.org in sicer:
Guides ----> >> Convert, Edit & Capture ---> VirtualDub Procedures (Cutting and joining AVIs, etc.)
V osnovi jih pa združiš in ponovno razrežeš, pogoj dost placa za ponovno enkodanje pa računska moč, pa še tko bo trajal.
Guides ----> >> Convert, Edit & Capture ---> VirtualDub Procedures (Cutting and joining AVIs, etc.)
V osnovi jih pa združiš in ponovno razrežeš, pogoj dost placa za ponovno enkodanje pa računska moč, pa še tko bo trajal.
Great are mysteries of the mind ...
darh ::
Bom probal..
sicer jih sploh nočem zrezat.. bi mel kar v enem fajlu (1.5 gb) en movie
sicer jih sploh nočem zrezat.. bi mel kar v enem fajlu (1.5 gb) en movie
Excuses are useless! Results are priceless!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hitrost kodiranja - XviD, DivXOddelek: Zvok in slika | 1460 (1304) | podtalje |
» | Ujemanje podnapisov z DivxomOddelek: Zvok in slika | 1188 (1107) | Hypno |
» | filmčki snemani z digitalcem.Kako vstavit zvok?Oddelek: Zvok in slika | 1719 (1530) | CaqKa |
» | AVI -> DivXOddelek: Zvok in slika | 1416 (1214) | Seadoo |
» | Problemi z DivX filmom ..Oddelek: Zvok in slika | 2263 (1911) | Bobnar |