» »

<b>Ali SLO-TECH izgublja na kakovosti?</b>

<b>Ali SLO-TECH izgublja na kakovosti?</b>

«
1
2

Bill Gates ::

Hm... zadnjih nekaj tednov se mi zdi da gre slo-techova pot samo navzdol...
1. novice postajajo skrajno bedne... manjka jim strokovnost in zanimivost.. za vas postaja vse skupaj le en velik "joke".. lep primer so te bedne slike iz portoroža... Vedite da na slo-tech prihajamo tudi ljudje ki ne vidimo vseh stvari kot le eno "zajebacijo" ampak hočemo od te strani tudi nekaj odnesti (se naučiti)...

2. forum je le še nabiranje zvezdic... redko kateri topic je pameten in informativen...

3. testi hardwera so postali zelo redki...

4. nič novega se ne dogaja... Vem, da ste sedaj nekaj dni preživeli v Portorožu, ampak vseeno imate verjetno tudi veliko "sodelavcev" ki niso bili v portorožu...

Je pa res, da je slo-tech najbolša in najbolj obiskana slovenska spletna stran z računalniško tematiko.

tega na NE pišem zato, ker bi bil usmerjen proti Slo-techu... To pišem zato, ker sem mnenja, da je slo-tech (vsaj nekdaj je bila) najboljša slovenska spletna stran. Tudi NE dvomim v kvaliteto in "pamet" t.i. Big Kahun..
No.. zadevo sem napisal zato, ker sem mnenja, da je škoda da bi Slo-tech čez nekaj časa postal le eden izmed "ex homepagejov:>" ...

Upam da tega topica NE boste zaklenili ali pa ga celo izbrisali..

Komentirajte ... 0:)

Dalmatinc ::

Se strinjam; 88% odstotno

classic ::

Kot pri vsakem mediju, narediti moraš filtre. Vsakdo je pač tukaj iz samosvojih razlogov!

Mislim pa da SLO - TECH še vedno šluži svojemu namenu!

miranpozar ::

Mislim, da smo bili kar vsi v Portorožu, poleg tega je bil to vikend in smo se malo sprostili. Se ponižno oproščamo!
Forum pa ima moderatorje, ki skrbimo, da zadeva ne preide v nabijanje zvezdic.

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

sadarj10 ::

Ja prov ma pri novicah saj jih včasih po cel dan ni,pojavjo pa se šele ob polnoči!!???

Res ja pa tudi glede foruma,če kdaj rabiš kakšno pomoč le redkokdaj dobiš odgovor na to!
Bistvo življenja je nabijanje proca,nemaš kej,...???!!!

whatson ::

Hamerfal se strinjam 95%
nažalost... ;(

AlchemY ::

tudi ja se na zalost strinjam z ugotovitvijo iz naslova, zadnje case zelo redko najdes kaj pametnega, morda je castna izjema "prva fronta" in "programiranje",.....sama vsebina strani pa se je tudi po mojem poslabsala

Yohan del Sud ::

se strinjam 56,3 % ampak samo za 41,7% postov na ta topic

alien-w ::

novice se pišejo, ko ima folk, ki jih pise pac cas. Kot vem imajo vsi, ki jih pisejo solo na glavi ali pa celo sluzbo. Novice so pac, ko so in ste lahko samo veseli, da so. Na nekaterihi straneh so novice tako ena ali dve na dan in nix vec. Tu pa jih je ogromno za moje pojme.
Medtem so bile tu pocitnice (za MB in LJ) in skoraj vsi, ki pisejo novice so iz LJ (sergio, mate) ali MB (luni, tinka pinka - ne vec srednja sola) so bili pac po svoje na smucanju ali izlezavali doma ter moleli vse stiri od sebe, kot se za pocitnice spodobi.
Potem so tu slike, ki jih kličeš bedne. Meni so prav vsec in glede na stevilo komentarjev za njih so drugim tudi! Pac da se mal vidi, kako je bilo tam in da se spozna face nasih spiritual leaderjev.
ce folk nabira zvezdice v forumu je meni cisto vseeno, pac naj jih, jih bo ze minilo.
Testov je bilo trenutno res bolj malo, toda slisal sem, da se pripravlja nekaj novega (ne vem, ce lahko povem kaj), drugace je bilo pa trenutno kar nekaj clankov. Npr Kyro VS geforce in zvočne kartice itd..
ne vem tudi, zakaj bi ti moderator zaklenil ali celo izbrisal ta topic, pac izrazis svoje mnenje in s tem ni nix narobe.
LP

ps: HammerFall RULES :D

TinkaPinka ::

Drugače se strinjam z alienom, moram pa dodat nekaj stvari.

