» »

Win Xp-počasno delovanje-->nujno prosim za pomoč

Win Xp-počasno delovanje-->nujno prosim za pomoč

demokedes ::

Pozdravljeni,
Imam windows XP na Athlonu 900Mhz, 512 rama. Do pred parimi dnevi je delovalo vse skupaj super. Uporabljal sem sicer norton internet security, antivirusa pa nobenega. No ene parkrat sem sicer spustil sicer tist pandin online check, in je našklo neke viruse, ki je sicer tudi napisalo, da jih je vedno umaknilo, ampak vedno kadar sem ponovno zagnal pando, je najdlo iste viruse ti so se nahajali v enih txt datotekah v mailboxu.
No ampak vse je blo ql, dokler nisem pred parimi dnevi iz neta snel, en program, kao nero, ne vem, mislim, da sem ga snel iz Kazaa. Ga zalaufam in nč, itak po parih sekundah mi je blo jasno, da to ne bo dobro, sploh potem ko pogledam in vidim da je fajl dolg le 1mb, kar je povsem premalo za nerota. Ok takoj sem zagnal pando, in je najdla kr ene par novih virusov in jih je odstranila. Ko sem takoj zatem še enkrat zagnal pando, unih prejšnjih virusiv ni našla jih je otrej dobro odpravila. No ampak potem, ko sem pa vse skupaj ugasnil, pa pol še enkrat prižgal; od takrat naprej pa se pojavljajo težave. Kot prvo mi napiše, da ne najde datoteke system32.exe, ki je res ni. Predvidevam, da je panda našla v njej virus, ter jo avtomatsko zbrisala. Torej od zdej naprej računalnik strašno počasi dela. Pa tudi recimo mozille sploh noče odpreti, če jo želim prižgati, nekaj časa melje potem pa kar nič.
Ok rekli boste, da nej formatiram disk, ampak zdej full enih programov gor, pa vse skupaj tud full dobr dela, tko da bi mi bila to res povsem tazadnja opcija. Pa tud norton antivirus 2004 sem zagnal, ga spustil čes pa ni nič našlo, niti unih parih e-mail virusov, ki jih najde panda. Pa recimo, ko sem spet ugasnil računalnik in prižgal mi pod norton antivirus sploh noče dela, javi neko interno napako.

Torej zelo bom vesel, kakršnekoli ideje, kaj bi to bilo.


lp

Rok

darkolord ::

tukaj imas Symantecov Online virus check, tukaj je Lavasoft AdAware za počistit nesnago, tukaj je jv16, program za čiščenje registra, startupa in ostale nesnage, ki jo programi pustijo za sabo, tukaj pa SpyBot Search & Destroy, še en program za čiščenje nesnage/trojancev/spyware na disku...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: darkolord ()

demokedes ::

Ok, zdele delam te teste. Upam, da bodo kej odkrili, sam slabo kaže. Pa še full počasi gre vse skupaj. Vam sporočim, če bo kaj novega, če se pa kdo še umes spomne, česa pametnega, pa le na dan z besedo.

lp

Rok

demokedes ::

Ma sem šel vse teste skozi, vse programe nainštaliral, programi so sicer našli in odkirli polno enih napak, samo delovanje pa še vedno katastrofalno. Edino kar je, je to, da ni več tistega sporočila, da manjka system32.
Drugo pa vse po starem. ali ima kdo še kako idejo kaj bi lahko bilo?

lp

Rok

Spc ::

xpji kot xpji :D
Formatiraj pa naloži W2K3 >:D

romell ::

probaj povozit os-formatiraš ševedno lahko:D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Anti-virus programi (strani: 1 2 3 447 48 49 50 )

Oddelek: Informacijska varnost
2491617841 (16579) mat xxl
»

Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
29339522 (14504) brainiac20
»

kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
619306 (8102) fitipaldi
»

antivirus (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Programska oprema
10711218 (8581) frikihamster
»

Norton Antivirus se slabša, kakšna je alternativa... (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
648925 (7177) fruti

Več podobnih tem