» »

Anthropic opozarja, da se bo umetna inteligenca kmalu sama izboljševala

1
2
»

Zimonem ::

BmoQuh je izjavil:

Zimonem je izjavil:

Njim je to kruh in vino. Kriv je folk ker si ne vzame enkrat 15minut časa in stvar popuca. Sicer se redko sedaj valjam po tujih napravah, ampak ljudje izgubljajo pol ure+ da se prebijajo čez oglase. Dokler bodo odprli modeli in agenti se bo stvar dala vedno spucat.

Wow, nič ne opazim, na lastno veselje - tako, da vsak, ki to opazi in se še forumsko pritožuje, je svojih reklam gledalec... :D Edina zoprnija so res reklame na tv u2b - kombo Play+back+PbP pomaga - ampak samo toliko, da se zacahne v zgodovino, da potem zličaš za povzetke povzetkov in nato 'schataš pomembnosti v detajče', ker je absurdno preveč robe, da pogledaš.

Jaz jih tudi ne opazim ampak na svete čakre se najde kdo , ki mi uštuli svojo napravo, da kaj porihtam. Potem se pa ne znajdemo in je treba napravo najprej razkužit. Še spletne strani na kateri sem redno nisem prepoznal in bil prepričan da gre za kak phising. Sicer pa v xyChatih že pridno servirajo tudi oglaske. Povprašaj ga za lubrikant ....

karafeka ::

c3p0 je izjavil:

ššš je izjavil:

Zadnič mi je na Wcju šinilo v glavo. Končno se z računalnikom pogovarjamo kot v Sci-Fi filmih. Čist počas in potiho je to pršlo v naša življenja. Tipkanje fraz v google se počas umika in v ospredje prihaja direktna verbalna komunikacija z umetno inteligenco.

-Where is the nearest bakery Mother? Sorry, i can not tell you that Dave!

Scena iz ST4 (mislim da), ko se vrnejo v leto 1994(?), Scotty govori računalniku, potem mu en poda miško, in govori v miško...

Ne bi si mislil, da bomo tako hitro tu, kjer smo.

Ja, dejansko ko v star treku, ko se pogovarjajo z računalnikom, kot da je chatgpt. Ampak če je kdo opazil, nikjer nimajo oddelka informatike...

c3p0 ::

karafeka je izjavil:

c3p0 je izjavil:

ššš je izjavil:

Zadnič mi je na Wcju šinilo v glavo. Končno se z računalnikom pogovarjamo kot v Sci-Fi filmih. Čist počas in potiho je to pršlo v naša življenja. Tipkanje fraz v google se počas umika in v ospredje prihaja direktna verbalna komunikacija z umetno inteligenco.

-Where is the nearest bakery Mother? Sorry, i can not tell you that Dave!

Scena iz ST4 (mislim da), ko se vrnejo v leto 1994(?), Scotty govori računalniku, potem mu en poda miško, in govori v miško...

Ne bi si mislil, da bomo tako hitro tu, kjer smo.

Ja, dejansko ko v star treku, ko se pogovarjajo z računalnikom, kot da je chatgpt. Ampak če je kdo opazil, nikjer nimajo oddelka informatike...

Dobra. "Computer" je res tisto, kar vedno kar laufa, brez nekih posegov. Razen, ko se mu zmeša, moj ST spomin je že precej načet. Takrat pa inženirji hitro nekaj naumijo. V enem delu vem da so mu dali nalogo izračunat zadnjo cifro številka pi in ga je to potolklo. Torej so rešitve bolj "high level", ali pa čisto fizične, tipa izmikanje dilitijevih kristalov.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Anthropic opozarja, da se bo umetna inteligenca kmalu sama izboljševala (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
526573 (1849) c3p0
»

Microsoftovi inženirji ostali brez Clauda (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Rezultati
1118530 (1513) BmoQuh
»

Ali AI ogroža tudi IT kader? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22912137 (2237) DamijanD
»

Ali umetna inteligenca zaposlenim res prihrani čas? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
20219027 (9703) PROTEINSKI

Več podobnih tem