Če ti ni všeč stran, je pač ne obiskuj.

Jaz sicer tudi pišem novice, ampak problem je večinoma v kroničnem pomanjkanju časa. Zraven namreč študiram pravo, in počenjam še kup drugih stvari. Poleg tega pa tisti, ki ustvarjajo to stran, to počnejo popolnoma zastonj. In kot hobi.
Ah ja, vsakdo pa lahko prispeva k vsebini strani. Če želite posredovati novice, jih pošljite; poleg tega pa bodo admini zelo veseli, če boste napisali kakšen članek. Ali pa kakorkoli drugače pomagali k vsebini.
I am easy to please as long as I get my way.

Tjulenj ::

se cetrtinsko strinjam z nekaterimi, ostalim pa nasprotujem :D

novice... jah odvisnezi od njih smo pac 3 dni samo kleli "zakaj nism su v portoroz". mogoce so res malo pretiravali z zafrkancijo na strani, bi bilo mogoce bolje na koncu narediti en povzetek vsega dogajanja. a vseeno. smo preziveli. pa saj vikendi so ponavadi z novicami bolj klavrni in je vec ali manj samo bluzenje. pa saj sedaj bo spet nazaj po starem vse :D

kar se pa tice pomoci, pa moram reci da sem iz lastnih izkusenj zelo navdusen nad forumom. kadarkoli sem iskal pomoc, spraseval karkoli, vedno ampak vedno sem dobil kar nekaj uporabnih odgovorov. da pa primanjkuje zanimivih threadov... to pa ne more nihce krivit slo-techa ampak uporabnike foruma. pa ce ne najdete nic zanimivega, pa odprite nov thread z zanimivo debato.

OZZY ::

Strinjam se s tem, da bi bilo lahko več testov. Glede novic je res, da pridejo mal pozn ampak če folk ne more novic prej gor dat bi lahko povab k sodelovanju še katere sodelavce kot so prej TinkaPinka.

alien-w ::

sej bo porocilo iz portoroza, trenutno luni odmorava....8-)

whatson ::

super :D

McHregec ::

Ja luni se more odpočit po noči s TinkoPinko, ker mu še zdaj ne verjame da je Union boljši od Laškega. :D Šala :D

Tomi ::

Hm, kot ponavadi, se pojavijo teme, ki so bile enkrat že obdelane, in se je ugotovili, da je bila vsa panika pretirana.. Prej nekaj časa namreč, recimo, da je tega mesec in pol, je bila na forumu velika kriza zaradi poslabšanja kvalitete.. Bilo je ena dolga debata, kaj narediti, da bi se stvrai izboljšale, ampak nihče ni imel pametnega predloga, tako da novitet ni bilo.. Razen tega, da je Thomas dobil kmalu zatem moderatorstvo v Loži:\..
Problem pri Slo-techu ni v tem, da ne bi bila resna stran, pri vseh tisoč in nekaj je veliko zdrahastih uporabnikov.. Ti mogoče dajejo vtis, da se forum in stran slabšata..
Kar pa se tiče ažurnosti novic.. Večina ljudi hodi na internet ponoči oziroma pozno ponoči ( sam grem tam okrog 1-3 zjutraj, ko sem doma, ko sem pa v Ljubljani, pa ko imam možnost.. ), ker ne živimo vsi samo za Slo-tech in imamo še dosti drugih obveznosti, recimo študij..
Glede novic, ki jih ni.. Če nečesa ni, si stvrai pač ne moreš izmisliti, razen če si Matjaž Rogelj.. Saj nismo rumeni tisk, ki najde vsako bedarijo, samo da si dviga naklado..
Slo-tech po moje ne izgublja na kvaliteti, samo nekaj neumnih uporabnikov ima.. Če si videl danes dela kolesa, veš o čem govorim..
In spet, kot ponavadi, se bo čez nekaj tednov pokazalo, da je bilo vse skupaj pretirano, potem pa bo prišel nov newbie, in spet podal podobno temo..
Pa brez zamere prosim..
metrodusa.blogspot.com

Thomas ::

Ljudje se ene igračke radi naveličajo.

