» »

Kaj storiti, Pomoč zaželjena

Kaj storiti, Pomoč zaželjena

DuLE_ ::

Imam en podoben problem, dobil sem nalogo, da usposobim računalnik od sestrične, saj ga je stric spet onesposobil :)... starejši ljudje pač, računalnik je Pentium I. 100mhz, 32 rama, OS - Win98se Slo.,

Problem pa je sledeč, ko sem naložil Windowse na novo, se je racunalnik obnasal zelo cudno, vedno ko se je zaganjal, in prisel ze skoraj do konca, je vse skupaj dobesedno friznilo - počakalo par sekund in se sam od sebe znova zagnal, nato pa je pri novem zagonu prikazalo tisti Meni Navaden zagon, Varen zagon itd.. no Varen zagon deluje normalno, ampak pri Navadnem pa se SKORAJ vedno to zgodi, to je najbolj zanimivo pri vsej stvari, da včasih pa deluje normalno, samo sem razmišljal, da je mogoce kriva zvocna kartica, ker je med inštalacijo nisem prav inštaliral, ampak kot neznana naprava, saj nisem imel gonilnikov za njo, mogoče pa to povzroca da se znova zaganja?

Že v naprej, hvala za vse nasvete in ideje.

ERGY ::

Verjetn bodo driverji, ker ce prides v varnem nacinu not, pol je verjetno driver. Sam zdej od cesa, je tesko rec morda od te zvocne k pravs, morda pa ni dost rama za vse aplikacije pa na takm procu da laufas win98se. Dej ti raj win95 in pomoje se bos znebil teh problemov.:)

LP ERGY

DuLE_ ::

Win 98 so bili ze prej gor čisto isti, pa je lepo vse delovalo, tako da nevem zakaj bi bil zdaj problem,

hvala vseeno

ERGY ::

Zato, ker so naprave starejse pa se bolj razumejo z win95. Sej lahko cist u redu laufa win98e sam je brezveze k mas tko pocasn masino, da se bl splaca 95 dat gori.:)

LP ERGY

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ERGY ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 95 dve desetletji pozneje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
11733641 (27112) Spajky
»

Xp ali Vista? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Operacijski sistemi
15811061 (7531) ___
»

Advanced user anketa [REZULTATI OBJAVLJENI] (strani: 1 2 3 4 )

16215876 (10958) Eru
»

Nepravilen zagon windowsov

Oddelek: Pomoč in nasveti
9734 (689) DuLE_
»

Windows XP Vs Winows 98 (strani: 1 2 3 )

1437248 (5794) tha_man

Več podobnih tem