Forum » Loža » Panika na bencinskih črpalkah
Panika na bencinskih črpalkah
Temo vidijo: vsi
Daniel ::
Kako misliš izgleda logistika razvoza goriva za veliko državno podjetje z več kot 300 poslovalnicami in da ob tem upoštevaš še zakone države o delovnem času šoferjev, še posebej takih z ADR licenco? Neverjetno kako hitro ljudje pograbite predvolilne vladne izmišljotine.
no comment ::
Če Petrol dela vse kar more in mu skorumpirana vlada in depolitizirnani mediji ne nagajajo bolj kot z rihtanjem dodatnih cistern... potem itak ni večjih problemov. Na koncu koncev pa itak lahko grete(mo) tankat v Avstrijo, kjer ni socializma.
Imaš še kakšno podobno branje o GEN-I? Te energetske firme so zadnje čase ful popularne, vsi politiki in priskledniki bi radi imeli prste zraven.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()
tilz0R ::

Miki N ::
Fantjem tole zdaj so v resnici še dobri stari časi. Pravi učinki so še par tednov nazaj v "cevovodu" in ko pridejo bo čisto vseeno ali imaš sposobno vlado ali našo.
Nihče ne bo tega kar preskočil z neko "sposobnostjo". Recimo, da smo mi samo malo prej začeli trenirati LOL :D
Hvala Židi!
Nihče ne bo tega kar preskočil z neko "sposobnostjo". Recimo, da smo mi samo malo prej začeli trenirati LOL :D
Hvala Židi!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()
Zvezdica27 ::
heh, včeraj vse zaprto, ni nafte, danes čudežno nafta je.
Pizda jim materina vsem po spisku...
zz
zz
feryz ::
Ojoj, kaj gre enim do srca.
Jaz sem hodil tankat, ko mi je zmanjkalo. Tankam vsaj 2x tedensko. Če ne celo 2x dnevno. In nikoli nisem imel problema.
Eni jih pa z lučjo iščete, očitno.
Jaz sem hodil tankat, ko mi je zmanjkalo. Tankam vsaj 2x tedensko. Če ne celo 2x dnevno. In nikoli nisem imel problema.
EU_zamašek- ::
Zvezdica27 je izjavil:
zz
No, vsaj veš od kod pomanjkanje ...
Vojno dobičkarstvo pač.
Zvezdica27 je izjavil:
zz
Pri nas je ni. Kaj pa sedaj?
blink ::
Ojoj, kaj gre enim do srca.
Gorivo je, guzve ni. Ostanejo samo se psiholoske tezave. Marsikdo bi raje svoj drek pozrl kot placal dodatnih 8,4 eur pri 50l dizla.
MadMen ::
Zvezdica27 je izjavil:
zz
Pri nas je ni. Kaj pa sedaj?
Poročaj v soboto.
Magic1 ::
To seveda ni res. Petrol bo rabil še kakšen dan, da nafila vse črpalke. Gužve seveda ne bo kakšen teden, potem pa ponovi vajo. Razen če Trump zares "zmaga", seved brez bomb.
Magic
primoz4p ::
Jaz verjamem gospodu iz Sri Lanke
https://x.com/shanaka86/status/20362558...
Shanaka Anslem Perera
BREAKING: Slovenia just became the first European Union country to introduce fuel rationing. QR codes at the pump. Odd-even licence plate systems. Purchase limits per vehicle. The same system Sri Lanka implemented three weeks ago. The same system Bangladesh and Pakistan adopted in early March. The same system that Europeans once watched on their screens as a distant developing-world problem they would never face.
...
Slovenia is small. Two million people. A GDP smaller than some American counties. But Slovenia is the signal. When the first EU member state reaches for QR codes and odd-even plates, the system is telling you that the buffers have failed. Strategic reserves delay rationing. They do not prevent it. Slovenia burned through the delay in 24 days. The question is not whether other EU countries follow. The question is when.
...
Slovenia is rationing fuel with QR codes. Sri Lanka is rationing fuel with QR codes. The same codes. The same war. The same strait. The only difference is that one country expected this and the other did not.
https://x.com/shanaka86/status/20362558...
Shanaka Anslem Perera
BREAKING: Slovenia just became the first European Union country to introduce fuel rationing. QR codes at the pump. Odd-even licence plate systems. Purchase limits per vehicle. The same system Sri Lanka implemented three weeks ago. The same system Bangladesh and Pakistan adopted in early March. The same system that Europeans once watched on their screens as a distant developing-world problem they would never face.
...
Slovenia is small. Two million people. A GDP smaller than some American counties. But Slovenia is the signal. When the first EU member state reaches for QR codes and odd-even plates, the system is telling you that the buffers have failed. Strategic reserves delay rationing. They do not prevent it. Slovenia burned through the delay in 24 days. The question is not whether other EU countries follow. The question is when.
...
Slovenia is rationing fuel with QR codes. Sri Lanka is rationing fuel with QR codes. The same codes. The same war. The same strait. The only difference is that one country expected this and the other did not.
fikus_ ::
Včeraj zjutraj sem tankal kurilca na Petrolu (samo to so še imeli in 100 bencin). Sem moral povedati davčno številko, tankal 50l, plačal ter še enkrat ponovil vajo.
PS to bo za dva dni šparovne vožnje traktorja. Na srečo, ne vozim traktorja vsak dan.
PS to bo za dva dni šparovne vožnje traktorja. Na srečo, ne vozim traktorja vsak dan.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

endelin ::
It comes as Slovenia became the first EU member state to introduce fuel rationing in a bid to tackle disruptions while thousands of families
Daily mail

Zimonem ::
fikus_ ::
Včeraj zjutraj sem tankal kurilca na Petrolu (samo to so še imeli in 100 bencin). Sem moral povedati davčno številko, tankal 50l, plačal ter še enkrat ponovil vajo.
To pa ni ravno IMT.
Ne, dodatno poveča porabo dejstvo, da tudi ravnine ni daleč naokrog. Še najbolj ravno je dvorišče.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
HitroDihanje ::
Mislim da je čas da si umisliš traktor na baterije. Poglej če ima Tesla kaj v ponudbi
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kvaliteta goriva pri SLO trgovcih (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 26474 (10920) | eEdbM |
| » | Cena goriva (strani: 1 2 3 4 … 97 98 99 100 )Oddelek: Problemi človeštva | 620156 (267329) | hbgqzR |
| » | Točenje goriva na Petrolu(LJ) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 41900 (39085) | Zheegec |