Uporabniki jo pa še vedno rabijo.

Kahune pa naj bi itak bile skozi v stanju permanentne panike - da se kvaliteta ne zatre. 8-)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

zetko ::

Ok lahko bi se dal še marsikej postorit. Ampak poglej zgodbo se z druge plati. Pri ns boš našu slo mal tko dobr urejenih sajtov kukr je prov od slo-techa. S forumom nevem kaj je narobe. Poglejte naprimer foruma 2 med sabo konkurenčnih igračarskih revij. Samo še pljuvanje 1 po drugmu in tut med sabo. Nevem no men se ta sajt zdi eden najboljših, če ne že kar najboljši v sloveniji. 8-)

Rott-von-weiler ::

čs si tu gor zaradi zvezdic 30 ur na dan pol je tech rez brezvezn tu pa tam kaka novica itd drugač pa kakor za koga meni je lepo:O

-----------------------------------
Piši kao što govoriš

AlchemY ::

v bistvu imate prav, ce pogledam naprimer Joker forum, potem je Slo-Techov fenomenalen,...verjetno bo res bolje ce naredimo kaj konkretnega in pac ignoriramo butaste izjave (grem jutri v sluzbi>:D na lov za kaksno novico).

Nemenej ::

Stran je bila bistveno boljsa, ko je bila se "grda stara modra" stran. Forum sem ze zdavnaj nehal brat, tudi "nabijanja" o protokolu ne berem vec.

Da vam primankuje casa ni opravicilo temu, da je stran slaba, ker je to pac vas problem in ne problem bralcev. Ce je dejstvo, da je stran slaba, morate sprejeti odgovornost in jo imeti kot slabo, ce tako zelite, ali jo izboljsati, ce tako zelite.

Sama stran se mi zdi se vedno zelo informativna in jo odprem vsak dan nekajkrat. Upam, da bo postala se bolj znana in da se bodo pisci obnasali bolj profesionalno. Glede na to, da ponujate oglasevalske storitve namrec ZE ste profesionalna stran. Mislim, da je luni se vedno najbolj dostojen pisec novic. Lep pozdrav

Primoz ::

Že res, da ponujamo oglaševanje, vendar nimamo nobenega oglaševalca...
DAR... pol serverja
Mlacom... druga polovica serverja
Telemach... super duper link
Najdi.si... 500 prikazov naših oglasov / dan
Globalcool... krneki
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Dalmatinc ::

A zdej nč ne zalužite boš reku...>:D

DrSergioDJ ::

pa tud če že kej zaslužjo, to ni niti približno dovolj za eno tako kul stran, kot je slo-tech. Zdej pa vsi k pametujete, pa dejte svojo slo stran postavt, z dnevnimi novicami forumom in takim obiskom kot ga ima slo-tech. Pa BASTA >:D
...

Primoz ::

Do sedaj od podjetij nismo dobili niti tolarja...
There can be no real freedom without the freedom to fail.

whatson ::

niti tolarja?????? :|
hmm... upam da slovenska internetna prihodnost ne bo tako temna kot je zdaj...
vi imate najvec obiska, a ste "cash less"... hmm ;((

TESKAn ::

Je pa Slo-tech lep dokaz, da se z dobro idejo in voljo, čeprav z nič denarja, da naredit čuda.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Jeronimo ::

Hammerfall: Glede na to, da si kar dobro seznanjen z preteklostjo slo-techa, predvidevam, da je ta tvoj vzdevek ki si si ga nadel samo nekakšna kamuflaža. Verjetno imaš še en bolj dejaven vzdevek, ki si ga pa ne upaš izdati.
:D

Je pa Slo-Tech še vedno OK.
Edino kar bi jaz z veseljem videl pri novicah, je kratek povzetek z mnenjem tistega ki novico napiše. Namreč za večino novic nimam časa prebirati originalnih (dolgih) člankov. Veliko novic je napisanih v stilu: Preberi si sam.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

