Forum » Loža » Obročni ključi z ragljo
Obročni ključi z ragljo
omnimint ::
Iščem komplet ključev 8-19mm, raglja + pregibna glava. Nekaj takega ... problem je samo to, manjka polovica kompleta
Tule imajo čisto v redu komplet, samo je poštnina iz Kitajske too much. A ve kdo, kej bi našel nekaj podobnega?
Pa predno kdo popljuva kitajsko robo, uporaba bo čisto amaterska, parkrat na leto, če se kateri ključ uniči grem in enostavno kupim novega, unior po možnosti .
Tule imajo čisto v redu komplet, samo je poštnina iz Kitajske too much. A ve kdo, kej bi našel nekaj podobnega?
Pa predno kdo popljuva kitajsko robo, uporaba bo čisto amaterska, parkrat na leto, če se kateri ključ uniči grem in enostavno kupim novega, unior po možnosti .
- premaknil iz Kaj kupiti: bluefish ()
šernk ::
mal glej lidl/hofer akcije ker majo take ključe dobesedno zastonj.
kar imam orodja od workzone me je doslej še vse pozitivno presenetilo in se obnese bolje od pričakovanj. nimam neke profesionalne uporabe ampak spravim pogosto nastavke na limite profesionalnih in še držijo.
kar imam orodja od workzone me je doslej še vse pozitivno presenetilo in se obnese bolje od pričakovanj. nimam neke profesionalne uporabe ampak spravim pogosto nastavke na limite profesionalnih in še držijo.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
schrack ::
Omnimint, na hitro sem pogledal in nekaj takega imaš na dealextreme, Eudirect, tako da nimaš dodatnih stroškov:
http://eud.dx.com/product/t7-7-in-1-pro...
http://eud.dx.com/product/t7-7-in-1-pro...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater baterijski vrtalnik? (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 207864 (15969) | lopov |
» | Vibracijski vrtalnik ali udarni vrtalnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28638 (12919) | Silici |
» | orodje za novo delavnico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 35889 (29974) | borisk |
» | Zračni kompresor ... Na kaj biti pozoren pri nakupu?Oddelek: Loža | 17502 (9641) | ShowDown |
» | Cenejša elektropnevmatska kladiva - primerjava in nasvetiOddelek: Loža | 15179 (8237) | barbarpapa1 |