Forum » Loža » Obročni ključi z ragljo
Obročni ključi z ragljo
omnimint ::
Iščem komplet ključev 8-19mm, raglja + pregibna glava. Nekaj takega ... problem je samo to, manjka polovica kompleta
Tule imajo čisto v redu komplet, samo je poštnina iz Kitajske too much. A ve kdo, kej bi našel nekaj podobnega?
Pa predno kdo popljuva kitajsko robo, uporaba bo čisto amaterska, parkrat na leto, če se kateri ključ uniči grem in enostavno kupim novega, unior po možnosti
.
Tule imajo čisto v redu komplet, samo je poštnina iz Kitajske too much. A ve kdo, kej bi našel nekaj podobnega?
Pa predno kdo popljuva kitajsko robo, uporaba bo čisto amaterska, parkrat na leto, če se kateri ključ uniči grem in enostavno kupim novega, unior po možnosti
- premaknil iz Kaj kupiti: bluefish ()
šernk ::
mal glej lidl/hofer akcije ker majo take ključe dobesedno zastonj.
kar imam orodja od workzone me je doslej še vse pozitivno presenetilo in se obnese bolje od pričakovanj. nimam neke profesionalne uporabe ampak spravim pogosto nastavke na limite profesionalnih in še držijo.
kar imam orodja od workzone me je doslej še vse pozitivno presenetilo in se obnese bolje od pričakovanj. nimam neke profesionalne uporabe ampak spravim pogosto nastavke na limite profesionalnih in še držijo.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
schrack ::
Omnimint, na hitro sem pogledal in nekaj takega imaš na dealextreme, Eudirect, tako da nimaš dodatnih stroškov:
http://eud.dx.com/product/t7-7-in-1-pro...
http://eud.dx.com/product/t7-7-in-1-pro...
Matija82 ::
Na YT sem nedavno videl da obstaja "šraufenciger gedora" oz. izvijač z ragljo pa me zanima kakšne so vaše izkušnje s temi orodji? Je to skok, mali korak naprej ali nič od tega glede na navaden izvijač?
Sprašujem predvsem v kontekstu sestavljanja nekega pohištva ala Ikea.
Recimo tole:
https://www.merkur.si/izvijac-z-ragljo-...
Recimo tole:
Poldy ::
Ne, izvijač imaš, da priviješ zrahljan vijak na posodi recimo in za to ne rabiš raglje. Za sestavljanje Ikea pohištva boš vzel akumulatorski vrtalni vijačnik, Parkside za dva tvoja raglja izvijača.

WizzardOfOZ ::
Na YT sem nedavno videl da obstaja "šraufenciger gedora" oz. izvijač z ragljo pa me zanima kakšne so vaše izkušnje s temi orodji? Je to skok, mali korak naprej ali nič od tega glede na navaden izvijač?
Recimo tole:
Imam ene 2 taka, uporabno za tam kjer je manj prostora, ker nastaviš in samo premikaš za 90 stopinj in nazaj. Le pa pridem zraven, pa z mašino šraufam.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
starfotr ::
Pri vsakem pohištvu ti piše ali pa je narisano, da je treba uporabit samo ročno orodje za sestavo. Ne pa akumulatorskih orodij.
Ales ::
iKst_ ::
z3ro ::
Si ne predstavljam da bi stvari z navadnim izvijačem sestavljal, mi roka odpade :D Udarni vijačnik daš na najmanjši moment pa malo občutka je fajn da maš.
fikus_ ::
Pri vsakem pohištvu ti piše ali pa je narisano, da je treba uporabit samo ročno orodje za sestavo. Ne pa akumulatorskih orodij.
Res je. Navor iz ročnega šraufencigerja je čisto drug kot navor iz akumulatorskega vijačnika. Tak, bolj organski, naraven, ni umeten.
Piše, da se zavarujejo pred poškodbami.
Vijacnikom se da nastavljati moment privijanja.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

WizzardOfOZ ::
Na mašini naštimam sklopko na 2Nm, pa zašraufa brez da bi karkoli bilo preveč. Nobenega problema.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kater baterijski vrtalnik? (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 228531 (5280) | kingo1 |
| » | Parkside izdelki - vaše izkušnje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 39543 (3386) | WizzardOfOZ |
| » | Nova tema - katero orodje kupiti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 21610 (3638) | Vanadium |
| » | Akumulatorski vijačnik / vrtalnik (prvo aku. orodje kasnejšega kompleta) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18798 (16220) | BorutO |
| » | orodje za novo delavnico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 39916 (34001) | borisk |