Nemenej ::

nihce me ne bo preprical, da kar delate, delate za druge. in ce vam ne pase imeti kvalitetne strani, je ne imejte vec. ce od po izgledu sodec profesionalne strani ne zasluzite nic, je tudi vas problem. ce takoj danes zaprete stran, je vasa stvar. zato ni odgovornost, da je stran postala slabsa v "pomankanju casa", delovnih stiskah in ne vem se cemu, ampak v vas samih, ki se vam ali ne da, ali pa izgubljate na idejah. lep pozdrav

Bill Gates ::

Jeronimo... prav imaš.. sem under cover .. ampak dejstvo vseeno ostaja ...

me pa čudi da ni nobeden od "taglavnih" razen Primoža odgovoril...

be well

Sergio ::

Hm. Kaj naj bi pa odgovarjali, če je že vse bilo odgovorjeno? Počitnice so bile. Glede na kakovost strani pa o dejanskem času, ki ga vsi zastonj vložimo v to stran, pa ne bi razpravljal. Ko se boš pa ti lotil kakega podobnega projekta, kot je Slo-Tech, boš opazil - 24 ur na dan, 7 dni na teden - pač ne gre. Če ti to opaziš kot izguba kakovosti, so be it.

Če vas pa zanima obisk, ki po navadi pri upadu kakovosti pade - le-ta še vedno raste. Včeraj ga je bilo 2700 (0.5h IP block).

Če imaš še kakšna vprašanja ali pripombe, le z njimi na plano.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

miranpozar ::

Jaz sem moderator v forumu, nad katerim se pritožuješ... kako lahko potem praviš, da ti nobeden od "taglavnih" ni odgovoril?!?! Očitno nisi dovolj seznanjen z zadevo, ki jo kritiziraš.
Moj občutek glede foruma je takšen:
Z večanjem števila prijavljenih je postalo na forumu zelo živahno... včasih sem lahko še komu kaj odgovoril, a zdaj me vedno kdo prehiti. Dosti ljudi - dosti nasvetov. Kot moderator moram pregledati, če je vse OK... izgredov je zelo malo in zanjih imamo rešitve (brisanje, zaklepanje, ipd.), vendar se tega poslužujem zelo redko, ker je folk v veliki večini kulturen (kar ne moremo reči za ostale forume - kot zgoraj omenjen Jokerjev). Kar se kvalitete tiče pa je tudi na visoki ravni... včasih kdo ustreli kakšno čisto mimo, a se ponavadi kmalu pojavi kontra odgovor koga drugega. Marsikdo ti lahko potrdi, da je na forumu izvedel marsikaj koristnega! Če ti tega nisi opazil, pač nisi dovolj pozoren in ti svetujem, da se za nasvet pozanimaš kje drugje - to bo verjetno težko, saj v slovenskem prostoru prave konkurence temu forumu ni!

Kar se pa pridobitne dejavnosti tiče: ni vse v denarju. Mene naprimer zdaj pozna več ljudi in zaupajo mojim nasvetom, prosijo me za pomoč s čim posredno zaslužim tudi kakšen tolar. Sicer pa je slo-tech moj hobi in veselje, teh stvari pa se ponavadi ne gleda s finančnega vidika...

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

Rott-von-weiler ::

jaz bi pa pol če nič dnarja ne dobite tud kakih 5k primakno pa ne za zvezdico ampak za kul stran če se bote kaj širli al pa bi blo mogoče dobro da bi tam enga pujseka meli pa vsak ki bi hoto nekaj prispevat bi nanj klikno pol pa dalje nevem kak to gre sn že neki to vido -pujsa pa ne dam- :O

---------------------------------
Piši kao što govoriš

FlipeR ::

HMMM.....JA NO SEJ.....Ta vikend sem v Portorozu (razen Lunija, ki sva se srecala ze v ponedeljek) spoznal skoraj celoten Slo-Tech TEAM in mi je jasno, zakaj ne dobijo niti ficka od obiskanosti strani!! Zato, ker so, kot jaz, vodeni z idejo, da nekaj USTVARIJO, ne pa da nekaj PRIDOBIJO! Projekta Tekmovanja Slo-Tech Portoroz 2001 sem se lotil zato, da se nekaj "DOGAJA", ne da bi mislil na honorar al kaj podobnega... In tudi ce nic ne dobim...ostal je dober vtis v ljudeh! Isto tako delujejo tudi Primoz (ki je enostavno legenda), Luni (ki je resen, kakor pravi vodja mora bit), Sergio (ki pod obrazom "Pazi GRIZEM" skriva podobo normalnega cloveka in sogovornika), Pajo (ki se cepa od smeha, karkoli ze recem:)), MiranPozar je itak extremist zase, ipd.

