» »

Slotech..kot žmigavci...del/ne dela

Slotech..kot žmigavci...del/ne dela

twosocks ::

A sam men crkuje, je crknu...al tudi drugim....vsi ostali sajti delajo, sam Slo-tech je že dolg časa bi nedosegljiv...

??
*------------------------------------------------------------------*
Ni podpisa

Horhe ::

Ja meni tud , ene par ur nism mogu pridet gor ...se kdo ?8-O
Moja sestra bl obvlada PC k jz ......

bobby ::

men tut dela ne sploh. Težave Slotech-a?????

MaverickT ::

Od včer pololdne ni dlalel pa do zdele. Zahtevamo odgovor! Drugače bomo začeli uporabljati kakšen drug forum, ki je komaj nastal npr Jodlo

Tomi ::

Hm, fantje, ali vi mislite, da so Primoz&Co superljudje, da bi lahko vse delalo 24/7?
Saj Slo-tech ni profesionalno vodena stran, zanjo se spi 24 ur na dan nekdo, ki bi vse takoj popravil.
webmojster: poglej malo ure postov, pa boš videl, da je Slo-tech včeraj zgodaj zvečer delal..
metrodusa.blogspot.com

twosocks ::

Se opravičujem, samo zanimal me je, če je z mojo povezavo kaj narobe, al s Slo-tech-om.

Res je, da je vse prostovoljno. Pohvalno da dela kot dela.
Ponavadi dobro, včasih se pa zatakne, kot vsakomur.

lp
Ni podpisa

PaJo ::

Ja tak je to ce nemres bit 24 ur na dan dezuren;(

Drugace pa si preberite danasnjo prvo novico pa maste noter lepo opravicilo in pojasnilo, drugace pa se zmeraj iscemo en ultimativni procesor za nas server:D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

abcde7 ::

Men pa tko kadar hočem poslat odgovor morm pol minute čakat, drgač mi je pa stran všeč ine ne bode v oči! :)) Za zastonj stran si pa lahko privoščijo napake:))

Simko ::

webmojster pa kar v imenu vseh govori naenkrat..ccc :D

MaverickT ::

OK se scuzam ampak jaz včer od sedmih zvečer nisem več mogu gor. Pričkoval sem da bo danes kakšno opravičilo pa to. Pa a nisem opazil, ker mam nastavlen, da me vrže na temo internet. In pol grejo novice mimo mene, tm pr zadnijih novicah pa ni nič pisal. OK sej ste ša zmeni najbolši. Pa verjetn boste še dolg. Edino če se bo enkrat tista prvoaprilska potegavščina spremanila v ta pravo stvar. Pa sej se ne bo a ne?

OZZY ::

Me prav zanima kolko folka je bilo gor, ko se je strežnik sesedel. Upam, da bo takih dni čim manj (odvisnost je težka stvar). :D
Go with the flow.

Misak ::

OZZY: glih pisal sem en komentar na temo o piratstvu (zelo dolg in predvsem argumentiran) in ko sem hotel postati: voila!
Za namecek pa sem takoj po tem padu iz stola ter z nogo iztaknil kabel!;( Ce to ni en Murphy!
Zdej se mi pa ne da zopet vse napisat, ker vem, da mi ne bo uspelo napisati tako kot je bilo.
Se zgodi :D
(`\'ˇ.¸(`\'ˇ.¸ ~ ¸.ˇ\'´)¸.ˇ\'´)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
(¸.ˇ\'´(¸.ˇ\'´ ~ `\'ˇ.¸)`\'ˇ.¸)

element ::

Heh, pa kaj se sploh sekirat, sej primoz se trud, da bi odpravu vse napake, drugi admini so pa tud pridni. Poleg tega zame slo-tech je profesionalna ;) stran. Lepo pa je tud to, da je zastonj. Ko si član slo-techa se čutiš pripadnika neke skupine (vsi slo-techerji smo carji), kar je pomoje super. 100% se udeležim naslednjega slo-tech srečanja :D. Svaka vam čast...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3668521833 (543) velikBrokoli
»

[+/-]Kritika NOVIC (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

49147228 (22495) CaqKa
»

Resna kritika piscem novic, člankov in testov (strani: 1 2 )

856847 (4551) Stepni Volk

Konkurenca slo-techa? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Omrežja in internet
26613385 (10055) Elemen_T
»

<b>Ali SLO-TECH izgublja na kakovosti?</b> (strani: 1 2 )

564637 (3674) whatson

Več podobnih tem