» »

Panika na bencinskih črpalkah

Panika na bencinskih črpalkah

Temo vidijo: vsi
««
11 / 11
»
»»

DeeJay ::

kako nej grem na volitve, če pa avta ne morm nikjer tankat?
Don't f with me.

enavlaka ::

DeeJay je izjavil:

kako nej grem na volitve, če pa avta ne morm nikjer tankat?

Telbanc ::

Berem, da naj bi vojska pomagala pr logistiki.

Kira pametna, prej ko bodo razpeljali še tisti bogi bencin iz rezerv prej se bo vse ustavilo.

Se obeta Corona 2.0, sedaj bojo evropske države namesto za maske drug drugo nategovale za bencin. :)) Francija je danes dobla ruski plin po morju. :))
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

wcpapir ::

Danes so me skoraj pretepli na bencinski ko sem šel po čigume z EV in parkiral tam kjer se tanka. Pa pismo no saj sem enako čakal kot vsi naj grem kot človek na Mol.

Me prav zanima koliko gobezdačev ki so bili živčni ima zlati status na molu kot jaz.

Ganon ::

Telbanc, dobronameren nasvet. V Ljubljani deluje urgentna psihiatrična ambulanta, za obravnavo ne potrebuješ napotnice. Ne čakaj na jutri.

OutOfTheBox ::

wcpapir je izjavil:

Danes so me skoraj pretepli na bencinski ko sem šel po čigume z EV in parkiral tam kjer se tanka.

Sam morš bit poseben da čakaš v vrsti samo za to da greš po čigume v trgovino. Dodatno moraš bit poseben da jemleš resource nekomu ki ga bolj potrebuje. Imaš sicer vso pravico, ampak je bedno iz praktično vseh zornih kotov.

Ampak razumem...si mel mal časa pa si šel trolat :)

Zgodovina sprememb…

CharlieKK ::

OutOfTheBox je izjavil:

wcpapir je izjavil:

Danes so me skoraj pretepli na bencinski ko sem šel po čigume z EV in parkiral tam kjer se tanka.

Sam morš bit poseben da čakaš v vrsti samo za to da greš po čigume v trgovino.

Niti ne mogoče je pa jedel česen zvečer ma pa Tinder date, jaz razumem njegovo stisko in je razumljivo.

Zgodovina sprememb…

Hitreje bi prišel skoz, če bi avto parkiral v bližini petrola in šel peš. Ampak če je imel tinder date, potem bi zašvical in spet ne bi blo uredu. Zajebana situacija ja :)

Zgodovina sprememb…

Prav tako so informacije, da je več voznikov podjetij, ki opravljajo logistiko oskrbe z nafto in gorivi za Petrol in Mol, v sredo prejelo sporočila SMS, naj od četrtka ne vozijo nafte na bencinske servise, objavili na spletnem portali Necenzurirano. Njihovi viri so v zvezi s tem omenjali podjetji Kobal Transport in Gatis.

Zakaj goriva primanjkuje :))

Zgodovina sprememb…

««
11 / 11
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kvaliteta goriva pri SLO trgovcih (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
8126365 (10811) eEdbM
»

Cena goriva (strani: 1 2 3 497 98 99 100 )

Oddelek: Problemi človeštva
4952619305 (266478) hbgqzR
»

Bencinske črpalke (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6318143 (15776) primozzzz
»

Točenje goriva na Petrolu(LJ) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12041786 (38971) Zheegec

Več podobnih tem