Nima smisla kritizirat kr neki tja v en dan, da se jim(nam) ne da, da je pomanjkanje casa samo izgovor, bla bla bla... Ce so za pripravo tekomvanja porabili samo 10% casa na dan kot jaz, jim je to vzelo 2 ure minimalno, da ne govorimo o vlozeni energiji!!!



In slike da so bedne??? A je to zato, ker nam zavidas, ker nisi ti na sliki, ali kaj drugega? Pa organiziraj ti nekaj tako ogromnega, pa te bom videl, ce bos sploh kako sliko imel!



Pravzaprav je bilo vse ze receno, a vseeno...



Filip
------------------
#Paranoja #Kučanjekriv #Putinjekriv #Prekletirdečkarji :)

AlchemY ::

kar se tice slik, osebno nimam nobenih pripomb, treba je pac najti neko razmerje med velikostjo in hitrostjo in mislim, da je trenutno ravno pravo.

MArko ::

kakovost novic je v zadnem casu zlo padla. odkar pise novice tolko ljudi lahko v njih beres ze vsako prčkarijo. luni je glede novic car za ostale pa .... ne vem no

PaJo ::

Ja, saj glih v tem je fora da so malo bolj razgibane novice in en samo striktno iz sveta OC-anja in mislim da s tem pridobivamo na bralcih in ne zgubivamo, pa kaj ni vcasih zanimivo prebrat kaj smesenga ali kaj aktualnega iz kaksenga drugega podrocja?

Drugace pa mislim da je Slo-Tech se zmeraj zelo cool, ker pac nastaja an zelnikih prostovoljcev in zaradi tega se ni potrebno zacet jamrat da se slabsamo. Sploh pa sem preprican da je vsakdo na forumu dobil odgovor na zastavljeno vpsanje, ce pa se kdaj bleken kaksna bedarija se pac zgodim je pac tezko obvladat vec kod 1000 folka;(

Kar se pa tice nasega zasluzka pa nebi o tem, ker razen hardwerja za server in za teste nismo dobili ama nista;(

Smo pa zmeraj pripravljeni na nove predloge in zato obstajo mail ki so popolnoma javni, ce pa jih gdo se slucajno ne ve pa jih ima tule:
Luni >> luni@slo-tech.com
Sergi >> sergio@slo-tech.com
Primoz >> primoz@slo-tech.com
PaJo >> pajo@slo-tech.com

tako zdaj pa povejete ce vam kaj ne pase:(
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

MadMax ::

Jaz bi pa reku, da smo za stanje krivi predvsem sami.
Glede novic: vsak bi lahko kje kaj staknu pa majlal kakemu Kahuni v nadalnjo predelavo, pa jih ni dosti takih iskalcev. Vsi bi radi vse na enem pladnju (strani).
Testi hardvera: zmeraj tezje je dobit kak kos na test, ceprav se s tem dela reklama. Ce pa kdo (predvsem od kritizerjev!) pozna koga pr kaki vecji firmi, bi lahko posredoval...
Se najbolj pa smo sami krivi za stanje na forumu: odpiranje podobnih in ze obdelanih topicov, v naslovu vse prej kot bistvo teme, odgovori brez odgovora (saj ne recem, da sm proti kakemu hecu, ampak "kaj pa vem" al pa "to bos moral pa koga drugega vprasat", smajlijev ipd. res ne bi bilo treba). Predvsem pa preradi zaidemo od teme ter podlezemo raznim provokacijam...

Zatorej ne prevec kritizirat Kahun, kritizirajte tudi sebe!

OrlyTM ::

Mislm, da je stran še boljša kot je bla in da se tudi izboljšuje. Zlo lepo ...

