Forum » Loža » Cineplexx Novo mesto sedezni red
Cineplexx Novo mesto sedezni red
kixs ::
Ne spomnem se kdaj sem bil nazadnje v kinu... V planu je iti gledat Avatar 3D in gledam Cineplxx v NM.
Ve kdo s prve roke ali so sedezi glede na platno dejansko kot je na mapi ali ne?! Pise, da sedezni red ni v merilu. Sicer merilo me ne moti, le da je polozaj pravi.
Torej, ce bi hotel biti na sredini glede na platno, bi moral glede na shemo vzeti sedeze rahlo desno od sredine glavnega bloka sedezev.
Tole je shema:
Ve kdo s prve roke ali so sedezi glede na platno dejansko kot je na mapi ali ne?! Pise, da sedezni red ni v merilu. Sicer merilo me ne moti, le da je polozaj pravi.
Torej, ce bi hotel biti na sredini glede na platno, bi moral glede na shemo vzeti sedeze rahlo desno od sredine glavnega bloka sedezev.
Tole je shema:
kixs ::
Tako je potem tudi bilo :lol:
Sicer zgornja shema dvorane res ne prikazuje pravega stanja glede na platno. Platno ni nic bolj desno glede na glavne sedeze.
Sicer zgornja shema dvorane res ne prikazuje pravega stanja glede na platno. Platno ni nic bolj desno glede na glavne sedeze.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Projektor: kaj kupiti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 75773 (8662) | matobeli |
| » | Nakup projektorja (wifi, android)Oddelek: Zvok in slika | 5191 (4307) | matobeli |
| » | 3D Filmi? Ne pa ne! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 21949 (14965) | kitl76 |
| » | Nova anketa: kolikorat ste bili letos v kinuOddelek: Novice / Ankete | 5449 (3931) | zee |
| » | Nov prototipni lovec kinomatografskih piratov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9219 (7239) | BigWhale |