Razni dvomljivci in vnašalci slabe volje pa ... go somewhere else ! :)

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

AlchemY ::

Orly: naprimer? kaj se je izboljsalo od casov, ko Slo-tech se ni bil tako znan in obiskan? Govorim o vsebini strani.

OrlyTM ::

Stran je z novim designom lepa, forum ima več obiskovalcev, torej več potencialnih pomočnikov ob morebitnem problemu .. saj veš po sistemu več glav več ve, s tem tudi več ljudi za sproščen pogovor o čemerkoli. Če pa kdo včasih klobasa kake bedarije pa to niti malo ni problem slo-tech teama ampak zgolj in samo dotičnega/ih uporabnika/ov. Novice so se mi zdele vedno zanimive in so take še danes, kar pa me pač ne zanima pa ne preberem, mogoče je pa nekomu drugemu to prišlo še kako prav.

Kar pa se tiče premalo člankov ... napiši kakega, pa jih bo več.

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

AlchemY ::

Mislim, da je resitev povsem logicna, tako kot vse druge stvari tudi Slo Tech rabi eno dobro konkurenco. Konkurenca ne prinese nikdar prav veliko slabega za uporabnike. Na forum verjetno ne bi vplivalo, ker s taksnim povecanjem obiskovalce ta pac ne more ostati na isti ravni kot je bil vcasih, bi pa prav gotov profitirali na novicah, testih, clankih,ipd.

PaJo ::

Tudi mi nimamo nic proti konkurenci, le da bo korektna in da nebo prihajlo do blatenj, namrec iz nase strani zagotovo ne:D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

Thomas ::

V Sloveniji konkurenca ne bo vzklila. Po eni strani so ljudje preveč "stvarni", da bi se spuščali v organiziranje NET debat, po drugi pa vidijo predvsem politiko, ki pa je tukaj ni veliko. Forumi "Pod lipo", nekaterih političnih strank in nekaterih časopisov delajo točno to - odpirajo prostor za politične debate, ki pa se med raznomišljeniki ne obnesejo, med somišljeniki pa zgledajo nekoliko trapasto.

Edina realna tema, ki lahko pritegne dosti ljudi je računalništvo. Potem se na to nosilno temo lahko prilepi še kaj. Točno tako kot je tu.

Za drugačen koncept po moje v Sloveniji enostavno ni dovolj ljudi. Tegale so pa že poskusili ponovit. Samo ... bi morali biti takoj od začetka boljši, da bi imeli šanse.

Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

AlchemY ::

glede tega, da v sloveniji ne bo konkurence se seveda ne strinjam s teboj, si s tem mislil le na konkurenco te strani ali na splošno? NET debat? Na prste obeh rok lahko prestejes poste na katerih se je razvila kaksna pametna debata...na zalost....se te so v 90% iz Lože. Vse ostalo je ponavadi "same old story".

Binji ::

Jah ce kej rabiste za napisat kar jst lohku pol komot.. Kaj pa je tu je pa ze druga storija :8):8).

Binji

Thomas ::

Ajd Binji - napiši kaj! Da vidimo, kako ti gre. :)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

AlchemY ::

hehehe Binji, upam, da ti gre drugac pisanje kaj bolje od rok kot pa v tvojem zgornjem stavku.

AlchemY ::

aja, drugac pa tudi sam pisem za dve racunalniski reviji in moram rec, da zadeva ni tko enostavna kot morda zgleda, se posebej po letu ali dveh ko pocasi zmanjkuje idej in volje,... Potrebno je precej dela,......

Sergio ::

AlchemY: vsaj eden simpatizer... Pa ne z mano (jaz namreč pišem le kadar je luni odsoten), ampak z lunijem... Vsak dan 10 novic napisat - je muka
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Novice-resen problem Slo-techa!!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
585144 (4012) Gandalfar
»

Slo-Tech postaja nezanimiv!

Oddelek: Slo-Tech
481893 (1136) tejo
»

(po)hvala slo-techa

Oddelek: Slo-Tech
311997 (1629) jRk0
»

Forum poln debilov in smeti (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
645130 (4008) OZZY
»

Dvesto tisoč (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Obvestila
605878 (5878) Sergio

Več podobnih tem